Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι, και γω μπηκα αλλα περαν των 8 σελιδων με αναλυτικα ενσημα, δεν εβγαλα ακρη τι εχω συγκεντρωτικα, και ποσα θελω ακομα. Αν και το ποσα θελω ακομα θα πρεπει να βγαινει με τις ρυθμισεις των νομων αυτοματα.

Διονυση ανησυχω! Λες να περιμενω στη γωνια τι θα γραψεις, για να σου απαντησω τα αντιθετα;;;;; .sarcastic.

τα τελευταία 8 χρόνια έχω δώσει εγώ + ο εργοδότης μου περίπου 90.000 μόνο στο ΙΚΑ (όχι εφορία-άλλη αιμοδοσία εκεί).
δηλαδή 11.250 το χρόνο δια 14 μισθούς = 800 ευρώ το μήνα κρατήσεις !
στα 90.000 είναι κρατήσεις και για σύνταξη και για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη....δεν θυμάμαι τώρα τί αντιστοιχεί στις κρατήσεις για σύνταξη.
πληρώνω/ουμε κρατήσεις σε 14 μισθούς/χρόνο για να πάρω σύνταξη για 12 μήνες/χρόνο !!!
αν ποτέ συμπληρώσω 37 χρόνια ασφάλισης, θα μου αναλογεί κανά 600-700άρι/μήνα και από σήμερα δηλώνω ότι θα το ρίξω στο .sex hard..sex hard. (εγώ από πάνω εεεε)

Διονυση ανησυχω! Λες να περιμενω στη γωνια τι θα γραψεις, για να σου απαντησω τα αντιθετα;;;;; .sarcastic.
Οχι αδερφέ προς Θεού......Απλά οι μέρες έχουν ένταση και μάλλον πρέπει να είμαι πιο σαφής στα πόστ μου:).cool.

καθημερινότητα βραχνάς εφιάλτης ο οποίος τείνει να γίνει μόνιμος για τα επόμενα 10 τουλάχιστον χρόνια
http://www.nooz.gr/economy/se-dipli-pagida-ftoxeias-kai-xreous-to-ena-trito-ton-ellinon
μήπως πρέπει να ψηφίσω πολιτικά και όχι κομματικά σ αυτές τις εκλογές;;;;
μήπως πρέπει να τους ανακατέψω τα σχέδια και ότι κερδίσω;;;;
αυτοί που ψήφιζα 30 χρόνια και μ έφεραν σ αυτή την κρίση έβαλαν μυαλό και θα τα διορθώσουν,να τους πιστέψω;;;;
όχι προτιμώ το ρίσκο της καταστροφής από την εξαθλίωση και τον αφανισμό

Οχι αδερφέ προς Θεού......Απλά οι μέρες έχουν ένταση και μάλλον πρέπει να είμαι πιο σαφής στα πόστ μου:).cool.

Δε παρεξηγιομαστε ρε φιλε, μην αγχωνεσαι. Καταλαβαινω το σκεπτικο σου ομως, και το επικροτω επισης. Ο γραπτος λογος θελει σαφηνεια, αλλιως ευκολα ξεφευγει το νοημα. Το σχολιο παντως ηταν πειρακτικο ;)

Η ιστορία στο Παρίσι άρχισε να βγάζει μια περίεργη "μυρωδιά".
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το βλήμα χτυπάει το πεζοδρόμιο μισό μέτρο πιο μακρυά απο το κεφάλι του αστυνομικού.
Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι σφαίρα απο Καλάσνικοφ σε τόσο μικρή απόσταση θα "ανατίναζε" ένα ανθρώπινο κεφάλι και θα πλημμύριζε ο τόπος με αίματα

Θέλω να πω πάρα πολλά ...ίσως να χρειαστεί να ανοίξουμε νέο θέμα να συζητάμε τις σκέψεις μας :)
Προς το παρόν θέλω να σχολιάσω την παγκόσμια υποκρισία, που "αλαμπρατσέτα" διαδήλωσε βροντοφωνάζοντας "είμαστε όλοι Σαρλί".
Μέσα σε όλους αυτούς ήταν και ο δικός μας , ο οποίος πριν λίγο καιρό καταδίκασε τον πιτσιρικά "παστίτσιο" με 10 μήνες φυλάκιση για βλασφημία ..asking.
Μπροστάρης και ο Νετανιάχου.what..what.

