Τον φοιτητή τον μόνο που πρέπει να τον νοιάζει είναι οι σπουδές τους πρωταρχικά. Αν τις ολοκληρώσει έτσι όπως πρέπει τότε ως εκεί θα έχει πετύχει τον σκοπό του.
Όπως έγραψα δεν κυβερνάει η ΔΑΠ, ούτε κάνει κυβερνητικό σχεδιασμό. Ακριβώς για αυτό εγώ δεν ψηφίζω ΝΔ, που κάνει μπάχαλο την χώρα με τα αποτελέσματα που σωστά είπες, ενώ θα ψηφίσω ΔΑΠ (και μέχρι εκεί) επειδή μου εξασφαλίζει όλες τις προϋποθέσεις για ομαλή διεξαγωγή των σπουδών μου. Τόσο απλά!
Να σου θυμίσω ότι διαφωνώ κάθετα με την ύπαρξη φοιτητικών οργανώσεων, οι οποίες συνδέονται άμεσα με κόμματα. Το βέλτιστο για εμένα θα ήταν να υπήρχε μία φοιτητική οργάνωση ακομμάτιστη για όλους (όπως το ίδιο πιστεύω για τον συνδικαλισμό).
Στις εθνικές εκλογές μετράει η ψήφος μου για το μέλλον της χώρας και ναι εκεί θα ψηφίσω αυτό που πιστεύω ότι θα μειώσει την ανεργία, που πιστεύω ότι θα φέρει την ανάπτυξη κλπ. Στις φοιτητικές εκλογές θα ψηφίσω αυτή την παράταξη, που θα μου εξασφαλίσει ανοιχτή και απρόσκοπτη παρακολούθηση των μαθημάτων μου, που θα φροντίσει όλοι οι χώροι να είναι ανθρώπινοι, που θα φροντίσει για την επιπλέον κατάρτισή μου.
Άλλο σκοπό έχουν οι εθνικές, άλλο οι φοιτητικές εκλογές. Για αυτό και είναι εκ διαμέτρου αντίθετη η ψήφος μου και στις δύο.
Να σε ενημερώσω ότι φίλος μου (όχι αριστερός, ούτε κομμουνιστής) που είναι στο Φυσικό Αθήνας, ψηφίζει με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό την ΚΝΕ (μόνο ΚΝΕ και ΕΑΑΚ υπάρχουν εκεί), εφόσον η μεν ΚΝΕ δεν θέλει τις καταλήψεις, ενώ η ΕΑΑΚ τις προκαλεί.
Μην συγχέουμε λοιπόν αυτά τα πράγματα