Προσφορές-Τιμές

• Thread starter Thread starter tolisr1
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δυνατά φυσίγγια σε αισθηση, πολύ γρήγορα αλλά σκοτώνουν στο διάστημα... Προσωπικά με κουρασαν σε ήπιο καιρό με τη μαξους που τα έριξα φέτος αλλά ήταν αποτελεσματικά...
Άρη καλησπέρα με τη καιρούς τα ένιωθες ότι κουράζουν;

Δηλαδή Ηλία τον Οκτώβριο στα μπασιματα εδώ στο νησί με νότια να μην τα δοκιμάσω.
Για Κέρκυρα είναι μάνα με της υγρασίας που έχουμε .....εγώ παντός με 3 όπλα 302/390/μαξους σε κανένα δεν κατάλαβα κλοτσιά και η μαξους βαράει σαν μουλάρι αν ένα φυσηγγι είναι φουρνελο...προπαντός η Μπερέτες ήταν σαν να ρίχνω 28γρ

Για Κέρκυρα είναι μάνα με της υγρασίας που έχουμε .....εγώ παντός με 3 όπλα 302/390/μαξους σε κανένα δεν κατάλαβα κλοτσιά και η μαξους βαράει σαν μουλάρι αν ένα φυσηγγι είναι φουρνελο...προπαντός η Μπερέτες ήταν σαν να ρίχνω 28γρ
Βαράει η μαξους Λιάκο??? :oops:
Εγώ όσες φορές έχω ρίξει με μαξους νόμιζα ότι έβαζα μισοριξιες!

Τη γνώμη έχετε για το nsi gm3 τα πάει καλά με την α400 και με τη καιρούς;
Για εμένα είναι Καλό φυσέκι αλλά θέλει κακούς καιρούς. Στη πρωινή υγρασία και ψοφο,γαζωναν. Με το που πήγαινε 8 το πρωί και έβγαινε ο ήλιος,έπεφταν ζωντανές. Από κλωτσιδι,λίγο τσιμπημενο ,αλλά όχι κάτι το τραγικό.

Σε ευχαριστώ. Για το navaro 32 τι άποψη έχεις εννοείται πάντα για τα μπασιματα που είναι μια μέρα έτσι και μια αλλιώς.

Σε ευχαριστώ. Για το navaro 32 τι άποψη έχεις εννοείται πάντα για τα μπασιματα που είναι μια μέρα έτσι και μια αλλιώς.
Ότι χειρότερο σε κανέναν όπλο μου δεν τράβαγε το ίδιο και σε φίλους ..εσένα μπορεί να σου κάνουν μην σε πάρω στο λαιμό μου

Back