Σκοπευτήριο Χανίων

Παιδιά εννοείται πως κάνω πλάκα έτσι; αυτός ο οπλοβαστος είναι......κόσμημα ..well done.
Χαχα ναι Γιανναρέ κανένα θέμα.γενικα το σκοπευτήριο είναι κόσμημα..Τώρα που το είπαν τα παιδιά,έφερνε ενας Άγγλος και θα το ξαναφέρει καθώς έρχεται συχνά ένα 725 από τα ακριβά πρέπει να είχε 5000€ λίγο που το είχα ψάξει..κόσμημα πραγματικό..

Χαχα ναι Γιανναρέ κανένα θέμα.γενικα το σκοπευτήριο είναι κόσμημα..Τώρα που το είπαν τα παιδιά,έφερνε ενας Άγγλος και θα το ξαναφέρει καθώς έρχεται συχνά ένα 725 από τα ακριβά πρέπει να είχε 5000€ λίγο που το είχα ψάξει..κόσμημα πραγματικό..
Grade 5.δεν ητανε φτηνο σιγουρα

Αυτό που μου αρέσει στο σκοπευτήριο των Χανίων είναι ότι αλλάζει σχήματα.
Δεν λέω και το Δρακόντιο είναι πολύ αξιοπρεπές σκοπευτήριο και κάτι παραπάνω θα έλεγα αλλά ίδιες τροχιές κάθε φορά.
Οπότε αναγκάζεσαι να ''παίζεις'' με τις θέσεις του τερέν.

Παιδιά εννοείται πως κάνω πλάκα έτσι; αυτός ο οπλοβαστος είναι......κόσμημα ..well done.
Γιαννη υπαρχει ενα 725 76cm grade 5!το πηρε γυρω στα 5,500 ευρω!ο ιδιος κυριος πηρε προσφατα και ενα dt11 με φουλ υπερ ριγα και 81 cm!αυτη τη στιγμη ειναι αγγλια!περιμενουμε να κατεβει να το δουμε και αυτο!

Αυτό που μου αρέσει στο σκοπευτήριο των Χανίων είναι ότι αλλάζει σχήματα.
Δεν λέω και το Δρακόντιο είναι πολύ αξιοπρεπές σκοπευτήριο και κάτι παραπάνω θα έλεγα αλλά ίδιες τροχιές κάθε φορά.
Οπότε αναγκάζεσαι να ''παίζεις'' με τις θέσεις του τερέν.
Ναι Γιωργο ετσι ειναι! Οταν φτιαξει ο καιρος βαζει και αλλα γηπεδα στο παιχνιδι..δηλαδη υπαρχουν φορες που δουλευουν και τρια διαφορετικα γηπεδα sporting.εχει βεβαια και πολλες μηχανες λαγου,mini,badou,midi.τωρα δεν ειχε πιατα τετοια,γι αυτο δεν τις εχει στο σχημα..

εχει βεβαια και πολλες μηχανες λαγου,mini,badou,midi
Γιαννη πολυ σημαντικο να εχει πολλες μηχανες κανεις πολλα πραγματα δε μας δινεται καμια σε μας που εχουμαι μονο 2 μπας κ κανουμαι εστω ενα βασηκο σχημα.pray to God.

Καλησπερα! Ανεβηκα μια ωρα το απογευμα σκοπευτηριο και εριξα μια πουλα με το blaser F16! Το σχημα αλλαγμενο και αρκετα δυσκολο.σε καθε βατηρα ειχε 2 ντουμπλεδες sim(τα πιατα φευγουν ταυτοχρονα) και ενα μονο πιατο. εμεινα πολυ ευχαριστημενος για μια ακομη φορα απο το blaser.
Αν και ανέβηκα διστακτικά σήμερα λόγω σχήματος... το ευχαριστήθηκα όσο κάθε άλλο...
Απίστευτο σχήμα...!!!!

