εχουμε και κατι διασπορας που σε νουμερο 6 θεριζουν τα παντα μεχρι 35μετρα με την αγαπημενη μας MB36O Venetatos k ο skyfall θα μπουν στο Dispenser TEAM.

εχουμε και κατι διασπορας που σε νουμερο 6 θεριζουν τα παντα μεχρι 35μετρα με την αγαπημενη μας MB36O Venetatos k ο skyfall θα μπουν στο Dispenser TEAM.
Δημητρη εχω πληροφοριες που ενα παιδι απο Καλαματα πηγαινοερχετε στα μερη σου ψαχνωρωτωντας για ντουφεκιες......αληθευει ρε φιλε![]()
Ψιτ φίλε φρόνιμα με τον αντιπρόεδρο. Είναι πολύ δυνατός. Ο πρόεδρος στο Dinsperser team o skyfall που είναι;;; κόβει με την σγρομπια ταπες;;Δημητρη εχω πληροφοριες που ενα παιδι απο Καλαματα πηγαινοερχετε στα μερη σου ψαχνωρωτωντας για ντουφεκιες......αληθευει ρε φιλε![]()
Μάλιστα μάλιστα τώρα και αντιπρόεδρος ο κεντροτουφεκαω σκηνοθέτης δημοσιογράφος κ.τ.λΨιτ φίλε φρόνιμα με τον αντιπρόεδρο. Είναι πολύ δυνατός. Ο πρόεδρος στο Dinsperser team o skyfall που είναι;;; κόβει με την σγρομπια ταπες;;
Αν ενώεις Disperser team δεν τον κόβω για τετοιοΨιτ φίλε φρόνιμα με τον αντιπρόεδρο. Είναι πολύ δυνατός. Ο πρόεδρος στο Dinsperser team o skyfall που είναι;;; κόβει με την σγρομπια ταπες;;
Πέστα με τον amateur που έχουμε μπλέξει! Έχει κολλήσει η βελόνα με τους άσσους.Στα 60 μτ είναι καλύτερο το ν3 Άρη από τον άσο αν μηλαμε για πράσινες
Ότι δεν σκοτώνεται με 6 φίλε, θα σκοτώνεται με άσσοΠέστα με τον amateur που έχουμε μπλέξει! Έχει κολλήσει η βελόνα με τους άσσους.
Σε καταλαβαίνω.....benelli έχειςΌτι δεν σκοτώνεται με 6 φίλε, θα σκοτώνεται με άσσο![]()
Σε καταλαβαίνω.....benelli έχεις![]()
Εγω με βερετα θα ρίξω στα 100 φίλε. Λες να την πατήσω;επιστροφη στο τοπικ
Εγω με βερετα θα ρίξω στα 100 φίλε. Λες να την πατήσω;
[/QUOT
στρωσε ενα σεντονι στο δεξι σου μερος τουλαχιστον να βρεις αυτα που θα πεταχτουν
Δεν εχω τετοια αλλα τα εχω δει σε 391 δεs αν μπορειs να δανειστειs καποιο να δειs αν σου κανει και μην πεφτειs σε διαφημιστικα κολπακια. Θα σου βγαλω μια με το δικο μου το Μ να παρειs μια ιδεαΔίνει το briley το foul αποδόσεις συγκέντρωσης 50% στα 50 μετρα με εμπορικά φυσιγγια? Έχεις κάποια φωτογραφία τέτοιας απόδοσης?