Από τα τέσσερα τα δυο πρώτα είναι τα βασικά για πρώτη αλλαγή.Το επανατατικο μέσα στο κοντακι, της αποθήκης φυσιγγιων, του κόκκορα στην σκανδαλοθηκη και της βελόνας στο κλείστρο. Τα έχει η μαμά Beretta. Δεν ξέρω αν τα στέλνει.
Από τα τέσσερα τα δυο πρώτα είναι τα βασικά για πρώτη αλλαγή.Το επανατατικο μέσα στο κοντακι, της αποθήκης φυσιγγιων, του κόκκορα στην σκανδαλοθηκη και της βελόνας στο κλείστρο. Τα έχει η μαμά Beretta. Δεν ξέρω αν τα στέλνει.
Πηγενε σε κατάστημα με σιδηρικα είδη κ πάρε κ τις κάννες μαζί σου,Επειδή κάποιος θεώρησε σκόπιμο να πετάξει τις βιδες από τον αορτιριουχο που ειχα βγάλει απο το όπλο ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω άλλες; Η παραγγελνω καινούργιο https://www.hobbi.gr/aortiriouxos-kannis-dikannou-deluxe-p-3010.html
εδώ νομίζω θα βρεις τα πάνταΕπειδή κάποιος θεώρησε σκόπιμο να πετάξει τις βιδες από τον αορτιριουχο που ειχα βγάλει απο το όπλο ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω άλλες; Η παραγγελνω καινούργιο https://www.hobbi.gr/aortiriouxos-kannis-dikannou-deluxe-p-3010.html
μέχρι τον Αύγουστο έχουμε χρόνο για πειράματα)
σωστός .. αλλα!! ίσως αυτο που θα παραγγείλει να έχει διαφορετικό σπείρωμα απο αυτο που έχουν οι κάννες σου....xm.Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει δείγμα, και λογικά θα παραγγείλω ένα καινούργιο παπαράκι να μην κάθομαι να γυρνάω στην Αθήνα με τις κάννες παραμάσχαλα.
Πετα τες Στελιο!!!Καλημέρα κι από εδώ. Ωραία περάσαμε και χθες στο σκοπευτήριο, παρά τη ζέστη. Έριξα 2 καλές πούλες και το φχαριστήθηκα ... αλλά μου βγήκε ξινό !!!
Όταν γύρισα σπίτι κι έβγαλα το δίκαννο από τη θήκη ... ανακάλυψα ότι έχουν ξεκολλήσει και οι 2 πλαϊνές ρίγες ! Η πάνω ρίγα δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν αυτό έγινε χθες ή αν είχαν ξεκολλήσει από μέρες και δεν το είχα προσέξει. Κρατάνε μόνο στις άκρες τους, μπροστά και πίσω καμιά 10αριά πόντους. Όλο το ενδιάμεσο τμήμα, που έχει και τις τρύπες "εξαερισμού", είναι ξεκολλημένο !!! Τώρα φοβάμαι να το ξανατουφεκίσω μήπως ξεκολλήσουν τελείως ...
Σκέφτομαι να πάρω τηλ. σε λίγο τον Παπατσαρούχα (είναι ο μόνος που εμπιστεύομαι για αυτή τη δουλειά) να δω τι θα μου πει, για να του το στείλω. Επίσης σκέφτομαι να του πω να μην τις ξανακολλήσει, αλλά να τις αφαιρέσει τελείως. Η αλήθεια είναι ότι το είχα σκεφτεί πολλές φορές, από τότε που το πήρα, να το κάνω αυτό (αφαίρεση πλαϊνών ριγών) αλλά δεν το αποφάσιζα και όλο το ανέβαλλα ...
Το θέμα είναι ότι, ούτως ή άλλως θα ξεκολληθεί και η πάνω ρίγα και θα πρέπει να ξανακολληθεί (αυτή δεν θέλω να την αφαιρέσει) και να γίνει ξανά βαφή των καννών, οπότε το "κουστουμάκι" θα είναι αρκετά ακριβό !!! Αλλά τι να κάνουμε ... .hit.
Ακούω γνώμες ...
Υ.Γ. Μωρέ καλά τα λέει ο Κυπρίδημος ότι οι ρίγες είναι άχρηστες και μόνο προβλήματα δημιουργούν !!!!
Να που έφτασε η ώρα και ήρθε ο καιρός να φύγουν..(συμφωνώ σε αυτό).Η αλήθεια είναι ότι το είχα σκεφτεί πολλές φορές, από τότε που το πήρα, να το κάνω αυτό (αφαίρεση πλαϊνών ριγών) αλλά δεν το αποφάσιζα και όλο το ανέβαλλα ...
Ελπίζω Τάσο ότι δεν θα κρύβουν "εκπλήξεις" ... είναι εξαεριζόμενες οπότε κάτι θα είχε φανεί, πιστεύω. Και τώρα που ξεκολλήσανε τις ανασηκώνω λίγο και δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό. Εξάλλου δεν έχει φάει βροχές, λάσπες κ γενικά ταλαιπωρία σε κακές καιρικές συνθήκες (γι' αυτό είχα πάρει το μονό Baikal ... ), οπότε πιστεύω να είναι ο.κ.Να που έφτασε η ώρα και ήρθε ο καιρός να φύγουν..(συμφωνώ σε αυτό).
Να τις κολλήσεις πάλι δεν νομίζω να εχει κανενα νόημα,άσε που μπορεί να ξανασυμβεί κάποια στιγμή το ιδιο.
Να δουμε και τι θα "κρύβουν" απο μεσα..
Καλη επιτυχία οτι κ αν επιλέξεις!
Σιγά ρε Θεό μην το εμπιστευτώ σε ντερμιτζήδες ... Ήντα το περάσαμε, αλέτρι ... (γ)ή μαναροσκαλίδα ;;;το μόνο πρόβλημα στο όλο εγχείρημα είναι το ταξίδι στην Αθήνα αν δεν έχει στα Χανιά κανέναν οπλουργό να το αναλάβει. Πάντως δεν είναι καμιά φοβερή δουλειά ποιο πολύ η φασαρία για το καθάρισμα και την βαφή των κανών.
Μα γι΄αυτό Νίκο θα το στείλω στον Παπατσαρούχα, που την έχει κάνει πολλές φορές αυτή τη δουλειά και την ξέρει καλά ... Τώρα, αν είμαι τόσο γκαντέμης και τύχει σε μένα η "στραβή" ... τότε τι να πω ...Η συγκλιση να μην χαλασει Στελιο τιποτα αλλο μην σε αγχωνει και το οικονομικο φυσικα.