Τουφεκιές στα όρια...

Τολι στα 45 το πρασινο με δυο 3αρια θα πεση τουβλο,οχι απλως θα πεση;)
Λεγε καλα ρε.
Δυο σκαγια μονο?
Δεν σε δουλεύω σοβαρα το λέω . ειλικρινά
Τελικα ειναι ανθεκτικα η οχι στην βολή τα παπια.
Θελω πολυ μια φορα στην ζωη μου να ριξω σε πρασινο....μονο μια φορα σε σαρσελι είχα ευκαιρία και το πηρα και σε ενα μπεκατσονι επισης.
Σε μας τα υδροβια.....ξεχάστηκαν εδω και χρόνια. ..:(

Βεβαιωση απο κρατικο οργανισμο για την πιστοποιηση της αποστασης εχεις? .yelling.
Περα απο την πλακα, για να γινονται αυτες οι βολες σε μια τετοια σκοπευτικη διοργανωση μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν ειναι κατι εξωπραγματικο, αλλα υπαρκτο και πραγματοποιησιμο, εστω κ για καποιους που ασχολουνται πιο σοβαρα με το σκοπευτικο χωρο...
Κ εφτασε το 7,5 σε αυτη την αποσταση? Δεν επεσε στα 60 μετρα? Ειναι εντυπωσιακο το γεγονος παντως... ;)

Οχι Άρι δεν έπεσαν τα σκάγια..Και γενικά δεν ειναι δύσκολο να δοκιμασεις καποια πραγματα..Πήγαινε σε ενα σκοπευτήριο μια ωρα που δεν εχει κόσμο πάρε το κοντρόλ και δοκίμασε να τουφεκισεις σε εξωπραγματικές αποστάσεις..

Εσενα δεν σε πιστευουμε γιατί σε ντοπαρουν τα βραδυα κατι σκοπευτινες στους αγωνες .yelling..sarcastic..sex hard..cool.

Αχαχαχαχχα

Εσύ είσαι αστέρι ρε φίλε! Πάλι μπράβο ψαρεύεις?? .sarcastic.Πλάκα κάνω έτσι μη με παρεξηγείς?

Ψάρεμα το βραδυ Βασίλη.. ;)

Όποιος δεν έχει ασχοληθεί και προσπαθεί να μάθει δηλαδή δεν είναι ευπρόσδεκτος να γράφει εδώ τις απορίες του; Δεν νομίζω ότι αμφισβήτησα οτιδήποτε λέτε για να δεχτώ σνομπαρισμα. Είπα ότι δεν είναι ξεκάθαρο το τι συζητιέται εδώ. Μου φαίνεται ότι κάθε απάντηση είναι πως βολεύει. Δεν πήρα απάντηση στην πρώτη ερώτησή μου παρά μόνο σε κάτι που απλά ανέφερα...
με δυο λογια , ρωτησε τι θελεις και αν ξερω θα σου απαντησω

Λεγε καλα ρε.
Δυο σκαγια μονο?
Δεν σε δουλεύω σοβαρα το λέω . ειλικρινά
Τελικα ειναι ανθεκτικα η οχι στην βολή τα παπια.
Θελω πολυ μια φορα στην ζωη μου να ριξω σε πρασινο....μονο μια φορα σε σαρσελι είχα ευκαιρία και το πηρα και σε ενα μπεκατσονι επισης.
Σε μας τα υδροβια.....ξεχάστηκαν εδω και χρόνια. ..:(
Γιατι οχι...ειναι αρκετα χοντρα και εχουν μεγαλη κινητικη δυναμη για να το καταλαβουν αμεσα,αν ειναι απολυτα συμβατα με τη καννη μας και οχι στο περιπου...

Πετ
Γιατι οχι...ειναι αρκετα χοντρα και εχουν μεγαλη κινητικη δυναμη για να το καταλαβουν αμεσα,αν ειναι απολυτα συμβατα με τη καννη μας και οχι στο περιπου...
Πραγματικα σε ρωτησα γρήγορη:)
Δεν ρωταω ποτε εμμεσα οτι θέλω θα το πω στα ισα:)
Δεν ξερω γιατι πρασινο δεν έριξα ποτε.
Ειχα στο μυαλο υποσυνειδητα οτι θέλει 6-7 σκαγια στηθος να πεσει λογο μεγεθους.
Εσυ τα ξέρεις εγω οχι :)

με δυο λογια , ρωτησε τι θελεις και αν ξερω θα σου απαντησω
Θα ήθελα εδώ μέσα να διαβάζω για τουφεκιές που έχετε κάνει σε οποιοδήποτε θήραμα και θεωρούνται οριακές για το συγκεκριμένο. Να μάθω με τι φυσίγγι έγινε η βολή, με τι συνθήκες και να ακούω για προσκοπευσεις που εγώ δεν έχω τολμήσει ακόμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για ανάλωση.

