Προσφορές-Τιμές

• Thread starter Thread starter tolisr1
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
μωρέ μασάνε και φτύνουν και τα κουκούτσια.....
Δεν διαφωνώ μιτσο έχεις δει αλλά πράγματα εσύ και καλά κάνεις και το γράφεις εγώ μιλάω για τα δικά μου όπλα και τι βλέπω εγώ για αυτό δεν προτεινω σε κανένα να παίρνει ποσότητα ένα δύο κουτάκια και βλέπεις

Λιάκο,τολμώ να πω ότι μου φάνηκε πιο βελούδινη από τις γριές.
Σαν την α400 με τον kick of δεν υπάρχει ...εμένα με κουράζει παντός όταν έχει μεγάλο πέρασμα και ρίχνω 2/3 κουτιά μπορεί να φταίει και το κοντάκι μίας και είμαι αριστερός

Επειδή είχα πάρει τη maxus για τον πατέρα μου, αλλά την είχα δουλέψει μερικές φορές, παρότι ήταν ελαφριά είχε το μικρότερο κλώτσημα κι από 303 αλλά και από την xlr5 που έχω. Ίσως επειδή ήταν και η πρώτη με τον μεγάλο κώνο. Για την a400 με το kick off δεν έχω ποτέ ρίξει ευελπιστώ όμως κάποια στιγμή να αποκτήσω μια τέτοια για να μου φύγει! Το μόνο που πάντα σκεφτόμουν σ αυτή την περίπτωση είναι ότι θα μου φαινόταν τρελό το κλώτσημα του 690 συγκρινόμενο με την a 400 και ίσως το παρατούσα στον οπλοβαστο πράγμα που δε θα ήθελα με τίποτα. Το sipe το ρίχνει μόνιμα ο συγκυνηγος μου με μια παλιά 391 και του πάει πολύ καλά, για μένα είναι σκληρό πάντως.

Back