ακριβωςΑπο κει και μετά η συνταγή είναι ίδια όπως κάνουμε τα μπιφτέκια?
ακριβωςΑπο κει και μετά η συνταγή είναι ίδια όπως κάνουμε τα μπιφτέκια?
Το κάνουν οι Ιταλοί.Πως ακριβώς γινοντε κιμας Κωστα?Εγώ τα τρώω πάντα με τους κλασσικούς τρόπους ψητά,πιλάφι,τηγανητά..Για κιμά δεν το εχω ξανακούσει.
τασο θα πας σε γνωστο κρεοπωλη αν δεν εχεις μηχανη και θα τα κοψεις κιμα(οχι κεφαλι και ποδια) ολο το αλλο στην μηχανη οπως ειναι και θα το περασεις 2 φορες
στην Ιταλία και συγκεκριμένα Πιστόια είχα φάει μακαρόνια παπαρδέλες(τα πλατιά)με κιμά από χήνα και ήταν πολύ πολύ νόστιμοΤο κάνουν οι Ιταλοί.
Εγώ Τασο σε καταψυκτη σε δροσερό σημείο χωρίς ήλιο, δεν ξεπερναω ποτέ τον ένα χρόνο.Με την ευκαιρία τα θηραματα που βάζουμε στον καταψύκτη μέχρι πόσο μπορεί να κρατήσουν έτσι ώστε να καταναλωθούν με ασφάλεια?
Πιστεύω ότι τα πούπουλα και η πέτσα συντηρούν καλύτερα το θηραμα. Ιδανικό θα ήταν αν μπορούσες να αφαιρέσεις τα εντοσθια.Δεν είναι καλύτερα να τα βάζουμε καθαρισμένα στον καταψύκτη?
Τα έβαζα κ εγώ με τα πούπουλα αλλά όταν τα μαδουσα μετά έφευγε κ η πέτσα μαζί.(λίγο το κακό..)
Και γω αυτό το πρόβλημα αντιμετώπιζα και επειδή την πέτσα την θεωρώ υψηλής γευστικής αξίας τα καθαρίζω όταν βάζω στον καταψύκτη, αν και προτιμώ τα θηράματα να τα μαγειρεύω φρέσκα, στην κατάψυξη νομίζω χάνουν κάτι τι, από τη γεύση τους.Δεν είναι καλύτερα να τα βάζουμε καθαρισμένα στον καταψύκτη?
Τα έβαζα κ εγώ με τα πούπουλα αλλά όταν τα μαδουσα μετά έφευγε κ η πέτσα μαζί.(λίγο το κακό..)
Το φρέσκο είναι το καλύτερο, συμφωνώ.Και γω αυτό το πρόβλημα αντιμετώπιζα και επειδή την πέτσα την θεωρώ υψηλής γευστικής αξίας τα καθαρίζω όταν βάζω στον καταψύκτη, αν και προτιμώ τα θηράματα να τα μαγειρεύω φρέσκα, στην κατάψυξη νομίζω χάνουν κάτι τι, από τη γεύση τους.
Εμένα μου λέτε... .buy buy..buy buy..buy buy.Βασίλη (DrV) όσο είσαι μακριά από το σπιτικό φαγητό να αποφεύγεις τέτοια θέματα.
Θα έχεις σιελορεια και αντε να τη σταματήσεις.
Είναι μακριά και η Σκοτεινή για κρασί και παιδάκια.goodboy.
το καλό το άφησες τελευταίο ΦώτηΤσίχλες ομελέτα <<καγενάς>>ετσι λέμε στην Αχαία......... άκρως αφροδισιακό![]()
......και άκρως αφροδισιακό
κ. Γιάννη απλή και Ωραία συνταγή , αν μου επιτρέπεις να προσθέσω κάτι στην διαδικασία ... πριν βάλεις της τσίχλες για τσιγάρισμα μπορείς να τις πασπαλίσεις ελαφρός (ελάχιστα) με αλεύρι .. ετσι θα "φυλακίσεις' περισσότερη υγρασία μέσα στο κρέαςτσίχλες με ρύζι λεμονατες (3 μερίδες)
Τσιγαριζουμε σε μέτρια φωτιά τα πουλιά μαζί με το κρεμμύδι μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διάφανο.
Στο ρύζι τριβουμε αν θέλουμε από πάνω λίγη παρμεζανα και συνοδευουμε με άσπρο κρασί.
Σαλάτα πράσινη με μπαλσαμικο ξύδι.
κ. Γιάννη απλή και Ωραία συνταγή , αν μου επιτρέπεις να προσθέσω κάτι στην διαδικασία ... πριν βάλεις της τσίχλες για τσιγάρισμα μπορείς να τις πασπαλίσεις ελαφρός (ελάχιστα) με αλεύρι .. ετσι θα "φυλακίσεις' περισσότερη υγρασία μέσα στο κρέας
πάντως το ποιο ωραίο στην συνταγή ειναι η το κομμάτι της απόλαυσης. Άρχοντας κ. Γιάννη[/QUOT
Χρήστο πάντα σεβόμαστε την γνώμη ενος Σεφ εαν δεν κανω λάθος και σε εχω μπερδεψει με αλλον, θα το κανω αυτο που λες.