Τουφεκιές στα όρια...

Γιώργο η δοκιμή ας γίνει και σε στόχο 1,20 1,20 και μετά κάνε κύκλο 76 εκ.90 σκαγια περίπου για να χτυπηθεί το πράσινο με τρία τουλάχιστον σκαγια.Ν3 το οποίο είναι και το μικρότερο σκαγι που έχει την απαιτούμενη κινητική ενέργεια να διαπερασει το φτερά του.

Last edited:
περσι που δωκ.με τον ΣΒΕ1 μου εσπασε το εμβολο που εχει μεσα στο κοντακι του επεσε λιγο βαρια η SP2 Ο αλλος τον ειχε βλεπεις στα πουπουλα. Τορα που του πειρα την παρθενια θα δουμε.sarcastic.

Μιας και αναφερόμαστε σε τουφεκιες πέρα από τα όρια θα ήθελα να δοκιμάσω από περιέργεια φυσιγγια της εταιρείας nitro company με κωδικό 101lc με βάρος γομωσης 84γρ.Αναζητηστε στο YouTube βολές με τσοκ patternmaster anaconda striker και φυσιγγια winchester long beard xr.

Γιώργο η δοκιμή ας γίνει και σε στόχο 1,20 1,20 και μετά κάνε κύκλο 76 εκ.90 σκαγια περίπου για να χτυπηθεί το πράσινο με τρία τουλάχιστον σκαγια.Ν3 το οποίο είναι και το μικρότερο σκαγι που έχει την απαιτούμενη κινητική ενέργεια να διαπερασει το φτερά του.
Για αυτα τα μετρα που θες καλυτερα 3,5 ως 3,9χιλ και δεν ειναι αναγκη τα 90σκαγια στον κυκλο των 76....

Μιας και αναφερόμαστε σε τουφεκιες πέρα από τα όρια θα ήθελα να δοκιμάσω από περιέργεια φυσιγγια της εταιρείας nitro company με κωδικό 101lc με βάρος γομωσης 84γρ.Αναζητηστε στο YouTube βολές με τσοκ patternmaster anaconda striker και φυσιγγια winchester long beard xr.
Εσι θα τα βαλεις. αυτο θα στα δουλεψει??? 99% ΘΑ πρεπει να πεξεις λιγο πανο λιγοκατο με τα σκαγια. πχ εγω με τα federal premier sta 64gr no3 ηταν ψωφια.επρεπε να πεσω στα 58 γρ για να ζωντανεψουν. Το καλο ειναι οτι εγω εκανα δωκ. γιατι πηρα 15 κουτια πρικα με το οπλο. αλιος δεν θα ασχολ. Χαλασα 5 κουτια σε δωκ.

Φιλε δημητρη απο τα γραφομενα αυτο καταλαβες.Εγω εγραψα για την αποδοση της συγκεκριμενης τουφεκας,Εγω την δοκιμη στα 70μ την εχω κανει και τα αποτελεσματα θα τα αναφερω οταν θα ερθει η ωρα.Τωρα για την σπ10 την αγορασα γιατι ειμαι οπλολατρης οπλολαγνος γοα μενα οπλομ ας για καποιους αλλους.Βλητικα αν θες την γνωμη υπερτερει απο ολα τα υπολοιπα οπλα που κατεχω και εχω δοκιμασει παντα με φυσιγγια εμποριου.Φετοσ θα την κυνηγησω πολυ περισσοτερο στην κεντρικη μακεδονια και τα αποτελεσματα.Πιστευω με συμβατικα φυσιγγια και με ατσαλινα σκαγια το πρασινο δεν πεφτει στα 70μ[οταν εισαι απολυ καλος σκοπευτης να εχεις πιθανοτητες μεγαλυτερες απο 50 τοις εκατο]Αυτα. δεν μιλαω για ΣΠ10
Γιατι τωρα δεν ειναι η καταληλη ωρα.xm.μηπως απογοητευτηκες τελειως;

Εσι θα τα βαλεις. αυτο θα στα δουλεψει??? 99% ΘΑ πρεπει να πεξεις λιγο πανο λιγοκατο με τα σκαγια. πχ εγω με τα federal premier sta 64gr no3 ηταν ψωφια.επρεπε να πεσω στα 58 γρ για να ζωντανεψουν. Το καλο ειναι οτι εγω εκανα δωκ. γιατι πηρα 15 κουτια πρικα με το οπλο. αλιος δεν θα ασχολ. Χαλασα 5 κουτια σε δωκ.
Σσσσσσσσσσσς πιπερι στη γλωσσα σου ιεροσυλε πηγες και πειραξες τα federal.hair.τι να τα κανεις αυτα φιλος αφου μεχρι τα 36,5 μετρα εβγαζαν με συσφυξη 722;564 τις ιντσας εβγαζαν 72,5632 και μισο συγκετροση...αναρωτιεμαι με διοπτρα θα στοχευεις.yelling.

Ευτυχώς αυτή την ιδιότυπη "τρομοκρατία" που όσοι εκφέρουν διαφορετική άποψη βαφτίζονται μπαχαλάκηδες , το φόρουμ την φτύνει αφού έχει αποκτήσει δική της δική οντότητα χωρίς καθοδηγητές .
Το αστείο είναι ότι ψάχνουμε να βρούμε ποιος ειρωνεύτηκε τους Κερκυραίους ώστε να αποκαταστήσουμε την τάξη , αλλά δεν διστάζουμε να αποκαλούμε "ταραχοποιούς" -μπαχαλάκηδες" ή είρωνες , τους συμφορουμίτες μας που τόλμησαν να κάνουν κριτική ή να ρωτήσουν ή να διαφωνήσουν .fff..

