'ηχητικά ενεργοποιούμενους΄ κυνηγούς...

'ηχητικά ενεργοποιούμενους΄ κυνηγούς...
παυλο βλεπης οτι ειναι επημικηνση,απο 71ποντους γηνεται 76 και ειναι 3 αστρα,,φωβαιρες μακρηνες τουφεκιεςςςΣάκη τι τσοκ φοράς ;
Τώρα που το λες στο μέρος που πήγα είδα μερικά παπαγαλάκια σήμερα, ξέρεις αυτά τα πράσινα. Πάντως αυτά τα χελιδόνια κάνουν κάτι βουτιές άλλο πράγμα.
...Και έτσι όπως τα βλέπω να εισέρχονται στο σκοπευτικό μου πεδίο, αναλογίζομαι: "Αχ ωρέ και να ήτανε τρυγονάκια τούτα... Αχ...!!!"Και να σε έχει φάει η βαρεμάρα και να έχεις αφαιρεθεί και να πάρει η άκρη του ματιού σου την κίνηση και τα ψαλιδίσματά τους... Ζογκλερικά, καουμπόικες κινήσεις, με τα χίλια ζόρια επώμιση και ενώ ετοιμάζεσαι να του πάρεις τα βήματα, διαπιστώνεις.... false alarm...
Νικολαε, αν συγχρονως βγαζουν και έναν σπαστικό ηχο, ειναι μελισσουργοι...Πήγα για ένα πρωινό σήμερα γιατί μ' "έτρωγε", αλλά μάταιος κόπος, μήτε που το είδα... Τελικά, μου φαίνεται πως είναι καλύτερα το απόγεμα, τουλάχιστον το συγκεκριμένο μέρος που επισκέπτομαι...
Επίσης, εντύπωση μου κάνουν κάτι πουλιά που πετούν διαρκώς ειδικά το πρωί, αλλά δεν μπορώ να σιγουρευτώ τι διάβολο είναι: άλλοτε μου φαίνονται σαν μεγαλούτσικα χελιδονάκια, άλλοτε σαν κάτι άλλο (μελισσουργοί ίσως)... Πάντως το μόνο σίγουρο, δεν είναι τρυγόνια που μας ενδιαφέρουν άμεσα...
Πετροχελίδονα...Επίσης, εντύπωση μου κάνουν κάτι πουλιά που πετούν διαρκώς ειδικά το πρωί, αλλά δεν μπορώ να σιγουρευτώ τι διάβολο είναι: άλλοτε μου φαίνονται σαν μεγαλούτσικα χελιδονάκια, άλλοτε σαν κάτι άλλο (μελισσουργοί ίσως)... Πάντως το μόνο σίγουρο, δεν είναι τρυγόνια που μας ενδιαφέρουν άμεσα...
Όντως Χρήστο, τέτοιοι πρέπει να 'ναι...! Όμορφα πουλάκια πάντως, σαν παπαγάλοι...!Νικολαε, αν συγχρονως βγαζουν και έναν σπαστικό ηχο, ειναι μελισσουργοι...
Έτσι ακριβώς Παντελή...! Συμφωνώ απόλυτα!Πετροχελίδονα...
Όταν έρχονται από μακριά μοιάζει το πέταγμά τους με τρυγόνι και σε τσιτώνει, μέχρι να πλανάρουν όπου καταλαβαίνεις τι είναι και βρίζεις...
Δημήτρη αυτό το χωράφι είναι μόλις το 2ο από τα θερισμένα σε ακτήνα 3χιλ γύρω από το σπίτι μου.....20χλμ μακρια και ομως εδω για να βρουμε θερισμενη καλαμποκια φανταζει ονειρο, δεν εχουμε που να παμε
Το δεύτερο Γιώργο, φαίνεται και απ' τη φωτογραφία ότι η γ(κ)ούσα του είναι... τίγκα στη τροφή...!!!
Το δεύτερο Γιώργο, φαίνεται και απ' τη φωτογραφία ότι η γ(κ)ούσα του είναι... τίγκα στη τροφή...!!!Έτρωγε "δίχως αύριο" στο 'λιόσπορο, σαν να 'ξερε ότι ήταν το τελευταίο του γεύμα και είπε να το κάμει... "βασιλικό"...! steak
Γιώργο τελικά "τα βρίκες σκοπευτικά" με του Fantom..;;
Η τα σταμάτησες...;
Αυτό είναι Παντελή, λέγεται και μαυροσταχτάρα και μάλιστα, είναι διαφορετικό είδος, εκτός της οικογενείας των χελιδονιών, απλώς αναφέρεται και ως πετροχελίδονο: https://el.wikipedia.org/wiki/ΜαυροσταχτάραΠετροχελίδονα...
Όταν έρχονται από μακριά μοιάζει το πέταγμά τους με τρυγόνι και σε τσιτώνει, μέχρι να πλανάρουν όπου καταλαβαίνεις τι είναι και βρίζεις...