Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κανενας δεν δικαιουται. Ουτε αυτοι που την κατασπαραξαν, ουτε κανεις.
μαζί σου είμαι .well done.
αυτοί που επιμένουν μου την δίνουν και επιμένουν παντού γιατί χάνουν τα κατ αυτούς κεκτημένα τόσων χρόνων
από την οικονομία παιδεία άμυνα ενέργεια υγεία μέχρι το ταπεινό κυνήγι ;)
Βίκτωρα φτάσαμε στο παρα 5 των εκλογών και δεν χωρούν δικαιολογίες
προσωπικά αποφάσισα να πώ ότι γελάστηκα γι αυτό που ψήφισα παρά να πώ ότι μαλακίστηκα για άλλη μια φορά
τσιμπώντας στην πόλωση της τελευταίας στιγμής

Eγω ειμαι ακομα στους αναποφασιστους. Τους απερχομενους δε θελω ουτε να τους βλεπω, αυτους που προαλειφονται για την εξουσια επισης, για διαφορετικους ομως λογους. Ψαχνω να βρω ενα ρεαλιστικο κομμα, να μην ταζει τα παντα προκειμενου να με πεισει, αλλα και να μην υποσχεται οτι θα τιναξει οτι υπαρχει στον αερα προκειμενου να πραγματοποιησει τις ιδεοληψιες του.

Επισης θα ηθελα την επομενη μερα θα δω ανθρωπους να συνεργαζονται, και οχι να στηνουν εκ νεου τα δικα τους μαγαζακια. Αυτα τα μαγαζακια μας εφεραν εδω, και δεν χρειαζομαστε επαναληψη.

Βικτωρα θα συνεργαστουν για να στησουν τα μαγαζακια τους.
Προσφατο παραδειγμα Κουβελης.
Του ειχαν ταξει την προεδρια της δημοκρατιας αλλα του στραβωσε.
Συνεργαστηκε μας δηπηξαν καλα καλα και τωρα ειναι αντιμνημονιακος.
Αντε γεια!!!

Δεν θα παραδώσει την Ελλάδα στην αριστερά.....προτίμησε να την παραδώσει στους φίλους του τους Γερμανούς :(

Μην ξεχνάτε ότι την "αγελάδα" την άρμεξαν και την στέγνωσαν αυτοί που κυβερνούν εδω και 40 χρόνια.
Οι σημερινοί διεκδικητές της εξουσίας δεν είχαν ποτέ την δυνατότητα, εκ των πραγμάτων, να συμμετέχουν στο άρμεγμα.
Μπορεί να αποδειχθεί ότι και αυτοί είναι μία από τα ίδια.
Οι Δημοκρατίες για αυτό υπάρχουν.
Δεν σου αρέσει κάτι ...το αλλάζεις.

Και αναρωτιεμαι εγω ο αφελης, δε θα μπορουσαμε να συννενοηθουμε οι περισσοτεροι εστω, σε καποια βασικα πραματα, ωστε να προχωρησει το πραμα; Οσα χρονια θυμαμαι, οτι εκανε ο προηγουμενος ηταν σκαρτο, και ο εκαστοτε κυβερνων θα το εκανε καλυτερο.

Οι σημερινοί διεκδικητές της εξουσίας δεν είχαν ποτέ την δυνατότητα, εκ των πραγμάτων, να συμμετέχουν στο άρμεγμα.
Μπορεί να αποδειχθεί ότι και αυτοί είναι μία από τα ίδια.
Το πόθεν έσχες των βουλευτών των διεκδικητών συνηγορεί στην τελευταία πρόταση...
Από κάπου άρμεξαν και αυτοί...

