.....για κάντου μια maintain lead στο 1,2 μέτρα μπροστά και θα δεις πως εξαφανίζεται Μακάρι να μην το έχουν αλλάξει και θα με θυμηθείς!αυτό που βγαίνει από ψηλά πίσω από το "σπιτάκι" του pull και φεύγει μπροστά προς το κέντρο του γηπέδου. Την προηγούμενη βδομάδα έφευγε ψηλά και μετά από 2-3 προσπάθειες το είχα "βρει" ... τώρα του είχαν δώσει έντονα καθοδική πορεία, κι έπεφτε πολύ γρήγορα, δεν προλάβαινα καλά-καλά να του ρίξω τη 2η ...
Χτες το απόγευμα....Ποτε ανεβηκες;
Σοβαρά ??? Κοίτα ρε που ήμασταν μαζί και δεν γνωριστήκαμε !!!!! .buy buy.Χτες το απόγευμα....
Με franchi affinity μαυρη πλαστικηΧτες το απόγευμα....
Αααα ο ψηλός????Ναι δίπλα δίπλα ριχναμε...!!!!Και ο Κώστας είναι αδερφός σου???Με franchi affinity μαυρη πλαστικη
ριχνεις; Πρεπει να ριχναμε διπλα-διπλα πριν μερικες μερες. Τωρα απο τη φωτο που εβαλες εδω σε καταλαβα
Την άλλη φορά φίλε Στέλιο...με τι έριχνες?Σοβαρά ??? Κοίτα ρε που ήμασταν μαζί και δεν γνωριστήκαμε !!!!! .buy buy.
Καλημέρα και από εδώ.ναι ο ψηλός.ο Κώστας αδελφός μου καλά κατάλαβες....Γνωρίζεστε?Αααα ο ψηλός????Ναι δίπλα δίπλα ριχναμε...!!!!Και ο Κώστας είναι αδερφός σου???
Μικρά τα Χανιά,ποτέ δεν ξέρεις!Θα βγείτε και κουμπάροι στο τέλος.. ha haaa
ανεβα σήμερα να ρίξουμε καμία πουλά.Αααα ο ψηλός????Ναι δίπλα δίπλα ριχναμε...!!!!Και ο Κώστας είναι αδερφός σου???
Με τον αδερφό σου έχουμε σμίξει περισσότερες φορές στο σκοπευτήριο...Καλημέρα και από εδώ.ναι ο ψηλός.ο Κώστας αδελφός μου καλά κατάλαβες....Γνωρίζεστε?
Για μένα τα σκ είναι δύσκολο μέχρι να τελειώσουν οι ελιές...Tα Σαββατοκυριακα ρε σεις να ανεβαινετε να ερχομαστε και μεις.
Πάει πιο συχνά αυτός τώρα,καθώς είχε σταματήσει 2 χρόνια να ασχολείται με λειοκανα,και τώρα επανήλθε φουριόζος..δεν έχει και πολλές υποχρεώσεις..λέω να έρθω και εγω σήμερα,θα τα πούμε τότε.Με τον αδερφό σου έχουμε σμίξει περισσότερες φορές στο σκοπευτήριο...
Θα ανέβω σήμερα...