Τουφεκιές στα όρια...

Γιατι αραγε ολλα τα λονγκ ρειντζ ΑΜερικανικα φησ. ειναι αποσπομενου πατου???
Μάλλον για να μην φρενάρει ο συγκεντρωτηρας λόγω της φούστας, έτσι συνεχίζει το ποτήρι με τα σκάγια περισσότερο μαζί.

Ετσι γινονται τα σκαγια και με το αλευρι οταν παρει λιγο ιγρασια..sarcastic.Τορα που το βλεπω μου ειρθε μια ιδεα για πιραματισμο . ΘΑτιλιξο τα σκαγια με την χλαπατσα που εχουν τα τσαμπο σε βαζακια.που πεζουν τα παιδακια..llk..vah.
Ακομα θυμαμαι το κλαμα και τη γρινια του γιου σου οταν του εκλεψα τις χλαπατσες.sarcastic.

Μάλλον για να μην φρενάρει ο συγκεντρωτηρας λόγω της φούστας, έτσι συνεχίζει το ποτήρι με τα σκάγια περισσότερο μαζί.
Σε Αυτο που εβαλε που εβαλε φωτο ο Κωσταντινος ο συγκετροτηρας αποχωριζετε πολυ νωρις απο τα σκαγια

εχει καποιος ασχοληθεί με 100 μετρα ? μην αρχισουν παλι για ηθικοτητες αντιληψεις κλπ κλπ , μιλαω μονο για το τεχνικο μερος του φυσιγγιου και τιποτα άλλο , εχει καποιος ασχοληθεί να φτιαξει ένα φυσιγγι για αυτή την αποσταση ? μετρημενη με κορδελα φυσικα
Αναποδο η κανονικο

Σου βάζω ωστόσο και μια τουφεκιά με φυσιγγακι εμπορίου στα 31γρ με νούμερο σκαγιών 9-10 στα 50 μέτρα. Πες μου εσύ από αυτό που βλέπεις, που είναι το τόσο τρομερό και ακατόρθωτο να σκοτωθεί η τσιχλίτσα και στα 50 και στα 60 μέτρα, με αυτό που βλέπεις στον

Euromix 9-10, Oprima Plus 1*, 50 μέτρα

Σημερα στη Μαλακασα εκτος των αλλων δοκιμων εκανα και εγω το πειραμα στα 50μ.......σε σχεση με το δικο σου ...απογοητευτηκα....ουτε τα μισα σκαγια απο τα δικα σου..:( τι να πω....? Ισως να μου εφυγε και λιγο.Στην δικια μου για να παρεις το πουλι θελεις πολυ τυχη. !! Γιωργο θα το ξανακανω σε καλυτερες συνθηκες και με την 400.
50μ με euromix 31gr 9/10 και τσοκ 1* (ακριβως το ιδιο )
image uploading site
windows print screen

Last edited:
Αργύρη σε έναν νέο κυνηγό το ζητούμενο δεν είναι η τσίχλα στα 50 μέτρα, αλλά καταλαβαίνω ότι το έκανες μόνο για την παρατήρηση :)
Με το 686 εριξες; Έχει το 686 full ή αγόρασες έξτρα; Την απόσταση την μέτρησες με ταινία ή στην υποδειξε κάποιος;
Χαρά στο κουράγιο σου πάντως, εύγε, έχεις μπει δυναμικά.

Δεν έχει λακο αλλά τζελ .sarcastic. σε αυτά τα δύο φυσίγγια που αναφέρει ο Φώτης η winchester έχει καταργήσει το buffer και τα επιχαλκωμενα σκάγια εμπεριοχονται σε ένα είδος τζελ που διαλύεται μετά από κάποια μέτρα προσφέροντας όμως πολύ σφικτες τουφεκιες όπως αναφέρει και ο Παύλος.

