Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
αμάν ρε Άρη , δεν υπάρχει όπλο που να μην το έχεις "ξεψειρήσει" , τι είναι αυτό με σένα............ o_O o_O o_O

η δικιά μου βάση πόσο είναι ......... ( αλήθεια δεν ξέρω και σιγά μην κάτσω να τη ζυγίσω )
Του έχεται ηώρα κ του δικού σου.Σίγουρα είναι ποιό βαριά.
Βγαίνει εύκολα το κοντάκι?
Τι εργαλείο ν φέρω?
Πότε θ ανέβεις?
 
Εγω όταν ήταν να πάρω δίκανο ήμουν έτοιμος να πάρω το browning 525. Με προέτρεψαν να δοκιμάσω το lanber και μετά από δύο μέρες δοκιμής είχα αλλάξει άποψη 100%. Αγόρασα το lanber 2087 και το όπλο είναι φοβερό. Το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα ντουφεκιες πάνω πολύ πάνω από το μέσο ορο, φινέτσα, και πολύ καλή ποιότητα κατασκευης, γλίτωσα και 700€...
Όντως τα Lanber αποτελούν μία από τις λεγόμενες "έξυπνες" αγορές, και οι γνώστες τα προτιμούν και δεν χάνουν...!
(Bέβαια, διαθέτουν ένα κάπως βαθύ/ψηλό προφίλ βάσης, αλλά αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα, είναι κάτι επουσιώδες, μόνο στο υποκειμενικό, αισθητικό κομμάτι μετράει...)
 
Last edited:
Blaser F16 ίσως η χαμολότερη βάση που κυκλοφορεί

View attachment 12627
Κώστα, όντως είναι ιδιαιτέρως χαμηλοπρόφιλα τα Blaser, δεν είναι όμως μόνο αυτά...
Σ' αυτό το τόσο ρηχό ύψος βάσης, περί τα 60-61mm παίζουν μπάλα και τα εξής, μαζικής παραγωγής αλληλεπίθετα: Βeretta, SKB, Cynergy, Finn Classic 512 & 612, Κrieghoff καθώς και όλοι οι "κλώνοι" του κλειδώματος Boss (είτε χειροποίητοι, είτε μηχανοποίητοι), όπως τα ορθόκαννα Αntonio Zoli, τα Renato Gamba, τα Salvinelli και αρκετά άλλα, και φυσικά οι γνήσιοι αντιπρόσωποι του Boss Locking System όπως τα αυθεντικά, χειροποίητα εγγλέζικα Boss, τα χειροποίητα Perazzi και κάτι άλλα, πανάκριβα, χειροποίητα ιταλικά και εγγλέζικα σουπερποζέ...
Υπέρ-ρηχό προφίλ βάσης διαθέτουν και τα χειροποίητα, σουηδικά αλληλεπίθετα Flodman με ύψος βάσης μόλις 56mm (σαν τα πλαγιόκαννα)!!! Άξιο αναφοράς, το ότι τα αλληλεπίθετα Flodman είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στα μεταλλικά τους μέρη από ανοξείδωτο ατσάλι και οι τιμές τους ξεκινούν από 10.000 με 12.000 ευρώ (κατά τη γνώμη μου εξαιρετική τιμή για ένα εξ ολοκλήρου ανοξείδωτο, χειροποίητο δίκαννο ντουφέκι!)
Ωστόσο, το πιο ρηχό προφίλ σε αλληλεπίθετο (τόσο ρηχό, σαν σε πλαγιόκαννο και πιο κάτω) το έχει επινοήσει και σχεδιάσει ένας μηχανολόγος, μερακλής οπλόφιλος, ονόματι Rafael Lastra: είναι μόλις 54,5mm το ύψος της μπάσκουλας...!!! Πιο κάτω κι απ' τα περσσότερα πλαγιόκαννα...!!!
Ορίστε και δύο άρτια, άκρως ενδιαφέροντα άρθρα από τον Νικήτα Κυπρίδημο: http://oplognosia.com/?p=1925 & http://oplognosia.com/?p=11241

Υ.γ.: Αναφέρομαι πάντα στο cal. 12! Εννοείται βέβαια, ότι στα μικρότερα διαμετρήματα το προφίλ ρηχαίνει ακόμη περσσότερο...! Αλλά σαν σημείο αναφοράς, βάζουμε το συντριπτικά πιο δημοφιλές έναντι όλων, cal 12...
 
Last edited:
Είδα σε ένα βιντεάκι το 2187 για ένα χιλιάρικο είναι πολύ καλή επιλογή! Και όλοι λένε ότι βγάζουν και ωραίες τουφεκιές!
Πολύ όμορφο όπλο και βολικό το έχει ο κολλητός σε 63εκ. Και βγάζει πολύ ωραίες τουφεκιές......σε αυτή την κατηγορία τιμής lanber και ξέρω ψωμί σε πόζε!!!
 
https://www.hunterslife.gr/forums/attachments/screenshot_2020-04-12-13-44-53-png.12602/

Καλημέρα.
1. Ωραίος ο φοίνικας στο βαθος!!!
2. Μαλάμω με την φούρια σου - Βάρα τα ...κουμπούρια σου!!!
3. Διάβασα παραπάνω για "ξενόδουλες" κυβερνήσεις και μου ήλθαν στο μυαλό οι ιερόδουλες. Δεν γράφω περισσότερα γιατι δεν θέλω να προσβάλω τα κορίτσια.

360 δις ευρώ δημόσιο χρέος (180-190 % του ΑΕΠ) παρά τα δις των πακέτων απο ΕΟΚ-ΕΕ.
Χαχαχαχα ακριβως
 
Τι γίνεται βρε νοματαίοι; Δεν υπάρχει κανείς άλλος που να σκέπτεται να αγοράσει κάποιο τουφεκάκι...;
Μόνο εγώ ονειρεύομαι κάνα δικαννάκι της Caesar Guerini...; .pray to God.

Κοιτάτε τι "κοσμήματα" βγάζει η "ρημάδα" η Guerini...! "Φάτε μάτια... ψάρια!"

www.caesarguerini.it/sites/default/files/2020-02/Catalogo%20I-E%202020.pdf o_Oo_O
 
Νικολαε και εγω ψάχνομαι αυτες τις μερες για καραμπίνα αυστηρα αδρανεια. Βλέπω και πιανω οπλα προς το παρόν και δινω χρονο να διαβασω κριτικες, να ακουσω τη γνώμη των φιλων μου και να δούμε που θα με βγάλει. Σημερα επιασα benelli και franchi με την ethos sport να μου κανει την καλυτερη εντύπωση.
 
Νικολαε και εγω ψάχνομαι αυτες τις μερες για καραμπίνα αυστηρα αδρανεια. Βλέπω και πιανω οπλα προς το παρόν και δινω χρονο να διαβασω κριτικες, να ακουσω τη γνώμη των φιλων μου και να δούμε που θα με βγάλει. Σημερα επιασα benelli και franchi με την ethos sport να μου κανει την καλυτερη εντύπωση.
Αυτό είναι το όπλο σου μανό,στο είπα πριν την επωμισεις!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top