Λοιπόν ας κατέβουν από το καλάμι οι στρατηγοί κυνηγαραίοι με την τεράστια πείρα και ας μην κρίνουν την εμπειρία των τσιχλάδων διότι οι περισσότεροι τσιχλάδες διαβάζοντας όλα αυτά γελούν όταν θυμούνται τις ατελείωτες ώρες- μέρες προσμονής των περασματιάρικων τρυγονιών στην Μάνη ή την διαμονή τους σε σκηνές βδομάδες ολοκληρες στα φασοτόπια της Ηπείρου και την Μακεδονίας κλπ κλπ.
Και το πιο αστείο σε όλα αυτά είναι ότι όταν οι τσιχλάδες τα έκαναν όλα αυτά , οι στρατηγοί κυνηγαρέοι πήγαιναν ακόμα στο δημοτικό με κοντά παντελονάκια.sarcastic.

Αφήστε λοιπόν τις μπηχτές , βαρεθήκαμε , αφήστε το φόρουμ να λειτουργήσει ελεύθερα , δώστε τον "αέρα" τα μέλη να διαφωνήσουν χωρίς περιορισμό και όταν λέω χωρίς περιορισμό το εννοώ , διότι κανένα μέλος δεν έφτασε στο σημείο να αποδίδει χαρακτηρισμούς απαξιωτικούς τους στυλ "μπαχαλάκιας" στους συμφορουμίτες του.
Ισως και να εχεις δικιο σε αυτα που λες....δεν σε ξερω δεν με ξερεις ουτε ξερω ποσο χρονων εισαι ουτε ποσα χρονια κυνηγας ,αν πιστευεις που αυτο εχει σχεση .ο καθενας εχει δικαιωμα να μην πιστευει η να πιστευει αυτα που βλεπει η ακουει...ο alter εβαλε 17 ασσους στα 60 μετρα σε ντενεκε που ειναι 40/50 περιπου πιστευεις που αυτη η ντουφεκια δεν εχει αλλα 10-15-20 μετρα ακομα;η μηπως και αυτος ντουφεκισε στα 30-35 και λεει που εγινε στα 60.οσο για τα κοντα παντελονακια δεν τα προλαβα δυστηχως στο δημοτικο αν και πολυ θα το ηθελα

Δενμπορω να στο πω με σιγουριά γιατί ο στόχος ήταν μικρός.Αν δοκιμάσω σε κύκλο 76 εκ. θα σου πω γιατί θα τον χωρίσω και σε ένα μικρότερο με ακτίνα 19εκ.Αν υποθέσουμε ότι έχουμε 200 στο σύνολο από τα οποία 80 στον μικρό κύκλοπολλαπλασιαζω το 80 με το τρία 240 και αφαιρώ από το200 το 80 120.Στη συνέχεια διαιρώ το 240 με το 120 και βγάζω αποτέλεσμα2μπες λίγο στην ιστοσελίδα testshot.net και θα δεις δοκιμές με διαφορά όπλα τσοκ και φυσιγγια

Δενμπορω να στο πω με σιγουριά γιατί ο στόχος ήταν μικρός.Αν δοκιμάσω σε κύκλο 76 εκ. θα σου πω γιατί θα τον χωρίσω και σε ένα μικρότερο με ακτίνα 19εκ.Αν υποθέσουμε ότι έχουμε 200 στο σύνολο από τα οποία 80 στον μικρό κύκλοπολλαπλασιαζω το 80 με το τρία 240 και αφαιρώ από το200 το 80 120.Στη συνέχεια διαιρώ το 240 με το 120 και βγάζω αποτέλεσμα2μπες λίγο στην ιστοσελίδα testshot.net και θα δεις δοκιμές με διαφορά όπλα τσοκ και φυσιγγια
Αστον Κυκλο....απο τη στιγμη που εχεις αυτη τη ντουφεκια ποσο ακομα πιστυεις που εχεις ακομα;και με ενα νουμερο ποιο χοντρο σκαγιο

To winchester long beard xlr θεωρειται το πιο συγκεντρωτικο εμπορικο φυσιγγι στο κοσμο αυτη τη στιγμη με απιθανες συγκεντρωσεις σε πολυ μεγαλες αποστασεις με το καταλληλο πολυ κλειστο τσοκ. Στη γαλοπουλα ειναι λαιμητομος ανετα στα 55 μετρα, σκοπευτικα λαθη δεν συγχωρει. Στα χερια καποιου με εμπειρια σε πολυ μακρινες βολες θεωρω οτι τετοιο φυσιγγι θα ειχε ανετα 20 μετρα ακομη σε δραστικο βεληνεκες ισως και παραπανω.

To winchester long beard xlr θεωρειται το πιο συγκεντρωτικο εμπορικο φυσιγγι στο κοσμο αυτη τη στιγμη με απιθανες συγκεντρωσεις σε πολυ μεγαλες αποστασεις με το καταλληλο πολυ κλειστο τσοκ. Στη γαλοπουλα ειναι λαιμητομος ανετα στα 55 μετρα, σκοπευτικα λαθη δεν συγχωρει. Στα χερια καποιου με εμπειρια σε πολυ μακρινες βολες θεωρω οτι τετοιο φυσιγγι θα ειχε ανετα 20 μετρα ακομη σε δραστικο βεληνεκες ισως και παραπανω.
Π ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑαυτα τα φησ.??

Back