Γιατι βλεπετε τηλεοραση και "ειδησεις"; Γιατι το κανετε αυτο στον εαυτο σας;
λέει γνωστά και άγνωστα τίποτε καλό σίγουρα
Τελευταια φορα που μιλαω[ πολιτικα ]
http://www.enikos.gr/ekloges-2015/289599,Ypoyhfia_me_to_KKE_h_Elenh_Menegakh.htmlΔεν το είδα εγώ κάπου γραμμένο, μου το έστειλε φίλος. Η Μενεγάκη κατεβαίνει με το ΚΚΕ; Ή με τρολλάρει ο φίλος μου...
Γκερέκου Γκερέκου Γκερέκου.ha ha ha..banana.Διαβαζεις τον τύπο και νομιζεις οτι παρακολουθείς επιθεώρηση στο Δελφιναριο με τον Σεφερλή.
71 μελη του ΠΑΣΟΚ προσχώρησαν στο κομμα του ΓΑΠ και η Στανιση εντάχθηκε στην αγωνιστική ΤΕΛΕΙΑ του Γκλέτσου.
Ο Ξηρος ετοίμαζε φοβερό τρομοκρατικό χτυπημα αλλα η κυβερνηση κατάφερε και τελευταια στιγμη ανέτρεψε εκατομβες νεκρών.
Θα ανοιξω και τον Σκαι να ολοκληρώσω την ενημερωση μου..........ha ha ha.
Κάποτε ήτανε πουλί και την αγαπούσανε πολλοί!!!Γκερέκου Γκερέκου Γκερέκου.ha ha ha..banana.![]()
Αστα Βασίλη , κάποτε κάποιοι ήταν αριστεροί και τώρα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔΚάποτε ήτανε πουλί και την αγαπούσανε πολλοί!!!![]()
Εγώ πάλι που μπορώ, δεν θα ψηφίσω, θα είμαι για κυνήγι ...![]()
Σε αυτές τις εκλογές δυστυχώς δεν μπορώ να ψηφίσω, διότι είναι εν μέσω εξεταστικής και δεν μπορώ να κατέβω και έχουν κλείσει τους εκλογικούς καταλόγους (άρα δεν μπορώ να ψηφίσω σαν ετεροδημότης). Αν οι αλήτες τους άνοιγαν για τα παιδιά τα 18χρονα, θα μπορούσα και εγώ να δηλώσω ετεροδημότευση... Αλλά ξέρουν ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν θα έπαιρναν μία από τους πιτσιρικάδες, οπότε....
Διαβάστε στο crashonline τις δηλώσεις Μίκη Θεοδωράκη, που κατηγορεί πως ο Τσίπρας ξεγέλασε αυτόν και τον Γλέζο.
http://www.crashonline.gr/βόμβες-μίκη-ο-τσίπρας-έχει-πουλήσει-το/
Σε αυτές τις εκλογές δυστυχώς δεν μπορώ να ψηφίσω, διότι είναι εν μέσω εξεταστικής και δεν μπορώ να κατέβω και έχουν κλείσει τους εκλογικούς καταλόγους (άρα δεν μπορώ να ψηφίσω σαν ετεροδημότης). Αν οι αλήτες τους άνοιγαν για τα παιδιά τα 18χρονα, θα μπορούσα και εγώ να δηλώσω ετεροδημότευση... Αλλά ξέρουν ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν θα έπαιρναν μία από τους πιτσιρικάδες, οπότε....