Λιάκο,τολμώ να πω ότι μου φάνηκε πιο βελούδινη από τις γριές.Έλα βαράει αν είναι φουρνελο δεν είναι και Μπερέτα είμαι και αδύνατος εγώ και το καταλαβαίνω καλά![]()
Λιάκο,τολμώ να πω ότι μου φάνηκε πιο βελούδινη από τις γριές.Έλα βαράει αν είναι φουρνελο δεν είναι και Μπερέτα είμαι και αδύνατος εγώ και το καταλαβαίνω καλά![]()
μωρέ μασάνε και φτύνουν και τα κουκούτσια.....Τα gm3 δεν μασάνε
Δεν διαφωνώ μιτσο έχεις δει αλλά πράγματα εσύ και καλά κάνεις και το γράφεις εγώ μιλάω για τα δικά μου όπλα και τι βλέπω εγώ για αυτό δεν προτεινω σε κανένα να παίρνει ποσότητα ένα δύο κουτάκια και βλέπειςμωρέ μασάνε και φτύνουν και τα κουκούτσια.....
Σαν την α400 με τον kick of δεν υπάρχει ...εμένα με κουράζει παντός όταν έχει μεγάλο πέρασμα και ρίχνω 2/3 κουτιά μπορεί να φταίει και το κοντάκι μίας και είμαι αριστερόςΛιάκο,τολμώ να πω ότι μου φάνηκε πιο βελούδινη από τις γριές.
Πάρε cheditte tordo να ξεμπερδευεις.Σε ευχαριστώ. Για το navaro 32 τι άποψη έχεις εννοείται πάντα για τα μπασιματα που είναι μια μέρα έτσι και μια αλλιώς.
Όντως,πολύ αξιόλογο και στη ζέστη του Αυγούστου Σεπτέμβρη για εμένα!Πάρε cheditte tordo να ξεμπερδευεις.
Συμφωνώ απόλυτα..!!! Και το κακό είναι ότι αρχίζουμε και το βλέπουμε φυσιολογικό..!!! Δε μπορεί ρε παιδιά να αγοράζω 24 γρ και 28 γρ 8,50 ευρώ. Δε μπορεί ρε παιδιά να αγοράζω 32 γρ 12 ευρώ. Δεν έχει λογική όπως και πολλά που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας.Τι νορμάλ, δεν υπάρχει ποια νορμάλ! Από την στιγμή που ξεκινάνε τα τσιχλοφυσιγγα Από 9 € μέχρι 12€ ,ούτε φυσιολογικές τιμές είναι ούτε κάτι να πεις ότι υπάρχει μια ευκαιρία να φορτώσεις φυσίγγια.
Νορμάλ σίγουρα δεν είναι αλλά το λέω με τα δεδομένα τα τωρινά δυστυχώς με αυτά βαδίζουμε ....ξέρουνε ότι το κυνήγι δεν θα το κόψουμε και θα τα αγοράσουμε όσο και να πάνε αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχοΤι νορμάλ, δεν υπάρχει ποια νορμάλ! Από την στιγμή που ξεκινάνε τα τσιχλοφυσιγγα Από 9 € μέχρι 12€ ,ούτε φυσιολογικές τιμές είναι ούτε κάτι να πεις ότι υπάρχει μια ευκαιρία να φορτώσεις φυσίγγια.
Το κυνηγι ΔΕΝ το κοβω, που να βρωντανε τον κώλο τους κάτω......Νορμάλ σίγουρα δεν είναι αλλά το λέω με τα δεδομένα τα τωρινά δυστυχώς με αυτά βαδίζουμε ....ξέρουνε ότι το κυνήγι δεν θα το κόψουμε και θα τα αγοράσουμε όσο και να πάνε αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο
Διασποράς; 206 formula bior εννοείς;Το διασποράς 33 γρ της NSI ,το έχει δοκιμάσει κανένας να μας πει .....με τι είναι γεμισμένα
Γιαυτό παρακαλάω 2-3 χρόνια σερι να μην έρθει ούτε φτερό. Να περνάει 1 στο καρτέρι και να πετάγονται 3 σε τρίωρο περπατητο. Αν έχει πουλιά του χρόνου θα δεις τις νορμαλ τιμές των μεγάλων και τις τσουχτερές των μικρών να εκτοξεύονται εν ριπή οφθαλμού. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Να δεις που θα τα πάνε 15€ τα 32αρια και θα λέμε πάλι καλά που τα κρατανε εκεί. Επιστροφή σε χαμηλότερες τιμές είναι όνειρο θερινής νυκτός δυστυχώς. Το κυνήγι δεν θα το κόψουμε αλλά θα το μειώσουμε κατά πολύ.Νορμάλ σίγουρα δεν είναι αλλά το λέω με τα δεδομένα τα τωρινά δυστυχώς με αυτά βαδίζουμε ....ξέρουνε ότι το κυνήγι δεν θα το κόψουμε και θα τα αγοράσουμε όσο και να πάνε αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο
Πολλοί θα το κάνουν τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα για κάποιον με υποχρεώσειςΤο κυνηγι ΔΕΝ το κοβω, που να βρωντανε τον κώλο τους κάτω......