Και αναρωτιεμαι εγω ο αφελης, δε θα μπορουσαμε να συννενοηθουμε οι περισσοτεροι εστω, σε καποια βασικα πραματα, ωστε να προχωρησει το πραμα; Οσα χρονια θυμαμαι, οτι εκανε ο προηγουμενος ηταν σκαρτο, και ο εκαστοτε κυβερνων θα το εκανε καλυτερο.
Βίκτωρα μην μιλάμε με γενικότητες.
Την σημερινή κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας , ποιοι την προκάλεσαν;;;;
Ποιοί είναι χωμένοι σε ότι οικονομικό σκάνδαλο έχει γίνει γνωστό;;;( φυσικά υπάρχουν αμέτρητα που δεν έχουν γίνει γνωστά).
Δεν ξέρω τι θα κάνουν αυτοί που θα έρθουν......ξέρω και ξέρεις τι έκαναν αυτοί που κυβερνούν εδω και δεκαετίες.
Σε τι να συνεννοηθούμε ώστε να προχωρήσει το πράγμα;;;;
Αυτοί που κυβερνούν είχαν το μαχαίρι και το καρπούζι και ρήμαξαν την χώρα μας.
Οχι φίλε μου , δεν τσουβαλιάζω ούτε θεωρώ συνένοχους τους υπόλοιπους αφού και να ήθελαν ήταν έξω απο το παιχνίδι.

Το πόθεν έσχες των βουλευτών των διεκδικητών συνηγορεί στην τελευταία πρόταση...
Από κάπου άρμεξαν και αυτοί...
Βασίλη δεν πιστεύω να μου βάζεις στην ίδια μοίρα κάποιον απο τους πολλούς ΥΠΕΧΩΔΕ με τον Παπαδημούλη ;;;;
Δεν πιστεύω να μου βάζεις στην ίδια μοίρα Τσοχατζόπουλους , Βουλγαράκηδες , Τσουκάτους και αν συνεχίσω θα γεμίσω σελίδες ολόκληρες με τον Μηλιό;;;;
Αν ωστόσο έχεις κάποια κατηγορία για παράνομο πλουτισμό κάποιου ¨διεκδικητή¨ πολύ θα ήθελα να την μάθω (φυσικά δεν μιλάω για διεκδικητές παιδιά της δεξιάς τύπου καρατζαφέρη) κλπ .

Βασίλη δεν πιστεύω να μου βάζεις στην ίδια μοίρα κάποιον απο τους πολλούς ΥΠΕΧΩΔΕ με τον Παπαδημούλη ;;;;
Δεν πιστεύω να μου βάζεις στην ίδια μοίρα Τσοχατζόπουλους , Βουλγαράκηδες , Τσουκάτους και αν συνεχίσω θα γεμίσω σελίδες ολόκληρες με τον Μηλιό;;;;
Αν ωστόσο έχεις κάποια κατηγορία για παράνομο πλουτισμό κάποιου ¨διεκδικητή¨ πολύ θα ήθελα να την μάθω (φυσικά δεν μιλάω για διεκδικητές παιδιά της δεξιάς τύπου καρατζαφέρη) κλπ .
Ευκλείδης Τσακαλώτος
Οι επενδύσεις του σε ξένα funds, όπως η αμερικάνικη Black Rock (που έκανε τα τεστ αντοχής στις ελληνικές τράπεζες), η JP Morgan, η Invesco Balancend Risk είναι 457.000 ευρώ...
Διαθέτει ομόλογα αξίας 100.000 λιρών Αγγλίας καθώς και 291.000 ευρώ σε 17 καταθετικούς λογαριασμούς.

Δημ. Παπαδημούλης
Διαθέτει χαρτοφυλάκιο μετοχών, ομολόγων και αμοιβαίων κεφαλαίων εσωτερικού και εξωτερικού ύψους 830.000 ευρώ...
Κοινό λογαριασμό με τη σύζυγό του ύψους 454.378 ευρώ, αλλά είναι και συνδικαιούχος σε άλλα 8 βιβλιάρια καταθέσεων ύψους 499.000 ευρώ...
Το συνολικό άθροισμα αποταμίευσης.... 1.329.600 ευρώ...

