Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
λέει γνωστά και άγνωστα τίποτε καλό σίγουρα
την μοίρα μας την ξέρουμε πια από τότε που ένας επαναμφανιζόμενος <<ηγέτης>>μας πήγε σ αυτό τον οργανισμό
συνέχισαν αυτοί που κόπτονται σήμερα για την επανεκλογή τους και διατήρηση των δυνάμεων τους άσχετα αν κυβερνούν συγκυβέρνησαν η κριτικάρουν μόνο
κι αυτός γιατί το έβγαλε τώρα;;;;;;;
όλοι για το μαγαζάκι τους παλεύουν και τίποτα άλλο

Δεν το είδα εγώ κάπου γραμμένο, μου το έστειλε φίλος. Η Μενεγάκη κατεβαίνει με το ΚΚΕ; Ή με τρολλάρει ο φίλος μου...

Τελευταια φορα που μιλαω[ πολιτικα ]θα πω 2 πραγματα μιας και ειναι κυνηγετικο το σαιτ και μονο.
Επειδη ξερω μερικους απο τους οργανωμενους πρασινους και της ιδεες τους ,ξεχαστε οτι ξερατε σαν κυνηγι σημερα.
Ακουνε κυνηγος και βγαζουν φλυκταινες!!!!!!!!!!!
Ακομα και με τη μπιρμπιλη που δεν εισαντε και μπροστα ,παρα μονο ΜΚΟ ,το κυνηγι τη γλιτωσε τοτε φτηνα και λογω μωραιτη τοτε.
Απο τα μετρα που ειχαν προτεινη εναρξη οκτωμβρη για ολα και ληξη τε λη γεναρη.
κυνηγι τεταρτη σ/κ για ολα!!!!!!!!
αΠΑγορευση κυνηγιου σε ζεπ αλλα και νατουρα !!!!!!!!σε βαθος χρονου ιδρυση ΕΚΠ που μονο εκει θα επιτρεποταν το κυνηγι.
Υπαρχουν νομοι που και μονο η απαγορευση κυνηγιου σε νατουρα ειναι τετοια που δεν σου επιτρεπη το κυνηγι.
Δεν μιλαω πολιτικα ,το ξαναλεω γραφω μονο για τη δραστηριοτητα μας για να μην παρεξηγηθω.

Διαβαζεις τον τύπο και νομιζεις οτι παρακολουθείς επιθεώρηση στο Δελφιναριο με τον Σεφερλή.
71 μελη του ΠΑΣΟΚ προσχώρησαν στο κομμα του ΓΑΠ και η Στανιση εντάχθηκε στην αγωνιστική ΤΕΛΕΙΑ του Γκλέτσου.
Ο Ξηρος ετοίμαζε φοβερό τρομοκρατικό χτυπημα αλλα η κυβερνηση κατάφερε και τελευταια στιγμη ανέτρεψε εκατομβες νεκρών.
Θα ανοιξω και τον Σκαι να ολοκληρώσω την ενημερωση μου..........ha ha ha.
Γκερέκου Γκερέκου Γκερέκου.ha ha ha..banana..,,,,,..love1.

Κάποτε ήτανε πουλί και την αγαπούσανε πολλοί!!!.sarcastic.
Αστα Βασίλη , κάποτε κάποιοι ήταν αριστεροί και τώρα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ .sarcastic.
Επιθεώρηση στο Δελφινάριο σου λέω.,,,,,.

• Like
Reactions: DrV
Να γράψω και εγώ δυο λόγια από τη δική μου οπτική γωνιά.
Βλέπω ότι στόχος του συστήματος είναι να μην μπει ο Καμμένος στη βουλή ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει κάποιον για συνκυβέρνηση. Ωστόσο αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει και κάνει κυβέρνηση με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, αυτή θα έχει πολύ μικρή διάρκεια με αποτέλεσμα να επανέλθουν οι σημερινοί και τότε φαντάζεστε όλοι πόσο θα πρέπει να σκύψουμε...
Όσον αφορά τους καιροσκόπους και κερδοσκόπους υποψηφίους, ζήτω η ιδεολογία!!! Κοπρόσκυλα!!! Ήταν άραγε εξαγοράσιμα τα ΝΑΙ για την εκλογή του προέδρου δημοκρατίας;
Θλίψη μου προκάλεσε η εικόνα νέων ανθρώπων να χειροκροτούν τον ΓΑΠ...
Με ποια δικαιολογία καλούν στα πάνελ εκπροσώπους από το Ποτάμι και από το κόμμα του ΓΑΠ; και με ποια δικαιολογία δεν καλούν εκπροσώπους των ΑΝΕΛ (είναι και κόμμα μέσα στη βουλή), του Βεργή , του Λεβέντη κ.τ.λ;
Κρίνοντας από την αλλαγή των δηλώσεων αξιωματούχων από το εξωτερικό, πιστεύω πως η διαφορά στα δύο πρώτα κόμματα είναι πολύ μεγάλη.
Οι νεολαία πόσο ενδιαφέρεται για το μέλλον της;

Εγω πάντως πείθομαι ότι πρέπι να ψηφίσω ΝΔ για το καλό της χώρας.
Μαλάκας είναι ο Οικονόμου και η Γκερέκου δηλαδή ; Δεν μπορεί κάτι ξέρουν αυτοί...........yell at.
Τι μου λέτε εσείς ....

Σε αυτές τις εκλογές δυστυχώς δεν μπορώ να ψηφίσω, διότι είναι εν μέσω εξεταστικής και δεν μπορώ να κατέβω και έχουν κλείσει τους εκλογικούς καταλόγους (άρα δεν μπορώ να ψηφίσω σαν ετεροδημότης). Αν οι αλήτες τους άνοιγαν για τα παιδιά τα 18χρονα, θα μπορούσα και εγώ να δηλώσω ετεροδημότευση... Αλλά ξέρουν ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν θα έπαιρναν μία από τους πιτσιρικάδες, οπότε....

Εγώ πάλι που μπορώ, δεν θα ψηφίσω, θα είμαι για κυνήγι ... .micle.

Εγώ επειδή από παλιά σκεπτόμενος ότι εκλογές =εκλογική άδεια ,αλλά και όχι μόνο γι αυτό ,έχω οικ. μερίδα στο Δήμο Κ. Τζουμέρκων .Έτσι λέω να πάω για λίγη περιπέτεια.Θα έχουν περάσει άλλωστε 20 μέρες χωρίς περιπέτεια και ....συγγραφή..sarcastic.

Σε αυτές τις εκλογές δυστυχώς δεν μπορώ να ψηφίσω, διότι είναι εν μέσω εξεταστικής και δεν μπορώ να κατέβω και έχουν κλείσει τους εκλογικούς καταλόγους (άρα δεν μπορώ να ψηφίσω σαν ετεροδημότης). Αν οι αλήτες τους άνοιγαν για τα παιδιά τα 18χρονα, θα μπορούσα και εγώ να δηλώσω ετεροδημότευση... Αλλά ξέρουν ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν θα έπαιρναν μία από τους πιτσιρικάδες, οπότε....

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό. Απλά το θέμα είναι αυτές τις λεπτομέρειες να μπορούν να τις καταλάβουν όλοι.

Γενικά είναι οι μοναδικές εκλογές που δεν ξέρω τι πρέπει και τι θέλω να ψηφίσω.

Μπορει να ειναι και ετσι οπως τα λες. Εξηγησε μου ομως πως γινεται και στο φοιτητικο κινημα η ΝΔ και το Πασοκ να εχουν αρκετα ψηλα ποσοστα.

Status
Not open for further replies.
Back