Kostas ContraDosi
Moderator
Ααααα.....τωρα εξηγειται λοιπον.....διοτι σε εμενα η οθόνη του BETA CHRONY430 μου έδωσε εμένα
εδειξε 427m/s στο V 1.5.....οποτε, σωστα εδειξε.....
Ααααα.....τωρα εξηγειται λοιπον.....διοτι σε εμενα η οθόνη του BETA CHRONY430 μου έδωσε εμένα
Γράφουν τα περσινά Max 1050 bar είναι δυνατόν; έχουν κρότο... Προηγούμενες παρτίδες δεν γράφουν τίποτα με λιγότερη φασαρίαΤη γνώμη έχετε για το nsi gm3 τα πάει καλά με την α400 και με τη καιρούς;
Παίζει ρόλο και το ΛοτΑαααα.....τωρα εξηγειται λοιπον.....διοτι σε εμενα η οθόνη του BETA CHRONY
εδειξε 427m/s στο V 1.5.....οποτε, σωστα εδειξε.....
Μόνο 7αρια δυστυχώς...Α1 σπέσιαλ 32γρ 9,10 στον Αλλαγιάννη
Ποτέ στο είπεΜόνο 7αρια δυστυχώς...
Δεν έχει 8αρι, 9αρι.
για μπασιματα καλα ειναι.Μόνο 7αρια δυστυχώς...
Δεν έχει 8αρι, 9αρι.
Στο site το δείχνειΠοτέ στο είπε
Δηλαδή Ηλία τον Οκτώβριο στα μπασιματα εδώ στο νησί με νότια να μην τα δοκιμάσω.Δύναμη αυτό το φυσηγγι αλλά όχι για καλοκαίρι είναι καθαρά χειμωνιάτικο.... δοκίμασε ένα δύο κουτιά πρώτα
Άρη καλησπέρα με τη καιρούς τα ένιωθες ότι κουράζουν;Δυνατά φυσίγγια σε αισθηση, πολύ γρήγορα αλλά σκοτώνουν στο διάστημα... Προσωπικά με κουρασαν σε ήπιο καιρό με τη μαξους που τα έριξα φέτος αλλά ήταν αποτελεσματικά...
Ήπιους καιρούς, θερμοκρασία 10-15 βαθμούς... Το Φλεβάρη το έριξα στα απογευματινά της τσίχλαςΆρη καλησπέρα με τη καιρούς τα ένιωθες ότι κουράζουν;
Για Κέρκυρα είναι μάνα με της υγρασίας που έχουμε .....εγώ παντός με 3 όπλα 302/390/μαξους σε κανένα δεν κατάλαβα κλοτσιά και η μαξους βαράει σαν μουλάρι αν ένα φυσηγγι είναι φουρνελο...προπαντός η Μπερέτες ήταν σαν να ρίχνω 28γρΔηλαδή Ηλία τον Οκτώβριο στα μπασιματα εδώ στο νησί με νότια να μην τα δοκιμάσω.
Βαράει η μαξους Λιάκο???Για Κέρκυρα είναι μάνα με της υγρασίας που έχουμε .....εγώ παντός με 3 όπλα 302/390/μαξους σε κανένα δεν κατάλαβα κλοτσιά και η μαξους βαράει σαν μουλάρι αν ένα φυσηγγι είναι φουρνελο...προπαντός η Μπερέτες ήταν σαν να ρίχνω 28γρ
Για εμένα είναι Καλό φυσέκι αλλά θέλει κακούς καιρούς. Στη πρωινή υγρασία και ψοφο,γαζωναν. Με το που πήγαινε 8 το πρωί και έβγαινε ο ήλιος,έπεφταν ζωντανές. Από κλωτσιδι,λίγο τσιμπημενο ,αλλά όχι κάτι το τραγικό.Τη γνώμη έχετε για το nsi gm3 τα πάει καλά με την α400 και με τη καιρούς;
Έλα βαράει αν είναι φουρνελο δεν είναι και Μπερέτα είμαι και αδύνατος εγώ και το καταλαβαίνω καλάΒαράει η μαξους Λιάκο???
Εγώ όσες φορές έχω ρίξει με μαξους νόμιζα ότι έβαζα μισοριξιες!
Σε ευχαριστώ. Για το navaro 32 τι άποψη έχεις εννοείται πάντα για τα μπασιματα που είναι μια μέρα έτσι και μια αλλιώς.Για Κέρκυρα είναι μάνα με της υγρασίας που έχουμε .....εγώ παντός με 3 όπλα 302/390/μαξους σε κανένα δεν κατάλαβα κλοτσιά και η μαξους βαράει σαν μουλάρι αν ένα φυσηγγι είναι φουρνελο...προπαντός η Μπερέτες ήταν σαν να ρίχνω 28γρ
Κοίτα λίγο πολύ με δροσερό καιρό όλα τα φυσίγγια πάνε καλά τι γίνεται με νότια και φουλ υγρασία.Gm3 nsi το ρίχνω με 391 μαζί με το cheddite tordo από τα καλύτερα τσιχλοφυσιγγα που έχω ριξει
Ότι χειρότερο σε κανέναν όπλο μου δεν τράβαγε το ίδιο και σε φίλους ..εσένα μπορεί να σου κάνουν μην σε πάρω στο λαιμό μουΣε ευχαριστώ. Για το navaro 32 τι άποψη έχεις εννοείται πάντα για τα μπασιματα που είναι μια μέρα έτσι και μια αλλιώς.
Τα gm3 δεν μασάνεΚοίτα λίγο πολύ με δροσερό καιρό όλα τα φυσίγγια πάνε καλά τι γίνεται με νότια και φουλ υγρασία.