ωραιος ο παικτης. εκλεισεΜεσα ειμαι![]()
ωραιος ο παικτης. εκλεισεΜεσα ειμαι![]()
Που χάθηκες εσυ,όλα οκ?Καλή η ιδέα σας παιδιά!! Μέσα και γω!!
Αυτο ειναι το καλυτερο!!Όλα καλά!
Μην αγχωνεσε..Έτσι κι αλλιώς μια ζωή για άλλους δουλεύουμε..Με φάγαν οι δουλειές Τάσο..
Να είσαι καλα επίσης!!Καλή σεζόν να έχουμε!
να το ξανά κάνειςΜε βαση την μικρη εμπειρια μου με παρεα Κρητικων σε τραπεζι εσας σας "φοβαμαι"!!!!Μεχρι και τηλεφωνικως σε ανοιχτη ακροαση Εβρος-Κρητη δεν εβρισκα το σπιτι απ την σουρα.Οταν καθησα μαζι τους στο τραπεζι εδω απλα δεν πηγα σπιτι..ΛΑΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν μου έχει μείνει κάτι από τα ταξίδια μου στην Κρήτη τόσο για διακοπές όσο και για δουλειά, ήταν εκείνα τα απίστευτα τραπέζια. Ειδικά όταν έμενα στην Επισκοπη στο Ρέθυμνο και πηγαίναμε στην Αργυρούπολη (στα νερά ), έτσι νομίζω λεγόταν το μέρος, φτάναμε το μεσημέρι μετά από μπάνιο και φευγαμε το βράδυ....buy buy.Με βαση την μικρη εμπειρια μου με παρεα Κρητικων σε τραπεζι εσας σας "φοβαμαι"!!!!
Εννοειτε!!!να το ξανά κάνεις
Για πες μου τα δρομολόγια -Πειραιά-Χανιά- του MINOAN LINE για 22 Οκτ. 2016 με ανοιχτή την επιστροφή...επαναφερω το θεμα στο προσκηνιο. η κρητικη μαφια ειναι μεσα για 23 οκτωβρη για μεζεδοσουροκατασταση?αντε για να οργανωνομαστε σιγα σιγα
Εχεις δίκιο η ΑΝΕΚ LINE κάνει Πειραιά-Χανιά...σωστά?αυτα δεν τα ξερω ρε φιλε. εκει μιλας με το μυρο. εγω αν θελεις θα σου πω για ΑΝΕΚ
Για πες μου τα δρομολόγια -Πειραιά-Χανιά- του MINOAN LINE για 22 Οκτ. 2016 με ανοιχτή την επιστροφή...![]()
Ποια μέρα...εγώ για βδομάδα είχα στο μυαλό μου...Σπυρο αυτο με την ανοιχτη την επιστροφη η ποιο σωστη κινηση. Μετα απο κανα πηγαδι ρακι που προβλεπω να καταναλωθει ουτε την αλλη μερα δεν θα βρισκεις το πλοιο ετσι κι αλλοιως για να μπεις. Μιλαω εκ πειρας, υπηρετησα αεροπορια στην Κρητη.