screen capture software

Βλεπω όμως και ένα Ιταλικό φυσίγγι long range με ονομασία double impact διπλής απόδοσης στα 30 και στα 100μ τώρα πως το επιτυγχάνει αυτό σκέφτομαι μάλλον ότι έχει δύο συγκεντρωτηρες έναν ανάποδα και ένα κανονικό .xm..
Ειναι τρελοι αυτοι οι Αμερικανοι.Μονο οι Κερκυραιοι τους ξεπερνουν!!!Αρκει να μην το κανουν "Κουγκι" καμια μερα!!!!!.big smile.
Μου εκανε παντως φοβερη εντυπωση η αντιδραση για το αν ειναι εφικτη η τουφεκια στα 50+μετρα.Και το λεω διοτι συχνα πικνα διαβαζω απο πολλους φιλους εδω μεσα να δουλευουν η να προτεινουν το τσοκ IC για γενικο κυνηγι και τουφεκιες μεχρι και 35+ μετρων.Και αν δεχθουμε αυτο γιατι να ειναι "παραξενη"μια τουφεκια με φουλ και το αναλογο νο σκαγιων στα 50+??.xm.Παντως το συγκεκριμενο ποστ του Κωσταντινου διχνει μια ιδεα οτι και λυσεις τεχνικες περα απο τις συνηθισμενες υπαρχουν για να ψαχτει κανεις.
Την καλησπερα μου κυριοι !!!!!

σε έναν νέο κυνηγό το ζητούμενο δεν είναι η τσίχλα στα 50 μέτρα
σαν φανατικος τσιχλας που είμαι να συμπληρωσω ότι είναι μεγα λαθος να βαζουμε την τσιχλα σε αυτό το τοπικ , δεν μιλαμε για τσιχλα σε αυτά τα μετρα , οι τουφεκιες ανω των 60 μετρων αναφερονται κα αφορουν μεγαλα παπια , χηνες , φασσα ,λαγο , μεγα λαθος κανει οποιος βαζει την τσιχλα σε αυτο θεμα

Αργύρη σε έναν νέο κυνηγό το ζητούμενο δεν είναι η τσίχλα στα 50 μέτρα, αλλά καταλαβαίνω ότι το έκανες μόνο για την παρατήρηση :)
Με το 686 εριξες; Έχει το 686 full ή αγόρασες έξτρα; Την απόσταση την μέτρησες με ταινία ή στην υποδειξε κάποιος;
Χαρά στο κουράγιο σου πάντως, εύγε, έχεις μπει δυναμικά.
Γιωργο η αποσταση μετρηθηκε με βηματα ...αλλα προσεξε αφου πρωτα σπο τον πονακσ με βηματισμο μετρησα και βγηκαν σωστα τα μετρα μεχρι τα 35 που ειναι σημειωμενα ξερεις μεχρι το μεγαλο τελαρο ...οποτε συνεχησα μεχρι τα 50 βηματα. Αν εχει γινει λαθος το υπολογιζω μεταξυ ενα και εναμιση μετρο οχι παραπανω αιγουρα.....το τσοκ μαμισο σπο την α400

.big smile.
Μου εκανε παντως φοβερη εντυπωση η αντιδραση για το αν ειναι εφικτη η τουφεκια στα 50+μετρα.Και το λεω διοτι συχνα πικνα διαβαζω απο πολλους φιλους εδω μεσα να δουλευουν η να προτεινουν το τσοκ IC για γενικο κυνηγι και τουφεκιες μεχρι και 35+ μετρων.Και αν δεχθουμε αυτο γιατι να ειναι "παραξενη"μια τουφεκια με φουλ και το αναλογο νο σκαγιων στα 50+??

Πες τα φιλε Δημητρη γιατι ουτε εγω το εχω καταλαβει αυτο. Ποσες φορες με βορια στο Δ περνανε τα πρασινα 50 με 60 μετρα ψηλα και δεν χαμηλωνουν με τιποτα. Γιατι καποιος να μην χρησιμοποιησει τον καταλληλο συνδυασμο σε αυτη την αποσταση με κλειστο τσοκ της ταξης F-XF? Δοξα τω θεω υπαρχει μεγαλη γκαμα τσοκ στην αγορα για ολες τις αποστασεις οταν βρισκεσαι μεσα στα ορια του βεληνεκουςτου λειοκαννου.

Πες τα φιλε Δημητρη γιατι ουτε εγω το εχω καταλαβει αυτο. Ποσες φορες με βορια στο Δ περνανε τα πρασινα 50 με 60 μετρα ψηλα και δεν χαμηλωνουν με τιποτα. Γιατι καποιος να μην χρησιμοποιησει τον καταλληλο συνδυασμο σε αυτη την αποσταση με κλειστο τσοκ της ταξης F-XF? Δοξα τω θεω υπαρχει μεγαλη γκαμα τσοκ στην αγορα για ολες τις αποστασεις οταν βρισκεσαι μεσα στα ορια του βεληνεκουςτου λειοκαννου.
να κανω εγω τωρα τον δικηγορο του διαβολου και να ρωτησω λοιπον , πως εισια σιγουρος ότι τα πουλια είναι στα 60 μετρα και όχι στα 40 η στα 50 ??

Back