Αγαπητά μέλη θα θέλαμε να κάνουμε μια παράκληση οι ειρωνείες να σταματήσουν. Το θέμα αφορά τουφεκιές στα όρια με την έννοια που το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε. Τα μέλη που δεν γνωρίζουν μπορούν να κάνουν τις απορίες τους και οι συνομιλητές τους οφείλουν να τους σεβαστούν. Υπάρχουν μέλη που διστάζουν να γράψουν αυτό που θέλουν. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι αποδεκτό και οι ενέργειές μας στο εξής θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

λοιπον να ρωτησω κατι? το 80% εδω μεσα ασχολειται με τσιχλα ετσι? και δεν θα μιλησω για παπια γιατι οπως ειπε κι ο χρυσανθος εμεις εδω κρητη τα εχουμε ξεχασει και για να τα κυνηγησεις παρανομεις.την τσιχλα λοιπον στα 45 μετρα οταν ο καιρος ειναι σκοτεινος και βροχερος τη βλεπετε?????????οταν σε μια τραβερσα εχετε τον ηλιο απεναντι τη βλεπετε???????? μην μπερδευετε το σκοπευτηριο με το κυνηγι.
ο γερασιμος εσπασε το πιατακι στα 92 μετρα και ειναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ σε μια τετοια διοργανωση.ενα πουλι που δεν ξερεις απο που ερχεται και δεν εισαι στημενος σ ενα βατηρα σκοπευτηριου θα το δεις στα 92 μετρα???????????ειδικα οι τσιχλαδες γνωριζουν οτι και τα 40 μετρα ειναι υπερβολικα πολλα για το συγκεκριμενο θηραμα.

λοιπον να ρωτησω κατι? το 80% εδω μεσα ασχολειται με τσιχλα ετσι? και δεν θα μιλησω για παπια γιατι οπως ειπε κι ο χρυσανθος εμεις εδω κρητη τα εχουμε ξεχασει και για να τα κυνηγησεις παρανομεις.την τσιχλα λοιπον στα 45 μετρα οταν ο καιρος ειναι σκοτεινος και βροχερος τη βλεπετε?????????οταν σε μια τραβερσα εχετε τον ηλιο απεναντι τη βλεπετε???????? μην μπερδευετε το σκοπευτηριο με το κυνηγι.
ο γερασιμος εσπασε το πιατακι στα 92 μετρα και ειναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ σε μια τετοια διοργανωση.ενα πουλι που δεν ξερεις απο που ερχεται και δεν εισαι στημενος σ ενα βατηρα σκοπευτηριου θα το δεις στα 92 μετρα???????????ειδικα οι τσιχλαδες γνωριζουν οτι και τα 40 μετρα ειναι υπερβολικα πολλα για το συγκεκριμενο θηραμα.
μα αυτό δεν γραφουμε 15 εκατομυρια φορες παραπανω φιλε ????????? αναλογα την εικονα και το θήραμα πρατουμε , τι δεν μπορειτε να καταλάβετε ???

ειδικα οι τσιχλαδες γνωριζουν οτι και τα 40 μετρα ειναι υπερβολικα πολλα για το συγκεκριμενο θηραμα.
Για να μιλήσω και εντός του θέματος, 40μ. είναι τα όρια της ντουφεκιας της κίχλας...
Τα δικά μου όρια...για να εξηγούμε...πάνω από εκεί δεν σηκώνω το όπλο...