μπραβο Στελιο,πολυ καλο σκορ! σου ευχομαι συντομα και 25αρι! θα κατσει που θα παει! πιστευεις οτι μετα την αφαιρεση της μεσαιας ριγας του SKB σου,και σιγουρα την βελτιωση του ζυγισματος,ριχνεις καλυτερα?
Γιάννη, σηκώνει συζήτηση αυτό ... .xm.Εγώ πιστεύω πως ΟΧΙ !!! :(:(
Όσο για βελτίωση του ζυγίσματος, κι αυτό είναι σχετικό... Το μόνο σίγουρο είναι ότι ελάφρυνε κατά 120-130 γρ. Κάτι που δεν είναι πάντα καλό, και ειδικά για το σκοπευτήριο.
Αλλά το χειρότερο είναι η ζημιά που έγινε στη σύγκλιση των καννών, αν θυμάσαι τη σχετική συζήτηση τότε ... Που μπορεί να είναι μικρή και πρακτικά ίσως να μην έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά επηρεάζει ψυχολογικά, όσο κι αν προσπαθώ να μην το σκέφτομαι μετά από τόσο καιρό. Κι όμως μερικές φορές σε κάποιες αστοχίες μου με την κάτω κάννη, έχω την αίσθηση (σωστή ή λάθος δεν ξέρω) ότι αστοχώ κάτω από το στόχο !!!
Πέρυσι το καλοκαίρι δεν ερχόσουν συχνά στο σκοπευτήριο, αλλιώς θα είχες προσέξει ότι τα σκορ μου ήταν πολύ ασταθή και σχεδόν πάντα κάτω από 20, μέχρι και 9-10 κάποιες φορές !!!:(
Μπορεί να έφταιγε και η ζέστη, και το ότι άλλαζαν συνέχεια τα γήπεδα και τα "σχήματα" στο σπόρτινγκ, κλπ. κλπ. ... αλλά βγάλε μου εμένα από το νου ότι δεν έπαιξε ρόλο και η στραβή κάννη !!! ;)
Στο κυνήγι δεν το έβγαλα, παρά μόνο φέτος στην αρχή ένα 3ήμερο (ΠΣΚ), που όμως είχε ελάχιστα πουλιά, κι αυτά τρελαμένα από τον κ@λόκαιρο, πήρα σύνολο 3 κι ένα χαμένο, με σχεδόν 1,5 κουτί φυσίγγια, απογοήτευση, αλλά με αυτές τις συνθήκες ... συμπέρασμα δεν έβγαλα. .xm.

Ιδανική μέρα για σκοπευτήριο σήμερα, ούτε κρύο ούτε ζέστη, και κυρίως χωρίς ενοχλητικό αέρα !!!
Βλέποντας αυτούς που παίζανε όταν πήγα, παρατήρησα ότι το σχήμα ήταν μεν το ίδιο με την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά είχαν πειράξει τις τροχιές σε μερικά πιάτα, άλλα είχαν χαμηλώσει και άλλα ψηλώσει, και ψιλοχάλασε η ψυχολογία μου. Η πρώτη μου πούλα ήταν χάλια, διψήφιο νούμερο (... ευτυχώς .yel.) αλλά χαμηλό !!! :(
Σκεφτόμουν να μη ρίξω δεύτερη πούλα, αλλά τελικά δεν κρατήθηκα και μπήκα πάλι στην τελευταία της ημέρας, σχεδόν σούρουπο. Και δεν το μετάνιωσα, αφού τα πήγα πολύ καλύτερα, οπότε τέλος καλό όλα καλά !!! :)
Τελικά μόνο ένα πιάτο δεν κατάφερα να σπάσω από κανένα βατήρα, ούτε στην 1η ούτε στη 2η πούλα, το 1 (...για τους Χανιώτες, που ξέρουν) αυτό που βγαίνει από ψηλά πίσω από το "σπιτάκι" του pull και φεύγει μπροστά προς το κέντρο του γηπέδου. Την προηγούμενη βδομάδα έφευγε ψηλά και μετά από 2-3 προσπάθειες το είχα "βρει" ... τώρα του είχαν δώσει έντονα καθοδική πορεία, κι έπεφτε πολύ γρήγορα, δεν προλάβαινα καλά-καλά να του ρίξω τη 2η ... :(
Συνέβη σήμερα κι ένα σπάνιο περιστατικό με φυσίγγι, είναι η 2η φορά που το βλέπω τα χρόνια που πάω σκοπευτήριο. Παλιός σκοπευτής του τραπ (ο Μιχάλης, ξέρουν οι Χανιώτες) ρίχνοντας ένα ντουμπλέ, η 2η τουφεκιά έβγαλε ένα παράξενο χαμηλό υπόκωφο ήχο ... Άνοιξε το όπλο και κοίταξε στις κάννες και είπε ότι είχε μείνει η τάπα στη μέση, μάλλον δεν είχε μπαρούτη το φυσίγγι κι έσκασε μόνο το καψούλι ... Πήγαν μέσα στο οπλουργείο, κι από ότι είπε χρειάστηκε βέργα και σφυρί για να τη βγάλουν, είχε σφηνώσει τόσο που μόνο με τη βέργα δεν έβγαινε !!!
Μισόταπα Gualandi ... Το φυσίγγι ήταν Lambro Mezzo 28, αν και αυτό δεν νομίζω ότι έχει σημασία ... Την άλλη φορά που ήμουν παρών σε ίδιο περιστατικό ήταν σκοπευτικό φυσίγγι της B&P, το έχω ξαναγράψει στο φόρουμ παλιότερα ...
Γι' αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ότι κι αν ρίχνουμε, όταν παρατηρήσουμε κάτι περίεργο στον ήχο της τουφεκιάς ή στο λάκτισμα, να ελέγχουμε την κάννη προτού ξαναβάλουμε φυσίγγι ... ;)