Θεανώ Φωτίου
Έχει δηλώσει 11 ακίνητα εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στο Λονδίνο, ενώ έχει δηλώσει και καταθέσεις 100.000 λιρών στερλινών σε βρετανική τράπεζα.

Αυτά τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν τον Δεκέμβρη του 2013...
37 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνούν σε κατοχή όλοι μαζί τα 400 ακίνητα... Τα πιο πολλά τα έχει ο Κουρουμπλής και ο Στρατούλης (19 ακίνητα έκαστος συν κάτι αποθήκες κλπ) και τα λιγότερα (2) ένας κύριος Αμανατίδης....

Και σκέφτομαι εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, αν οι αλήτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που ήταν στην εξουσία τόσα χρόνια έφαγαν τόσα πολλά, αυτοί που ήταν απλώς βουλευτές πως τα έκαναν;;; Και το χειρότερο... πόσα ακόμα θα κάνουν μόλις βγουν κυβέρνηση;;;
Ο Κυρίτσης που κατεβαίνει τώρα βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει το 99% του λαού... Με τέτοια πόθεν έσχες μάλλον το 0,99% εκφράζει....
Το πολιτικό μας σύστημα ζέχνει από παντού δυστυχώς, έχω απολέσει κάθε ελπίδα...

Βασίλη αν υποθέσουμε (που το εύχομαι δηλαδή ) αύριο γίνεις ένας διεθνούς φήμης καρδιοχειρούργος και μετά απο πολλά χρόνια αφου έχεις εργαστεί σκληρά και έχεις κάνει περιουσία, αποφασίσεις να ασχοληθείς και με τα κοινά...............αυτό είναι μεμπτό;;;;
Οι μοναδικές κατηγορίες οι οποίες φυσικά έπεσαν στο κενό , ήταν για τον Μητρόπουλο και για τον Σταθάκη.
Ούτε εμένα μου αρέσει να βλέπω εκπροσώπους της αριστεράς να κατέχουν τόσο πλούτο αλλά η κουβέντα μας ήταν για αυτούς που "άρμεξαν την αγελάδα" και ρήμαξαν αποδεδειγμένα την χώρα μας και όχι για αυτούς που κατάφεραν και πλούτισαν απο την εργασία τους ή κληρονόμησαν κάποια περιουσία ή είχαν την γνώση και την προνοητικότητα και κέρδισαν επενδύοντας, χωρίς να βλάπτουν και πάντα αποδίδοντας τους νόμιμους φόρους κλπ.

Εύχομαι να είναι από την εργασία τους! (αν και πιστεύω ότι το βουλευτιλίκι είναι η εργασία τους...) Εύλογο το παράδειγμα που θέσατε, αλλά ακραίο και δεν νομίζω όλοι αυτοί να έχουν τόσο καλές επαγγελματικές απολαβές όταν δούλευαν...
Τώρα το γεγονός ότι είναι αριστεροί και πλούσιοι δεν το έθιξα τόσο, γιατί κάνει μπαμ από μακριά ότι άλλα λένε και άλλα κάνουν... Απορώ πως γίνεται να λένε ότι θα φορολογήσουν τους πολύ πλούσιους, τα πολλά και ακριβά ακίνητα κλπ ενώ και οι ίδιοι ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες...
Αν κάνει όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχει από πίσω του κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα για να στηρίξει όλα τα "θα", και εγώ θα τον ψηφίσω και με τα δύο χέρια στις επόμενες εκλογές... Προς το παρόν κρατώ επιφυλακτική στάση (δηλώνω αναποφάσιστος στην ψήφο, αν και δεν θα καταφέρω να ψηφίσω αυτή την φορά δυστυχώς)
Αναμένω ακόμη περισσότερο και από την οικονομική ανάπτυξη την παραδειγματική τιμωρία όσων έβαλαν χέρι σε δημόσιο χρήμα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ... Θέλω να απονείμει δικαιοσύνη επιτέλους μία κυβέρνηση....

