Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά ηρεμήστε...! Όλα τα όπλα σκοτώνουν: από τα φθηνά μονόκαννα, μέχρι το καλύτερο Perazzi...!!! Η ουσία είναι αλλού: σε δαύτον που βρίσκεται πίσω απ' το κοντάκι τη στιγμή της ντουφεκιάς...!!!
Έπειτα στα όπλα εμπεριέχεται πάντα και το υποκειμενικό γούστο/κριτήριο του καθενός μας: ένα όπλο που αρέσει σε σένα, δεν αρέσει σε μένα και τούμπαλιν...
Καλησπερα....θεωρείς ότι υπάρχει διαφορά στο σκότωμα από όλα τα όπλα της αγορας??

Καλησπερα....θεωρείς ότι υπάρχει διαφορά στο σκότωμα από όλα τα όπλα της αγορας??
Καλησπέρα. Ίσως δεν έγινα αντιληπτός... Απεναντίας, εννοώ ότι: εάν αυτός που ντουφεκάει, ντουφεκάει σωστά, οποιοδήποτε λειόκαννο και να χρησιμοποιεί, από το φθηνότερο μονόκαννο, μέχρι το ακριβότερο χειροποίητο, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου το ίδιο, δηλαδή επιτυχημένη βολή...! Με άλλα λόγια, το "σκότωμα" θα είναι ακριβώς το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις...! (Αυστηρή προϋπόθεση βέβαια, το όπλο να βρίσκεται σε άψογη λειτουργική κατάσταση...)

Καλησπέρα. Ίσως δεν έγινα αντιληπτός... Απεναντίας εννοώ ότι: εάν αυτός που ντουφεκάει, ντουφεκάει σωστά, οποιοδήποτε λειόκαννο και να χρησιμοποιεί, από το φθηνότερο μονόκαννο, μέχρι το ακριβότερο χειροποίητο, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου το ίδιο, δηλαδή επιτυχημένη βολή...! (Αυστηρή προϋπόθεση βέβαια, το όπλο να βρίσκεται σε άψογη λειτουργική κατάσταση...)
Κατάλαβα τι θέλεις να πεις ίσως δεν το διατύπωσα σωστά εγώ.....σε προσωπικό επίπεδο έχω δει διαφορές σε όπλα που είχα τα οποία ήταν στα μέτρα μου ακριβώς και όταν λέω διάφορες εννοώ στα σκοτωματα που εκαναν

28202821
Δευτέρα ξημέρωμα ξεκινήσαμε Τετάρτη βραδάκι επιστροφή 2100 χλμ...όλα για την καψούρα μας που είναι το κυνήγι....και να βρεθω με τα φιλαράκι που με περίμενε στην όμορφη Ορεστιάδα...ο κάμπος της μας αποζημίωσε με αυτά τα τρυγονακια...και τα τυχερά ορτύκια..

Tόσο σήμερα το απόγεμα, όσο και εχτές το απόγεμα, είδα ελάχιστα τρυγονάκια, μα δυστυχώς, κανένα δεν μου έδωκε ευκαιρία για βολή...
Τουλάχιστον, τα βλέπω καθημερινά και αυτό από μόνο του, μού δίνει το αναγκαίο κίνητρο...
Συνεχίζω...

Πηγατε πουθενα ρε αλανια?
Ντύθηκε η νύφη στολίστηκε και έμεινε αμανατη .hair.

Με πήρε ο ύπνος .hair. αλλά αύριο θα ανηφορισω προς τα πάνω .my man.
έχω ραντεβού με κάτι μαυριδερες έτσι και αλλιώς δεν νομίζω να παίζει και κάτι άλλο .sarcastic..sarcastic.

Σημερα ηθελα να ξεκουράσω τη Λουσυ και ειπα να παιξω το σύστημα "αιφνιδιασμός" :) . Πηγα στο ηλιοσπορο που πήγαμε τις δυο πρωτες ημερες θεωρωντας οτι τα πουλια ηρεμησαν και ξαναρχισαν να βοσκουν εκει. Ημουν εντελώς μονος αλλα δυστυχως τα πουλια εξαφανισμενα. Ηρθε μονο ενα ζευγαρι αρκετα μακρια, πηρα το ενα με τη δευτερη τουφεκια ενω ουτε λογος για την τριτη τουφεκια στο αλλο αφου ειχε απομακρύνθει πολυ...

DSC_1003.JPG

Λιγο αν απλωνα το χερι μου, θα το ειχα πιάσει .sarcastic.:
DSC_0991.JPG

Ντύθηκε η νύφη στολίστηκε και έμεινε αμανατη .hair.

Με πήρε ο ύπνος .hair. αλλά αύριο θα ανηφορισω προς τα πάνω .my man.
έχω ραντεβού με κάτι μαυριδερες έτσι και αλλιώς δεν νομίζω να παίζει και κάτι άλλο .sarcastic..sarcastic.
Τωρα που θα ανεβεις εσυ σχολασε το πανυγηρι .sarcastic.

μια μικρή επισήμανση για τους κακεντρεχεις.... όσο αναφορά το post που έκανα....ξεκίνησα με ένα φίλο από Αθήνα και συνάντησα έναν ακόμα που είναι από Ορεστιάδα....σύνολο....3!!!!!!!!!!!!!!!!!!.hair.
Μια χαρά είσαι εσύ μην αναστατωνεσαι ,αυτοί που κάνουν πονηριές δεν τα βγάζουν φωτογραφίες και είναι αρκετοί πίστεψε με..

Λεωνίδα, εάν εννοείς το τελευταίο μου απόκτημα, το Marocchi Finn Classic 512 SD, όχι, δεν έχω ρίξει ακόμη με δαύτο... Για την ώρα, ρίχνω με το Browning Cynergy Hunter Light...
Περιμένεις να το εγκαινιάσεις με τις viscivorus υποψιάζομαι! :)

Απογευματινή βόλτα αποτέλεσμα μηδέν...
Έκατσα με το καφεδάκι απ τις 5 πάρα ως τώρα (7+) και το μόνο που πέρασε ήταν 2 τρυγόνια μονά σε λάθος σημείο και καμιά 20ρια τσίχλες καμία 200ρια μέτρα μακριά σε 2 κοπάδια.
Από αύριο με βλέπω να το γυρνάω στα ορτυκια μέχρι να έρθει η έναρξη στα μέρη μου....2845

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back