Τουφεκιές στα όρια...

Δημητρη εχω πληροφοριες που ενα παιδι απο Καλαματα πηγαινοερχετε στα μερη σου ψαχνωρωτωντας για ντουφεκιες......αληθευει ρε φιλεo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Λαμογιο .very happy.

Εμενα με εξιταρει που λετε να καταφερω να στειλω αυτη την τουφεκια στο θηραμα... Η να σβησει η να παει στην ευχη του θεου...
39 γρ ν1 με αρχικη 430 στα 60 μετρα με τσοκ 3 αστρα...

Δημητρη εχω πληροφοριες που ενα παιδι απο Καλαματα πηγαινοερχετε στα μερη σου ψαχνωρωτωντας για ντουφεκιες......αληθευει ρε φιλεo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
Ψιτ φίλε φρόνιμα με τον αντιπρόεδρο. Είναι πολύ δυνατός. Ο πρόεδρος στο Dinsperser team o skyfall που είναι;;; κόβει με την σγρομπια ταπες;;

Λαμογιο .very happy.

Εμενα με εξιταρει που λετε να καταφερω να στειλω αυτη την τουφεκια στο θηραμα... Η να σβησει η να παει στην ευχη του θεου...
39 γρ ν1 με αρχικη 430 στα 60 μετρα με τσοκ 3 αστρα...

Στα 60 μτ είναι καλύτερο το ν3 Άρη από τον άσο αν μηλαμε για πράσινες

Ψιτ φίλε φρόνιμα με τον αντιπρόεδρο. Είναι πολύ δυνατός. Ο πρόεδρος στο Dinsperser team o skyfall που είναι;;; κόβει με την σγρομπια ταπες;;
Μάλιστα μάλιστα τώρα και αντιπρόεδρος ο κεντροτουφεκαω σκηνοθέτης δημοσιογράφος κ.τ.λ
.congrats. .congrats. .congrats. .congrats. .congrats.

ρε παιδια για καποιον περιεργο λογο οταν υπαρχουν θυραματα ποιο μεγαλα απο τσιχλοκοτσυφα ολο benelli βλεπουμε;;;;;ενω με κατι αλλα κανα δυο κοτσιφια κανα λουλουδι λιγα λαχανα;;;;;πολυ περιεργα τα πραγματα τελικα.think..think.

ρε παιδια για καποιον περιεργο λογο οταν υπαρχουν θυραματα ποιο μεγαλα απο τσιχλοκοτσυφα ολο benelli βλεπουμε;;;;;ενω με κατι αλλα κανα δυο κοτσιφια κανα λουλουδι λιγα λαχανα;;;;;πολυ περιεργα τα πραγματα τελικα.think..think.

Δίνει το briley το foul αποδόσεις συγκέντρωσης 50% στα 50 μετρα με εμπορικά φυσιγγια? Έχεις κάποια φωτογραφία τέτοιας απόδοσης?
Δεν εχω τετοια αλλα τα εχω δει σε 391 δεs αν μπορειs να δανειστειs καποιο να δειs αν σου κανει και μην πεφτειs σε διαφημιστικα κολπακια. Θα σου βγαλω μια με το δικο μου το Μ να παρειs μια ιδεα

Back