Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από όσο ξέρω απαγορεύεται και αν σε πιάσουν είναι σαν να κατέχεις κανονικό όπλο μόνο οι αφετες αγώνων μπορούν να κατέχουν αλλά δεν ξέρω παραπάνω πράγματα.. δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω σε αυτά Ιταλία τα πουλάνε και στα περίπτερα Βουλγαρία τα παίρνεις αρκεί να είσαι πάνω απο 18 και γενικά ξέρω επιτρέπονται παντού εκτός από εδώ
Ποιο παρήγγειλες αν επιτρέπεται?
Walter PPQ επειδή έχει το ίδιο handling όπως και το κανονικό πιστόλι. Το παράγγειλα από εδώ μιά και είχα και κάποια έκπτωση. Θα το φέρω Ελλάδα, ακόμα σκέφτομαι πώς...
 
Εβαλαν εμπρηστικους μηχανισμούς στα μαγαζιά της γυναίκας του Χαρδαλια. Αυτου που κούναγε το δάχτυλο σε όλους μας τόσο καιρό αλλά για την φωτια στα Γεράνεια είπε ότι ήταν άτυχοι και δεν προλαβαν να έχουν όλα τα εναέρια. Καραγκιόζη ανικανε και κομπλεξικε Χαρδαλια 1 Μαΐου ξεκίνησε η αντιπυρική. 20 ημέρες δεν ηταν αρκετές για να οργανώσεις τον οικο ανοχής σου????
 
Walter PPQ επειδή έχει το ίδιο handling όπως και το κανονικό πιστόλι. Το παράγγειλα από εδώ μιά και είχα και κάποια έκπτωση. Θα το φέρω Ελλάδα, ακόμα σκέφτομαι πώς...
Ωραίο εγώ θα σου πρότεινα ένα zoraki μίας και έχουν το καλύτερο υλικό κατασκευής σε σχέση με άλλα κρότου....
Δύσκολο πως θα το δικαιολογήσεις στα σύνορα σε τυχόν έλεγχο και ειδικά Ελλάδα που απαγορεύεται η κατοχή και χρήση του
 
Ξέρω ότι οι αφετες μπορούν να έχουν τουλάχιστον έτσι ήταν πριν κάποια χρόνια δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι..... σκέψου όμως ε βγάζεις άδεια για κανονικά και δεν μπορείς για κρότου κλαίνε και οι πέτρες .very funny.
λογικό, εαν εχεις οπλο πρέπει να ριχνει κανονικες σφαίρες αλλιως βαζεις σε κινδυνο την προσωπική σου ασφάλεια.
 
Αφού έχεις τις ανάλογες παρουσίες στο σκοπευτήριο ανανεώνεις ναι, αλλιώς το παραδίδεις στην αστυνομία μέχρι να φτιάξεις την ανανέωση.
Είμουν έτοιμος να πάρω 9άρι.
Μόλις ρώτησα τα διαδικαστικά μου κόπηκε η όρεξη.
Ρίχνω με του συλλόγου.
 


Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα σήμερα είχε μια δυναμική ανέλπιστη για τον λιγο χρόνο που διοργανώθηκε....ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΎΝ !!
 
Last edited:
Ο μηχανισμός της θυματοποίησης σε προθέρμανση.
Ναι δεν έχεις άδικο. Απο πάνω θα είναι όλοι τους τελικά.
Από τη μια οι καημενούληδες που έκαναν οτι μπορούσαν για να βοηθήσουν πάρα την πρωτόγνωρη κατάσταση και από την άλλη κάποιοι αναρχοαλήτες που τους στοχοποίησαν.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top