skyfall
Banned
οχι ρε φιλε και ελεγα να παρω αυτα και να σταματησω την ιδιογ. γιατι με κουραζει.Οχι γιατι γαλοπουλες σε μας μονο σε κοτετσια!!

οχι ρε φιλε και ελεγα να παρω αυτα και να σταματησω την ιδιογ. γιατι με κουραζει.Οχι γιατι γαλοπουλες σε μας μονο σε κοτετσια!!
τι να τα κανεις ?? μας εκανες ρομπα , εισαι ιδιογομωτης τρελος και θα ριξεις εμπορικα ????????Π ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑαυτα τα φησ.??
φιλε τα φυσίγγια της εταιριας ΤΙGANIZOL 100 METRI τα εχεις ακουστα ??Μιας και αναφερόμαστε σε τουφεκιες πέρα από τα όρια θα ήθελα να δοκιμάσω από περιέργεια φυσιγγια της εταιρείας nitro company με κωδικό 101lc με βάρος γομωσης 84γρ.Αναζητηστε στο YouTube βολές με τσοκ patternmaster anaconda striker και φυσιγγια winchester long beard xr.
Εγω φταιω που του πεταω τα φυσιγγια στο νεροτι να τα κανεις ?? μας εκανες ρομπα , εισαι ιδιογομωτης τρελος και θα ριξεις εμπορικα ????????
Σοβαρα Παυλο πανε τοσο μακρια τα σκαγια....αυτο ειναι που σκαγια και μπαφερ ειναι ενα σωμα μια ψυχηTo winchester long beard xlr θεωρειται το πιο συγκεντρωτικο εμπορικο φυσιγγι στο κοσμο αυτη τη στιγμη με απιθανες συγκεντρωσεις σε πολυ μεγαλες αποστασεις με το καταλληλο πολυ κλειστο τσοκ. Στη γαλοπουλα ειναι λαιμητομος ανετα στα 55 μετρα, σκοπευτικα λαθη δεν συγχωρει. Στα χερια καποιου με εμπειρια σε πολυ μακρινες βολες θεωρω οτι τετοιο φυσιγγι θα ειχε ανετα 20 μετρα ακομη σε δραστικο βεληνεκες ισως και παραπανω.
Φώτη δεν νομίζω ότι είχε τέτοιο σκοπό ο Δημήτρης, από ότι έχω καταλάβει αυτό αποτελεί ιδιογωμοτικο χιούμορΔημήτρη μπορείς να διαφωνης για τα λεγόμενα μου δεν μπορείς όμως να με προσβαλλεις
Σωστός, θα γίνει το συντομότερο. Όποιο μήνυμα όμως φέρει γνώμη που αφορά το θέμα δεν μπορεί να σβηστεί.ΗΤ Team δεν καθαρίζεται τα περιττά σχόλια καμιά δεκαριά σελίδες πριν να πάμε παρακάτω,να υπάρξει και προσωρινό ban γιατί σαν τα κοκόρια κάνουμε
λέω εγώ τώρα .xm.
ποτε δεν εχω προσβαλει η ειρωνευτεί , καλαμπουρι εκανα , μην με παρεξηγείςΔημήτρη μπορείς να διαφωνης για τα λεγόμενα μου δεν μπορείς όμως να με προσβαλλεις
βενετατο για βαλε λιγο ταξη , εχει παρεκτραπει τωρα τελευταια ο φιλος σουΕγω φταιω που του πεταω τα φυσιγγια στο νεροακους εκει εμπορικα
οι κακες παρεες βλεπεις
![]()
Γιατι ειναι τοσο φτινα,Υπαρχουν τα Winchester rooster xr με παραλπισια φιλοσοφια,τα εχει ο καλκαντζακος τιμη μονο 54ε τα 15
Ειχαμε φτιαξει με τον βενετατο, επι δραχμης ακομα πιτσιρικαδες, για να βρουμε τοτε σηγκ. αγωραζαμε τα μαιοκι που ειχαν αποσπομενο πατο.Μετα απο τοσα χρονια κατι εχουμε κανει.....Αφου δεν ανατηναχτικαμε τοτε παλι καλα.εχει καποιος ασχοληθεί με 100 μετρα ? μην αρχισουν παλι για ηθικοτητες αντιληψεις κλπ κλπ , μιλαω μονο για το τεχνικο μερος του φυσιγγιου και τιποτα άλλο , εχει καποιος ασχοληθεί να φτιαξει ένα φυσιγγι για αυτή την αποσταση ? μετρημενη με κορδελα φυσικα
οχι ρε φιλε και ελεγα να παρω αυτα και να σταματησω την ιδιογ. γιατι με κουραζει.![]()
Υπαρχουν τα Winchester rooster xr με παραλπισια φιλοσοφια,τα εχει ο καλκαντζακος τιμη μονο 54ε τα 15
Δεν έχει λακο αλλά τζελΓιατι ειναι τοσο φτινα,καπιο λακο θα εχει η φαβα.