Μια φορα μου χει τυχει με τετοιο φυσιγγια πριν αρκετα χρονια μ ενα πυρκαλ διασπορας οπου κολησε η ταπα μεσα και με βεργα με το ζορι τον εβγαλα. . Αλλα τοτε ηταν απο παλιο φυσιγγι που ειχε μεινει ξεχασμενο μεσα στ αυτοκινητο για ποσο καιρο

......Συνέβη σήμερα κι ένα σπάνιο περιστατικό με φυσίγγι, είναι η 2η φορά που το βλέπω τα χρόνια που πάω σκοπευτήριο. Παλιός σκοπευτής του τραπ (ο Μιχάλης, ξέρουν οι Χανιώτες) ρίχνοντας ένα ντουμπλέ, η 2η τουφεκιά έβγαλε ένα παράξενο χαμηλό υπόκωφο ήχο ... Άνοιξε το όπλο και κοίταξε στις κάννες και είπε ότι είχε μείνει η τάπα στη μέση, μάλλον δεν είχε μπαρούτη το φυσίγγι κι έσκασε μόνο το καψούλι ... Πήγαν μέσα στο οπλουργείο, κι από ότι είπε χρειάστηκε βέργα και σφυρί για να τη βγάλουν, είχε σφηνώσει τόσο που μόνο με τη βέργα δεν έβγαινε !!!
Μισόταπα Gualandi ... Το φυσίγγι ήταν Lambro Mezzo 28, αν και αυτό δεν νομίζω ότι έχει σημασία ... Την άλλη φορά που ήμουν παρών σε ίδιο περιστατικό ήταν σκοπευτικό φυσίγγι της B&P, το έχω ξαναγράψει στο φόρουμ παλιότερα ...
Γι' αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ότι κι αν ρίχνουμε, όταν παρατηρήσουμε κάτι περίεργο στον ήχο της τουφεκιάς ή στο λάκτισμα, να ελέγχουμε την κάννη προτού ξαναβάλουμε φυσίγγι ... ;)
έχει συμβεί στον συνονόματο σου φίλο μου
2-3 φορές σε μαλινόταπα ιδιογόμωσης του ακούγωντας ένα <<κλάφ>> όπως μου περιέγραψε κοιτούσε μέσα στην κάννη και έβλεπε να έχουν σφηνώσει οι τάπες
δεν ήταν μπαρούτι αλλά ελλατωματικά υλικά
πέταξε 2 τσάντες τάπες και δεν ξανασχολήθκε με μάλλινες
προσοχή πάντα και ειδικά σε καραμπίνα...αν ακούσουμε περίεργο θόρυβο δεν πυροβολούμε ότι και θήραμα να έχουμε μπροστά μας :)

Στελιο, λογικα ομως φυσιγγι χωρις πυριτιδα θα πρπει να εχει κλεισει τοσο χαμηλα που να κανει κενο στη μεση και τα σκαγια να εχουνε φυγει.

Χτες επρπε να δεις, που παιζαμε πρωτη πουλα 1 μονο-2 σιμ. Εκει να δεις σφαγη των Αρμενιων. Το 1, θελει αρκετη προσκοπευση, και λιγο πιο χαμηλα.

Στελιο, λογικα ομως φυσιγγι χωρις πυριτιδα θα πρπει να εχει κλεισει τοσο χαμηλα που να κανει κενο στη μεση και τα σκαγια να εχουνε φυγει.

Χτες επρεπε να δεις, που παιζαμε πρωτη πουλα 1 μονο-2 σιμ. Εκει να δεις σφαγη των Αρμενιων. Το 1, θελει αρκετη προσκοπευση, και λιγο πιο χαμηλα.
Βίκτωρα, αρχικά το σκέφτηκα κι εγώ αυτό, όμως αν το καλοσκεφτείς δεν είναι έτσι. Ειδικά οι μισόταπες (bior) έχουν πολύ ψηλή φούστα, μισό ποτηράκι στην ουσία, και αν συνυπολογίσεις και το σκαλί που κάνει η βάση του κάλυκα (η base-wad που λένε οι Αμερικάνοι) όπου θα πατήσει η φούστα, δημιουργείται ένας αρκετά μεγάλος χώρος, που ακόμη κι αν είναι κενός η τάπα παραμένει αρκετά ψηλά, ώστε να μη δημιουργηθεί θέμα στο κλείσιμο του φυσιγγίου ... Πολύ μάλλον, και με το πολυσταδιακό κλείσιμο που κάνουν οι επαγγελματικές μηχανές ...
Γι΄αυτό κιόλας αυτές οι μισόταπες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται με πυρίτιδες πολύ μικρού όγκου, όπου μπορεί να μη γεμίζει τελείως με πυρίτιδα αυτός ο χώρος (θάλαμος) αλλά να μένει αρκετό κενό με αέρα, πράγμα που απαγορεύεται "δια ροπάλου" στις σχετικά ταχύκαυστες πυρίτιδες των λειόκαννων όπλων.

Back