A
δεν αλλάζει τίποτα:
http://www.nooz.gr/economy/real-rousfeti-xardoiveli-ipsous-72000-euro
αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν και υποστηρίζουν ότι θα μας σώσουν αν τους ξαναδώσουμε εμπιστοσύνη γι αυτό επειδή δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία .hit..hit.
Γρηγόρη παραθέτω ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του ¨Μελλοντικού υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος" ....I hunt.gr
Συνεργασια Συριζα οικολογων πρασινων στης εκλογες.
Η καινουργια κυν.χρονια σιγουρα δεν θα ειναι οπως ξεραμε[για να μην πω οτι μπορει και να μην υπαρχη]
Δυστηχως καταφεραμε να εξαρτατε το κυνηγι απο την καθε κυβερνηση ,και τον εκαστοτε υπουργο...
τα έχω συντονίσει 4 φορές και τώρα έχω χάσει πάλι τα κρατικά και τα ευρωπαικά κανάλιαΑν "τα χώσω"εδώ στην DIGEA θα είμαι .off
;;;;;
Εν πάσει περιπτώσει, ξέρει κανείς με τι καιρό δουλεύει το Τζαμάτο σήμα της; Πότε παγώνει η εικόνα, πότε χάνουμε τα κρατικά κανάλια, πότε όλα και όπως σήμερα όλα τα ιδιωτικά. Στην περιοχή μου "πιάνουμε" από τα κέντρα εκπομπής Ν. Μάκρης και Στύρων Ευβοίας. Άλλος από την περιοχή;;;
Δεν έχουμε βάλει αποκωδικοποιητή και ούτε πρόκειται δηλαδή... Έχουμε να δούμε χαζοκούτι από τον Ιούλιο και όλα πάνε μια χαρά!!
Τώρα με τις τόσες λύσεις που δίνει το ίντερνετ η τηλεόραση είναι 99% αχρείαστη και για όποιον δεν έχει νοβα 100% για μένα...
Για ταινίες onlinefilmer ;-)
Ειναι αργία σήμερα ακόμα και για τα παπαγαλάκιαΕιδήσεις είδατε σήμερα; Κεντρικό δελτίο στο Mega , 20 λεπτά Ξηρός και άλλο τόσο για τα τρομερά προβλήματα που προκάλεσε σήμερα ο χιονιάς.![]()
Θρίαμβος. Μας διαβάζουν όλα τα κανάλια που απαρτίζουν το Digea. Μόλις τους τα έχωσα τσακίστηκαν και έφτιαξαν τα κανάλια. Α ρε δύναμη το HuntersLife!!!![]()