μα αυτό δεν γραφουμε 15 εκατομυρια φορες παραπανω φιλε ????????? αναλογα την εικονα και το θήραμα πρατουμε , τι δεν μπορειτε να καταλάβετε ???
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως ενας μετριος ΚΥΝΗΓΟΣ οχι ο χοντρος που εχει παρει δεν ξερω κι εγω ποσα παγκοσμια στο sporting γινεται να εχει επαναλαμβανομενες επιτυχιες μετα τα 60 μετρα. και τονιζω το ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως ενας μετριος ΚΥΝΗΓΟΣ οχι ο χοντρος που εχει παρει δεν ξερω κι εγω ποσα παγκοσμια στο sporting γινεται να εχει επαναλαμβανομενες επιτυχιες μετα τα 60 μετρα. και τονιζω το ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ
φιλε και στο καμπινε να κατουρησεις κεντρο ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΕΣ φορες θελει προπονηση , ποσο μαλλον να σκοτώνεις σε αυτά τα μετρα

φιλε και στο καμπινε να κατουρησεις κεντρο ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΕΣ φορες θελει προπονηση , ποσο μαλλον να σκοτώνεις σε αυτά τα μετρα
εμ γι αυτο μιλησα για ΜΕΤΡΙΟ ΚΥΝΗΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

Με τα φυσίγγια που πρέπει, τις συνθήκες που πρέπει και τις υπόλοιπες παραμέτρους που πρέπει μπορεί και να γίνεται. Γι'αυτό είμαστε σε αυτό το θέμα για να μάθουμε πως. Η αρνητικότητα δεν βοηθάει. Το οτι δεν το έχουμε κάνει εμείς δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται.

Με τα φυσίγγια που πρέπει, τις συνθήκες που πρέπει και τις υπόλοιπες παραμέτρους που πρέπει μπορεί και να γίνεται. Γι'αυτό είμαστε σε αυτό το θέμα για να μάθουμε πως. Η αρνητικότητα δεν βοηθάει. Το οτι δεν το έχουμε κάνει εμείς δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται.
πες μου μονο αν βλεπεις τη τσιχλα στα 70 μετρα. γιατι εγω δεν τη βλεπω

Πολύ ώραια όλα αυτά που λέτε για το πως και τι...θεωρώ το αλφα και το ωμεγα όμως το ηθικο κομμάτι! Ενας κοινός κυνηγος οπως εγω το θεωρω πλεον ανηθικο να σηκωσω το οπλο σε ΤΣΙΧΛΑ στα 50 μετρα...Το ιδιο φυσιγγι ομως (πχ ενα 8αρι 32 γρ) θα το σηκωνα για μια φασσα στα 50 μετρα. Αυτο σημαινει οτι αναλογα το θηραμα τα ορια αλλαζουν...τα ορια της τουφεκιας αυτης καθαυτης ομως ειναι τα ιδια ανεξαρτητου θηραματος και επηρεαζεται μονο απο τον καιρό το όπλο κλπ! Αυτη ειναι η αποψη μου...

αν λοιπον τη βλεπεις στα 70 μετρα παρε τα φυσιγγια που εγραψε ο γερασιμος βαλε και το τσοκ που εβαλε ο γερασιμος πηγαινε σ ενα σκοπευτηριο και ζητα να ριξεις μια πουλα και να σου βγαινουν τα πιατακια με 100 χλμ. μετα τα 90 μετρα εναλαμβανομενα και συνεχη. ποσες επιτυχιες θα εχεις? υπ οψιν οτι η τσιχλα παει πολυ πιο σιγα

Πολύ ώραια όλα αυτά που λέτε για το πως και τι...θεωρώ το αλφα και το ωμεγα όμως το ηθικο κομμάτι! Ενας κοινός κυνηγος οπως εγω το θεωρω πλεον ανηθικο να σηκωσω το οπλο σε ΤΣΙΧΛΑ στα 50 μετρα...Το ιδιο φυσιγγι ομως (πχ ενα 8αρι 32 γρ) θα το σηκωνα για μια φασσα στα 50 μετρα. Αυτο σημαινει οτι αναλογα το θηραμα τα ορια αλλαζουν...τα ορια της τουφεκιας αυτης καθαυτης ομως ειναι τα ιδια ανεξαρτητου θηραματος και επηρεαζεται μονο απο τον καιρό το όπλο κλπ! Αυτη ειναι η αποψη μου...
βασιλη το διευκρινισα οτι κυνηγαω τσιχλα. ουτε φασσα που παω περιστασιακα ουτε παπια.αρα μιλαω για τσιχλα

Back