Βασίλη δεν πιστεύω να μου βάζεις στην ίδια μοίρα κάποιον απο τους πολλούς ΥΠΕΧΩΔΕ με τον Παπαδημούλη ;;;;
Δεν πιστεύω να μου βάζεις στην ίδια μοίρα Τσοχατζόπουλους , Βουλγαράκηδες , Τσουκάτους και αν συνεχίσω θα γεμίσω σελίδες ολόκληρες με τον Μηλιό;;;;
Αν ωστόσο έχεις κάποια κατηγορία για παράνομο πλουτισμό κάποιου ¨διεκδικητή¨ πολύ θα ήθελα να την μάθω (φυσικά δεν μιλάω για διεκδικητές παιδιά της δεξιάς τύπου καρατζαφέρη) κλπ .
Ευκλείδης Τσακαλώτος
Οι επενδύσεις του σε ξένα funds, όπως η αμερικάνικη Black Rock (που έκανε τα τεστ αντοχής στις ελληνικές τράπεζες), η JP Morgan, η Invesco Balancend Risk είναι 457.000 ευρώ...
Διαθέτει ομόλογα αξίας 100.000 λιρών Αγγλίας καθώς και 291.000 ευρώ σε 17 καταθετικούς λογαριασμούς.
Δημ. Παπαδημούλης
Διαθέτει χαρτοφυλάκιο μετοχών, ομολόγων και αμοιβαίων κεφαλαίων εσωτερικού και εξωτερικού ύψους 830.000 ευρώ...
Κοινό λογαριασμό με τη σύζυγό του ύψους 454.378 ευρώ, αλλά είναι και συνδικαιούχος σε άλλα 8 βιβλιάρια καταθέσεων ύψους 499.000 ευρώ...
Το συνολικό άθροισμα αποταμίευσης.... 1.329.600 ευρώ...
Θεανώ Φωτίου
Έχει δηλώσει 11 ακίνητα εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στο Λονδίνο, ενώ έχει δηλώσει και καταθέσεις 100.000 λιρών στερλινών σε βρετανική τράπεζα.
Αυτά τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν τον Δεκέμβρη του 2013...
37 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνούν σε κατοχή όλοι μαζί τα 400 ακίνητα... Τα πιο πολλά τα έχει ο Κουρουμπλής και ο Στρατούλης (19 ακίνητα έκαστος συν κάτι αποθήκες κλπ) και τα λιγότερα (2) ένας κύριος Αμανατίδης....
Και σκέφτομαι εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, αν οι αλήτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που ήταν στην εξουσία τόσα χρόνια έφαγαν τόσα πολλά, αυτοί που ήταν απλώς βουλευτές πως τα έκαναν;;; Και το χειρότερο... πόσα ακόμα θα κάνουν μόλις βγουν κυβέρνηση;;;
Ο Κυρίτσης που κατεβαίνει τώρα βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει το 99% του λαού... Με τέτοια πόθεν έσχες μάλλον το 0,99% εκφράζει....
Το πολιτικό μας σύστημα ζέχνει από παντού δυστυχώς, έχω απολέσει κάθε ελπίδα...