Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
δεν αλλάζει τίποτα: :(
http://www.nooz.gr/economy/real-rousfeti-xardoiveli-ipsous-72000-euro
αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν και υποστηρίζουν ότι θα μας σώσουν αν τους ξαναδώσουμε εμπιστοσύνη γι αυτό επειδή δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία .hit..hit.

Αν ας πουμε δεν ηταν η ιδιαιτερα του Χαρδουβελη, αλλα του Καμμενου πχ, ή του Κουβελη ή καποιου αλλου, θα ηταν διαφορετικα;

Μηπως θα επρεπε να σχολιαζαμε το οτι υπαρχει αυτη η θεση με τοσα λεφτα, αλλα εμεις αναλωνομαστε στο οτι θα την παρει η ιδιαιτερα του Χαρδουβελη; Λες και την προηγουμενη δεν την πληρωμε εμεις, οπως θα πληρωνουμε και την επομενη.

Βίκτωρα το σχολίασα θέλωντας να πώ ότι αυτές οι ομάδες που έχουν φιαχθεί να διαλύουν δυστυχώς δεν διαλύονται ;) :(
τώρα τι χρώμα έχουν τι όνομα έχουν σίγουρα δεν έχει διαφορά
.fff.

Last edited:
I hunt.gr
Συνεργασια Συριζα οικολογων πρασινων στης εκλογες.:confused:
Η καινουργια κυν.χρονια σιγουρα δεν θα ειναι οπως ξεραμε[για να μην πω οτι μπορει και να μην υπαρχη].hunter.1
Δυστηχως καταφεραμε να εξαρτατε το κυνηγι απο την καθε κυβερνηση ,και τον εκαστοτε υπουργο...

I hunt.gr
Συνεργασια Συριζα οικολογων πρασινων στης εκλογες.:confused:
Η καινουργια κυν.χρονια σιγουρα δεν θα ειναι οπως ξεραμε[για να μην πω οτι μπορει και να μην υπαρχη].hunter.1
Δυστηχως καταφεραμε να εξαρτατε το κυνηγι απο την καθε κυβερνηση ,και τον εκαστοτε υπουργο...
Γρηγόρη παραθέτω ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του ¨Μελλοντικού υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος" ....

"Πιστεύουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων κυνηγών συμφωνεί με τις θέσεις μας που στόχο έχουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις τόσο για την προστασία των ζώων όσο και την άσκηση μιας δραστηριότητας , που διαχρονικά έχει συνδεθεί με τον τρόπο ζωής των ανθρώπων της υπαίθρου" υπογραμμίζουν ο Β. Αποστόλου και ο Απ. Αλεξόπουλος. .

Τι καταλαβαίνεις εσύ απο αυτές τις δηλώσεις;;;;;
Οτι θέλουν να κόψουν το κυνήγι;;;;;;

Τέλος πάντων εδώ είναι οι δηλώσεις http://stokokkino.gr/article/100000...a-to-programma-mas-exei-kseperasei-kathe-orio

Η μόνη μου ένσταση είναι η αναφορά περί χρονικού και χωρικού περιορισμού (οι προγραμματικές δηλώσεις μέχρι την υλοποίηση τους απέχουν έτη φωτός )
Στην τελική στα ψηφοδέλτια δεν θα είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ , θα είναι και άλλα κόμματα ¨φιλικά " προσκείμενα στο κυνήγι , όλοι ξέρουν πόσο φανατικός κυνηγός είναι ο Παφίλης.

Last edited by a moderator:
Αν "τα χώσω" .sex. εδώ στην DIGEA θα είμαι .off topic. ;;;;;
Εν πάσει περιπτώσει, ξέρει κανείς με τι καιρό δουλεύει το Τζαμάτο σήμα της; Πότε παγώνει η εικόνα, πότε χάνουμε τα κρατικά κανάλια, πότε όλα και όπως σήμερα όλα τα ιδιωτικά. Στην περιοχή μου "πιάνουμε" από τα κέντρα εκπομπής Ν. Μάκρης και Στύρων Ευβοίας. Άλλος από την περιοχή;;;

Αυτό το θέμα με την DIGEA και το ....τζαμάτο σήματης μου την έχει δώσει απο καιρό.Όταν βρίσκομαι στο χωριό στην Ήπειρο με την παραμικρή κακοκαιρία αρχίζουν τα κολλήματα στο σήμα και η οθόνη γίνεται πίνακας απo χρώματα pastel. Μια φούσκα είναι όλη η ιστορία μέχρι να μας σπρώξουν σε κάτι άλλο .

