Δεν έχεις άδικο απλώς τους μακακες τους κάνεις μπλοκ και ξεμπερδεψες.Περιμένεις να το εγκαινιάσεις με τις viscivorus υποψιάζομαι!![]()
Συγνώμη Λεωνίδα απάντησα σε σένα κατά λάθος αναφερομουν σε σχετική ανάρτηση φίλου για το fbΔεν έχεις άδικο απλώς τους μακακες τους κάνεις μπλοκ και ξεμπερδεψες.
Θα είναι... σκέτη γλύκα εκεί ο "Φινλανδός"...!!!Περιμένεις να το εγκαινιάσεις με τις viscivorus υποψιάζομαι!![]()
Ασε μας να κοιμηθουμε ρε φιλαρακιΣημερα ειδα τρυγονοσουρτες να πετανε προς το βορα...
αυτο μαλλον σημαινει πως σε λιγες μερες αρχιζουν οι μετακινησης.
Ετοιμαστειτε!![]()
Τους νυκτοκόρακες.Τρυγονοσουρτες ποια λέτε;
Η αποψή μου είναι πως δν είναι ακόμη η ώρα ....Σε κανά 2 εβδομάδες....Και όταν τη νύχτα θα φυσάει βοριαδάκι συνοδεία ημίπανσέληνου....Σημερα ειδα τρυγονοσουρτες να πετανε προς το βορα...
αυτο μαλλον σημαινει πως σε λιγες μερες αρχιζουν οι μετακινησης.
Ετοιμαστειτε!![]()
Πήγα για ένα πρωινό σήμερα γιατί μ' "έτρωγε", αλλά μάταιος κόπος, μήτε που το είδα... Τελικά, μου φαίνεται πως είναι καλύτερα το απόγεμα, τουλάχιστον το συγκεκριμένο μέρος που επισκέπτομαι...
Επίσης, εντύπωση μου κάνουν κάτι πουλιά που πετούν διαρκώς ειδικά το πρωί, αλλά δεν μπορώ να σιγουρευτώ τι διάβολο είναι: άλλοτε μου φαίνονται σαν μεγαλούτσικα χελιδονάκια, άλλοτε σαν κάτι άλλο (μελισσουργοί ίσως... Πάντως το μόνο σίγουρο, δεν είναι τρυγόνια που μας ενδιαφέρουν άμεσα...
Πάντως αυτά τα χελιδόνια κάνουν κάτι βουτιές άλλο πράγμα.
Και του χρόνου Γρηγόρη να είσαι καλά εσύ και τα σκυλάκια σου και να κάνεις αυτό που αγαπάς!Τελευταία βόλτα σήμερα πρωί πρωί στην Τριφυλία, καθώς σε λίγο έχει αναχώρηση για την τσιμεντούπολη και μετά για ξενιτιά...
Δεν έπιασα το κλειστό μου μέρος που φτιάχνω τη φυλάχτρα μου τόσες μέρες τώρα, γιατί δεν ήθελα να ζορίσω άλλο τα πουλιά εκεί, ούτε να κάψω άλλο το μέρος ή ακόμα χειρότερα να τραβήξω 'περιφερόμενους' και 'ηχητικά ενεργοποιούμενους΄ κυνηγούς... τόσες μέρες δεν ακουστηκε ούτε φάνηκε κανείς και μακάρι να μείνει έτσι...
Έπιασα ένα πιο ανοιχτό και υπερυψωμένο μέρος γύρω στις 7 και είχα τη φαεινή ιδέα να βγάλω μια φωτογραφία το σκύλο πλάτη (μη ρωτάτε γιατί, ανώμαλη έμπνευση...)... ε εκείνη την ώρα πέρασε ένα και έπιασα το σκύλο να το κοιτάζει, ενώ μας καβάλησε...
Αφήνω το κινητό, πιάνω το όπλο και ένα τρυγόνι, μάλλον το ίδιο, μας καβάλησε ανάποδα σχεδόν αμέσως... Μια ριπή και τέρμα.... Φετεινάρι πάλι...
Κλασσικά Win SX3 Field, sporting roumeliotis no8 και brain MR.
Με αυτά και με αυτά, μια από τις πιο πετυχημένες ενάρξεις κυνηγιού για τα δεδομένα του μέρους και του χρόνου που έκατσα, έλαβε τέλος...
Του χρόνου πάλι! Καλή συνέχεια σε όλους στις αναζητήσεις αυτού του τόσο όμορφου θηράματος!