Κάποιοι έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν τη λέξη δεσμεύομαι λες και δεν την είχαν χρησιμοποιήσει και στις προηγούμενες εκλογές (18 φορές, όσα και τα περίφημα σημεία)...
Κάποιοι έχουν το θράσος να λένε ότι θα συγκυβερνήσουν και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει να πιλοτάρει ενώ εκείνοι ξέρουν. Αρκεί να είναι γαντζωμένοι σε μια καρέκλα...
Κάποιοι έχουν το θράσος να λένε ότι δεν ευθύνονται αυτοί που μας έβαλαν στο μνημόνιο με την υπογραφή τους αλλά οι προηγούμενοι και οι επόμενοι από αυτούς...
Κάποιο έχουν το θράσος να λένε ότι δεν έχουν σχέση με τα συμφέροντα αλλά χωρίς να είναι τίποτα ως κοινοβουλευτική δύναμη, είναι πιο προβεβλημένοι και από κόμματα της βουλής...
Τέλος, όλοι οι προηγούμενοι που περιγράφω πριν, έχουν το θράσος να λένε για αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν για πρώτη φορά ότι έχουν μεγάλο θράσος....

Αναμένω ακόμη περισσότερο και από την οικονομική ανάπτυξη την παραδειγματική τιμωρία όσων έβαλαν χέρι σε δημόσιο χρήμα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ... Θέλω να απονείμει δικαιοσύνη επιτέλους μία κυβέρνηση....

Μακάρι να το δούμε αυτό , αν και το βλέπω πολύ δύσκολο.Βλέπεις το δικαστικό σύστημα είναι δομημένο με αρχές που έχουν επιβάλει οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις και στελεχωμένο με ανθρώπους που εξυπηρετούσαν το σύστημα.

• Like
Reactions: DrV
Κάποιοι έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν τη λέξη δεσμεύομαι λες και δεν την είχαν χρησιμοποιήσει και στις προηγούμενες εκλογές (18 φορές, όσα και τα περίφημα σημεία)...
Κάποιοι έχουν το θράσος να λένε ότι θα συγκυβερνήσουν και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει να πιλοτάρει ενώ εκείνοι ξέρουν. Αρκεί να είναι γαντζωμένοι σε μια καρέκλα...
Κάποιοι έχουν το θράσος να λένε ότι δεν ευθύνονται αυτοί που μας έβαλαν στο μνημόνιο με την υπογραφή τους αλλά οι προηγούμενοι και οι επόμενοι από αυτούς...
Κάποιο έχουν το θράσος να λένε ότι δεν έχουν σχέση με τα συμφέροντα αλλά χωρίς να είναι τίποτα ως κοινοβουλευτική δύναμη, είναι πιο προβεβλημένοι και από κόμματα της βουλής...
Τέλος, όλοι οι προηγούμενοι που περιγράφω πριν, έχουν το θράσος να λένε για αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν για πρώτη φορά ότι έχουν μεγάλο θράσος....
.well done..well done.

Βασιλη μην μπερδευεις την κατοχη πλουτου απο βουλευτες (ακομα και αν ειναι της αριστερας οποτε λογικο να σε ξενιζει) με το παρανομο πλουτισμο ανθρωπων που βρεθηκαν σε θεσεις ευθυνης και η μονη τους εννοια ηταν πως θα κονομησουν. Απ όσο θυμαμαι η κατοχη προσωπικης περιουσιας στην Ελλαδα δεν απαγορευεται.