Αν "τα χώσω" .sex. εδώ στην DIGEA θα είμαι .off topic. ;;;;;
Εν πάσει περιπτώσει, ξέρει κανείς με τι καιρό δουλεύει το Τζαμάτο σήμα της; Πότε παγώνει η εικόνα, πότε χάνουμε τα κρατικά κανάλια, πότε όλα και όπως σήμερα όλα τα ιδιωτικά. Στην περιοχή μου "πιάνουμε" από τα κέντρα εκπομπής Ν. Μάκρης και Στύρων Ευβοίας. Άλλος από την περιοχή;;;
τα έχω συντονίσει 4 φορές και τώρα έχω χάσει πάλι τα κρατικά και τα ευρωπαικά κανάλια
δεν ξέρω τι γίνεται
σε 1-2 χρόνια βέβαια θα τους πληρώνουμε
.fiurius.

Δεν έχουμε βάλει αποκωδικοποιητή και ούτε πρόκειται δηλαδή... Έχουμε να δούμε χαζοκούτι από τον Ιούλιο και όλα πάνε μια χαρά!!

Δεν έχουμε βάλει αποκωδικοποιητή και ούτε πρόκειται δηλαδή... Έχουμε να δούμε χαζοκούτι από τον Ιούλιο και όλα πάνε μια χαρά!!

Μόνο για καμιά ταινία τα βράδια .Τι άλλο να δει κανείς ; Τα σήριαλ του 90 ,τα ατελείωτα μαγειρέματα , τα τούρκικα η τις αμερόληπτες ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές τύπου ...Αυτιά ;

Τώρα με τις τόσες λύσεις που δίνει το ίντερνετ η τηλεόραση είναι 99% αχρείαστη και για όποιον δεν έχει νοβα 100% για μένα...
Για ταινίες onlinefilmer ;-)

Τώρα με τις τόσες λύσεις που δίνει το ίντερνετ η τηλεόραση είναι 99% αχρείαστη και για όποιον δεν έχει νοβα 100% για μένα...
Για ταινίες onlinefilmer ;-)

Δεν διαφωνώ..well done.

Για ταινίες καλύτερα να τις κατεβάσεις σε hd (υπάρχουν ακόμα και σε blue ray) βάζεις και Ελληνικούς υπότιτλους και είσαι jet:)

Ειδήσεις είδατε σήμερα; Κεντρικό δελτίο στο Mega , 20 λεπτά Ξηρός και άλλο τόσο για τα τρομερά προβλήματα που προκάλεσε σήμερα ο χιονιάς. .very funny.

Ειδήσεις είδατε σήμερα; Κεντρικό δελτίο στο Mega , 20 λεπτά Ξηρός και άλλο τόσο για τα τρομερά προβλήματα που προκάλεσε σήμερα ο χιονιάς. .very funny.
Ειναι αργία σήμερα ακόμα και για τα παπαγαλάκια .sarcastic.

έχω εμπιστοσύνη στον Τσίπρα θα διώξει όποιον ξένο μας φρενάρει την ανάπτυξη .well done.
πήγε σήμερα στον Πειραιά κι έφυγε ο Μίτσελ .sarcastic.
συγγνώμη για το .off topic.

Το σήμα ειναι πλεον ψηφιακό. Αυτο σημαίνει οτι ή το πιάνουμε ή οχι. Το πιθανότερο ειναι να θελει κάποια ρύθμιση η κεραία η οποία μπορεί να κουνιέται με τον αέρα και κόβει το σήμα. Οταν το σήμα ειναι ασθενές χρειάζεται ενισχυτης, αλλα εάν υπαρχει οπτική επαφή με Στύρα όπως έχω εγω στην Αγία Μαρίνα (Νέας Μάκρης) τότε δε χρειάζεται αυτος. Εάν υπαρχει ίσως πρεπει να αφαιρεθεί. Χρειάζεται που και που συντονισμός γιατι ακομα παίζουν με τις συχνότητες. Υπομονή.

Σήμερα είδα τον ΓΑΠ, μας σταμάτησε η τροχαία για να περάσει η αυτοκινητοπομπή από μπροστά μας!!.exciting.
Μιλούσε στο Αγρίνιο και είχε λίγο κόσμο...buy buy..badboys.

Status
Not open for further replies.
Back