Τα Όπλα μας

Όταν μιλάμε για απλότητα μηχανισμού και εύκολο καθάρισμα - λύσε δέσε, ακόμα και η καραμπίνα αδράνειας φαίνεται πολύπλοκη σε σχέση με μια 870.
Από επαναληπτικές είχα μια βραζιλιάνικη κοντή 10αρα και κυνηγούσα μερικές φορές ορτύκια μου θυμίζεις μια φορά την είχα αδειάσει σε ένα ορτύκι η τελευταία ντουφέκια είχε βγει εκτός νόμου το πουλί αλλά το ευχαριστηθηκα.
 
Από επαναληπτικές είχα μια βραζιλιάνικη κοντή 10αρα και κυνηγούσα μερικές φορές ορτύκια μου θυμίζεις μια φορά την είχα αδειάσει σε ένα ορτύκι η τελευταία ντουφέκια είχε βγει εκτός νόμου το πουλί αλλά το ευχαριστηθηκα.
Έχω ρίξει με πολλές επαναληπτικές. Οι βραζιλιάνικες είναι πολύ κακης ποιότητας, μια που είχα ρίξει, χωρίς ρίγα, κοίταζες την κάννη και ήταν σα ράμπα αεροπλανοφόρου, τόσο στραβή. Αυτές με τις μεγάλες αποθήκες μην τις κοιτάς καθόλου γενικά, η αποθήκη χαλάει τα πάντα πίστευω, από ζύγισμα μέχρι επωμιση σε τέτοιο βαθμό που δεν αξίζει να την κουβαλάς. Αν ποτέ πέσει στα χέρια σου μια wingmaster οποιασδήποτε χρονολογίας, θα δεις αλλά έργα. Ποιότητα που σου δίνει να καταλάβεις γιατί στην Αμερική έκανε και κάνει θραύση, με πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων.
 
Last edited:
Όχι κάτω από 70mm μήκος καννης, βαρος όχι κάτω από 2700 όχι πάνω από 2900 αυτα για το εικοσαρι.
οποιος θέλει ακούει για να μην Απογοητεύεται με τα μικρά διαμετρήματα. στα μικρά διαμετρήματα θέλουμε μεγάλο μήκος καννης για να δείχνουμε καλύτερα. αν το βάρος Είναι πολύ μικρό τότε κινδυνεύουμε να κλωτσάει το όπλο πολύ με αποτέλεσμα άστοχες Δευτέρες βολές αλλά και να μην μπορούμε να στοχεύσουμε με ακρίβεια. αν το βάρος είναι μεγαλύτερο από 2900 τότε ποιος ο λόγος να έχεις εικοσάρι.
Μην θεωρείτε τα υπέρ ελαφρά όπλα ότι έχουν πλεονέκτημα, τα υπέρ ελαφρά όπλα κατά τη γνώμη μου δεν είναι κατάλληλα για κυνήγι αντιθέτως είναι κουραστικά εκτός κι αν προορίζονται για πάρα πολύ λίγες βολές και σε πολύ συγκεκριμένο θήραμα για γενικό κυνήγι είναι εντελώς ακατάλληλα.
 
.Παιδιά είναι ένα μέτριας ποιότητας 20αρακι ιταλικό με αναγραφή στη κανη sent etien .Δεν κουνάει δεν έχει χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ καλά ζυγισμένο στα χέρια μου νομίζεις ότι κρατάς αεροβόλο .Απλά για 20αρακι τέτοιου στυλ σήμερα θέλεις πολλά λεφτά .Έχει και το μπαικαλ αλλά έχει βάρος δωδέκαριου .
 
Back
Top