Απο την αλλη ομως, οπως ανησυχω οταν καποιος φραγκατος βουλευτης μου λεει οτι θα περασουμε δυσκολα, σαφως και ανησυχω οταν καποιος αλλος φραγκατος βουλευτης, μου λεει οτι θα ειναι καλυτερα αν γυρισουμε σε δραχμη ή αλλο νομισμα. Βλεπεις αυτοι ειναι καβατζωμενοι, εχουν την δυνατοτητα να την κοπανησουν εαν ερθουν τα ζορια. Εγω ομως οπως και οι περισσοτεροι κοιταμε τα παιδια, τους γερους και τον εαυτο μας πως θα συντηρησουμε

Σωστο, ας πουμε οτι οι 200000 νεοι επρεπε να μεινουν εδω. Να παραγουν εδω. Aφηνω εξω εκεινους που θα δουλευαν εκτος δημοσιου, μενουν αρκετες χιλιαδες ομως που θα επρεπε να βρουν δουλεια σε δημοσιες θεσεις. Τις οποιες ενα καταχρεωμενο (απο πριν) κρατος θα επρεπε με καποιο τροπο να πληρωνει. Και να χρεωνεται περισσοτερο. Επισης αυτο το κρατος θα επρεπε να αυξανει καπως τα εσοδα του, ωστε να μπορει να προσφερει αξιοπρεπεις μισθους ωστε να μην σκεφτεται να φυγει σε αλλες χωρες που ο μισθος των 3000€ δεν ειναι απιαστο ονειρο. Πολυ φοβαμαι ομως πως οτι και αν καναμε, αυτο ηταν αναποφευκτο. Γιατι η οικονομια της Ελλαδας δεν επρεπε να ειναι διαρθρωμενη ετσι οπως ειναι, επρεπε να δινει βαση στο πρωτογενη τομεα και τη μεταποιηση, και οχι στον τριτογενη και τις υπηρεσιες. Η γενια της Ελλαδας που χαθηκε στο εξωτερικο, χαθηκε δυστυχως απο τον τομεα που χρειαζοταν περισσοτερο, τον πρωτογενη. Και χαθηκε απο κει, αρκετα χρονια πριν ξεκινησει η κριση.

Κατέστρεψαν την χώρα στα πάντα
Υποβίβασαν το ΕΣΥ , έφτιαξαν μισθούς πείνας για τους νομοταγής γιατρούς, και έφτιαξαν λαμόγια μεγαλογιατρούς και λαμόγια μεγαλοιδιοκτήτες ιατρικών κέντρων που δεν πληρώνουν μία στο Ελληνικό κράτος.
Υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι γιατροί στην χώρα μας την ίδια στιγμή που υπάρχουν άλλοι τόσοι πάμπλουτοι γιατροί με απίστευτες καταθέσεις στο εξωτερικό που έχουν πλουτίσει εις βάρος δυστυχισμένων ασθενών.
http://www.iatropedia.gr/articles/read/7549

• Like
Reactions: DrV
Σήμερα μετά το φαγητό ανοίγω το χαζοκούτι στο κανάλι της βουλής το οποίο τα μεσημέρια έχει πολύ ενδιαφέρουσες επιμορφωτικές εκπομπές και οχι σκουπίδια.
Αφού πέρασε αρκετή ώρα με θέματα αστροφυσικής και διαστήματος έφτασε και στις μαυρες τρύπες του διαστήματος οι οποίες αν και πολύ μικρές είναι ικανές να καταστρέψουν τον ήλιο μας.Αρχίζει λοιπόν το σενάριο της καταστροφής .Δείχνει τον ήλιο να τον ρουφάει σαν με καλαμάκι και να τον καταστρέφει.Οι συνέπειες άμεσες και καταστροφικές για το ηλιακό μας σύστημα αλλά περισσότερο για την γη. Εξαφανίζεται κάθε μορφή ζωής και ο πλανήτης αρχίζει να μοιαζει με φλεγόμενη μπάλα .....και......και........
Τότε αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η διαφημιστική ξεφτίλα της Ν.Δ. την οποία είδα πρώτη φορά χθες το βράδυ αργά που έβλεπα μια ταινία. Δηλαδή το καταστροφικό σενάριο που θα ακολουθήσει μετά την 25 αν πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ . Κάθε μήνας και τα κακά που θα συμβούν. Τρόμος και πανικός.Χάνονται τα πάντα. Πραγματικά ένοιωσα να ξεχειλίζω από οργή .Αυτή είναι η δημοκρατία που επικαλούνται οι εθνοσωτήρες ;Αυτή είναι η πρόταση για το αύριο ;Αυτά τα μηνύματα περνάμε στα παιδιά και την νεολαία γενικότερα μέσα από την ανασυγκρότηση -εκσυγχρονισμό -επανίδρυση του κράτους που επικαλούνται ;;;;
Με όπλο την πολιτική αρνητική διαφήμιση, σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο ποτέ , νομίζουν ότι μπορούν ακόμη και σήμερα να εκβιάσουν τις συνειδήσεις μας .
Ως εκ τούτου, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς πως η αρνητική διαφήμιση, παρά την αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητά της σε συγκεκριμένες συνθήκες, αποτελεί λύση ανάγκης, καθώς η χρήση της «προϋποθέτει» την έλλειψη επιρροής. Κατ’ αυτήν την άποψη, η αρνητική διαφήμιση είναι η τακτική του outsider.