Last edited by a moderator:
Δεν ήμουν ποτέ ψηφοφόρος των ΑΝΕΛ, ούτε θέλω να σας προτρέψω ή να αποτρέψω για κάτι τέτοιο αλλά σκεπτόμενος ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των κυνηγών (αν και έχουμε διαβεβαιώσεις ότι θα είναι κοντά μας) και σε ενδεχόμενο συνκυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ, εχθές μου ήρθε φλασιά να στείλω προσωπικό e-mail στον Πάνο Καμμένο και του έγραψα να μου απαντήσει αν είναι η θέση του κοντά στους Έλληνες κυνηγούς. Προς τιμήν του, μου απάντησε σε λίγες ώρες. Θα ήταν σωστό (νομικά) να δημοσιεύσω την απάντησή του;

Last edited:
Δεν ήμουν ποτέ ψηφοφόρος των ΑΝΕΛ, ούτε θέλω να σας προτρέψω ή να αποτρέψω για κάτι τέτοιο αλλά σκεπτόμενος ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των κυνηγών (αν και έχουμε διαβεβαιώσεις ότι θα είναι κοντά μας) και σε ενδεχόμενο συνκυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ, εχθές μου ήρθε φλασιά να στείλω προσωπικό e-mail στον Πάνο Καμμένο και του έγραψα να μου απαντήσει αν είναι η θέση του κοντά στους Έλληνες κυνηγούς. Προς τιμήν του, με απάντησε σε λίγες ώρες. Θα ήταν σωστό (νομικά) να δημοσιεύσω την απάντησή του;
.xm..buy buy.

Η ιστορία στο Παρίσι άρχισε να βγάζει μια περίεργη "μυρωδιά".
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το βλήμα χτυπάει το πεζοδρόμιο μισό μέτρο πιο μακρυά απο το κεφάλι του αστυνομικού.
Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι σφαίρα απο Καλάσνικοφ σε τόσο μικρή απόσταση θα "ανατίναζε" ένα ανθρώπινο κεφάλι και θα πλημμύριζε ο τόπος με αίματα

Θέλω να πω πάρα πολλά ...ίσως να χρειαστεί να ανοίξουμε νέο θέμα να συζητάμε τις σκέψεις μας :)
Προς το παρόν θέλω να σχολιάσω την παγκόσμια υποκρισία, που "αλαμπρατσέτα" διαδήλωσε βροντοφωνάζοντας "είμαστε όλοι Σαρλί".
Μέσα σε όλους αυτούς ήταν και ο δικός μας , ο οποίος πριν λίγο καιρό καταδίκασε τον πιτσιρικά "παστίτσιο" με 10 μήνες φυλάκιση για βλασφημία ..asking.
Μπροστάρης και ο Νετανιάχου.what..what.
Και οι δυο πλευρες είναι λαθος
Από την μια οι δημοσιογραφοι που ειρωνευτηκαν τον Μωαμεθ και από την αλλοι οι Μουσουλμάνοι που αντέδρασαν ετσι
Σεβασμος στην Θρησκεια κάθε πολιτη οπου και αν ανηκει ειτε στο Ισλαμ ειτε στον Χριστιανισμο κτλ
Είναι ανηθικο αυτό που κανουν οι λεγομενοι προοδευτικοι ανθρωπιστες Ευρωπαιοι
Από την μια κανουν τους αντιρατσιστες εισάγοντας στις πατριδες τους αθωες ψυχες για να εξυπηρετησουν τους επιχηρηματιες που τους χρηματοδοτουν προσφεροντας τους φθηνα εργατικα χερια και μαλιστα επιδοτουν τα Ευρωπαικα Κρατη για την παραμονή τους και από την αλλη τους κοροϊδεύουν η τους λοιδορουν
Για τον Νετανιαχου μην σχολιασω καλυτερα κανει τζιν .ghe.

• Like
Reactions: DrV
Έχει ακούσει κανείς στις τελευταίες προεκλογικές εξαγγελίες του Τσίπρα να αναφέρεται καθόλου στην επανάκτηση των απολεσθέντων; :)
Από το πρωί μέχρι το βράδυ ακούω για τράπεζες, πανωτόκια, τοκοχρεολύσια, κούρεμα, άρμεγμα κτλ,κτλ,κτλ.... την λέξη ΑΝΘΡΩΠΟΣ την έχουν και αυτοί απαγορευμένη;
Αριστερό κόμμα και η λέξη αγώνας δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους. .xm.