Σήμερα μετά το φαγητό ανοίγω το χαζοκούτι στο κανάλι της βουλής το οποίο τα μεσημέρια έχει πολύ ενδιαφέρουσες επιμορφωτικές εκπομπές και οχι σκουπίδια.
Αφού πέρασε αρκετή ώρα με θέματα αστροφυσικής και διαστήματος έφτασε και στις μαυρες τρύπες του διαστήματος οι οποίες αν και πολύ μικρές είναι ικανές να καταστρέψουν τον ήλιο μας.Αρχίζει λοιπόν το σενάριο της καταστροφής .Δείχνει τον ήλιο να τον ρουφάει σαν με καλαμάκι και να τον καταστρέφει.Οι συνέπειες άμεσες και καταστροφικές για το ηλιακό μας σύστημα αλλά περισσότερο για την γη. Εξαφανίζεται κάθε μορφή ζωής και ο πλανήτης αρχίζει να μοιαζει με φλεγόμενη μπάλα .....και......και........
Τότε αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η διαφημιστική ξεφτίλα της Ν.Δ. την οποία είδα πρώτη φορά χθες το βράδυ αργά που έβλεπα μια ταινία. Δηλαδή το καταστροφικό σενάριο που θα ακολουθήσει μετά την 25 αν πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ . Κάθε μήνας και τα κακά που θα συμβούν. Τρόμος και πανικός.Χάνονται τα πάντα. Πραγματικά ένοιωσα να ξεχειλίζω από οργή .Αυτή είναι η δημοκρατία που επικαλούνται οι εθνοσωτήρες ;Αυτή είναι η πρόταση για το αύριο ;Αυτά τα μηνύματα περνάμε στα παιδιά και την νεολαία γενικότερα μέσα από την ανασυγκρότηση -εκσυγχρονισμό -επανίδρυση του κράτους που επικαλούνται ;;;;
Με όπλο την πολιτική αρνητική διαφήμιση, σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο ποτέ , νομίζουν ότι μπορούν ακόμη και σήμερα να εκβιάσουν τις συνειδήσεις μας .
Ως εκ τούτου, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς πως η αρνητική διαφήμιση, παρά την αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητά της σε συγκεκριμένες συνθήκες, αποτελεί λύση ανάγκης, καθώς η χρήση της «προϋποθέτει» την έλλειψη επιρροής. Κατ’ αυτήν την άποψη, η αρνητική διαφήμιση είναι η τακτική του outsider.
εχουν αλλαξει πολλα στις ζωες μας απο τις τελευταιες εκλογες του 2012 ο κοσμος δεν μασαει πια απο τετοιες κινδυνολογιες κ το βασικοτερο δεν αντεχει αλλο.

Status
Not open for further replies.
Back