Διονυση, δες τι εγινε τις προηγουμενες μερες. Ισλαμιστες σκοτωνουν καμποσους στη Γαλλια, χαμος, ειμαστε ολοι Σαρλοι και δε συμμαζευεται. Ισλαμιστες σκοτωνουν καμποσους x20 στη Νιγηρια και δεν ακουστηκε καν, ή δεν γιναμε ολοι Νιγηριανοι. Στη Γαλλια πηγε ο Νετανιαχου, που ως γνωστον κοπτεται για τα δικαιωματα και την εκφραση της αντιθετης αποψης. Και τον εκραξε ο Ερντογαν, πως δεν επρεπε να παει. Και μερικες μερες μετα το καθεστως της Τουρκιας συνελαβε μια μπλογκερ. Και ο δικος μας πηγε, προς τιμην του. Διαμαρτυριθηκε για την ελευθερια του λογου. Που δεν ηταν αυτος που καταδικασε τον Παστιτσιο.

Βγαζεις ακρη;

Δεν ήμουν ποτέ ψηφοφόρος των ΑΝΕΛ, ούτε θέλω να σας προτρέψω ή να αποτρέψω για κάτι τέτοιο αλλά σκεπτόμενος ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των κυνηγών (αν και έχουμε διαβεβαιώσεις ότι θα είναι κοντά μας) και σε ενδεχόμενο συνκυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ, εχθές μου ήρθε φλασιά να στείλω προσωπικό e-mail στον Πάνο Καμμένο και του έγραψα να μου απαντήσει αν είναι η θέση του κοντά στους Έλληνες κυνηγούς. Προς τιμήν του, μου απάντησε σε λίγες ώρες. Θα ήταν σωστό (νομικά) να δημοσιεύσω την απάντησή του;

Xρηστο, προκειμενου να μπουν στη Βουλη, θα σου απαντησει ακομα και την ωρα που ειναι να παει για υπνο. Θα σου πει οτι θες να ακουσεις. Απλο ειναι, μετρανε κουκια, και τα μικρα κομματα δεν τα παιρνει να γυριζουν την πλατη σε κανενα κουκι

....εκτός από τις σάλτσες και τις γενικολογίες, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε εάν είναι "διαβασμένος".....
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μόνο κάτι ενδιαφέρον και ξεχωριστό.....σίγουρα όχι τα επαναλαμβανόμενα γλυψίματα της κλίκας του.....

Δεν είναι και κάτι τραγικό αυτό που μου απάντησε. Το βάζω απλά γιατί αναφέρθηκε σε πράγματα που είπε πριν και όχι λόγω της ερώτησής μου και επίσης μου έκανε εντύπωση ότι μου έγραψε και ότι είναι και ο ίσιος κυνηγός.

PANAGIOTIS KAMMENOS
Προς εμένα
Σήμερα στις 1:06 μ.μ.
Έχω πάρει δημόσια θέση δείτε ενδ. Εκπομπή στον ΣΚΑΙ με Χατζή είμαι έξ άλλου και εγώ κυνηγός

Στάλθηκε από το iPhone μου

Υ.Γ. Την εν λόγω εκπομπή δεν την έχω δει...

Δεν είναι και κάτι τραγικό αυτό που μου απάντησε. Το βάζω απλά γιατί αναφέρθηκε σε πράγματα που είπε πριν και όχι λόγω της ερώτησής μου και επίσης μου έκανε εντύπωση ότι μου έγραψε και ότι είναι και ο ίσιος κυνηγός.

PANAGIOTIS KAMMENOS
Προς εμένα
Έχω πάρει δημόσια θέση δείτε ενδ. Εκπομπή στον ΣΚΑΙ με Χατζή είμαι έξ άλλου και εγώ κυνηγός

Υ.Γ. Την εν λόγω εκπομπή δεν την έχω δει...
Χρηστο και στον ΓΑΠ να στειλεις email και αυτος με την σειρα του θα δηλωσει μπεκατσοκυνηγος και λατρεις της ανοιχτης φερμας
Papandreou8.jpeg .victory..hunter.1
Εχουμε μπλεξει ασχημα .ghe.

PANAGIOTIS KAMMENOS
Προς εμένα

.
.big smile..,,,,,.άμα ο Καμμένος είναι κυνηγός τότε εγώ είμαι ο γκραν Πάπας.buy buy.

.big smile..,,,,,.άμα ο Καμμένος είναι κυνηγός τότε εγώ είμαι ο γκραν Πάπας.buy buy.

Διονύση για ποιο λόγο να μην είναι;
Πάντως είναι δεν είναι, έχουμε έναν υποστηρικτή μας. Δηλώσεις είναι και μένουν. Με αυτό το σκεπτικό, όποιος πολιτκός πάρει θέση υπέρ μας, είναι και ένα εφόδιο για εμάς.

Status
Not open for further replies.
Back