Γιώργο καλημέρα!Το ότι αγόρασα με γνώμονα μόνο την ταχύτητα ας εχετε δίκιο ήταν λάθος πάμε στα υπόλοιπα τώρα. 1) "VISOR GAMO 4X32 WR carabinas de aire comprimido | GAMO" https://www.gamo.com/es-int/visor-gamo-4x32-wr/# αυτή είναι η διόπτρα της gamo που αγόρασα 2) η βάση που διαθέτει το συγκεκριμένο αεροβόλο πέρα από ότι είναι ειδικός σιδηρόδρομος για όλες τις διόπτρες διαθέτει και μια οπή στη μέση για να μπει η γνήσια gamo διόπτρα η οποία έχει και αυτή αντίστοιχη οπή (αρσενικο-θυληκο) ώστε όταν βιδωνει πάνω να μην έχει κανένα τζόγο κάτι που δεν έχει καμία άλλη διοπτρα ακόμα και είναι ακριβή. 3) τζόγος τριξιματα μετά από 500 περίπου βολές ούτε κατά διάνοια και η κατασκευή του είναι πολύ ποιοτική για τα λεφτά του 4) την ταχύτητα δεν την έβγαλα από το μυαλό μου αυτή γράφει ο κατασκευαστής, τώρα αν λέει ψέματα τι να κάνουμε έτσι και αλλιώς σε ένα ψέμα ζούμε κάθε μέρα. Και ναι νομίζω ότι όλα αυτά είναι τυχαία μεν αλλά καλή επιλογή. 5) επίσης από την αρχή εξήγησα ότι δεν έχω εμπειρία αλλά αγόρασα ένα μοντέλο που θεωρώ για τα χρήματα του είναι ότι ποιο value for money κατά την προσωπική μου άποψη. 6)Και Κάτι τελευταίο με συγχωρείτε νόμιζα ότι λέμε εμπειρίες και γνώμες από αεροβόλα που διαθέτουμε και μετά είδα ότι το θέμα είναι: "τα σωστά κριτήρια επιλογής αεροβόλου". Ευχαριστώ πολύ.

Με το θάρρος, και με καλή πρόθεση και μόνο, θα σε συμβούλευα να πάρεις όσα μπορείς περισσότερα από το φόρουμ για το αντικείμενο, αντιπαραβάλλοντας μόνο με κριτική σκέψη ότι νομίζεις και φιλτράροντας τα!
Όπως σε αλλά θέματα έτσι και σ' αυτό , υπάρχουν παιδιά σαν τον Ηρακλή, που αν μη τι άλλο σίγουρα έχουν καλές προθέσεις, και έχουν αυξημένη εμπειρία!
Καμία φορά ο τρόπος γραφής οδηγεί σε αντιπαραθέσεις , και σίγουρα οι γνώμες για οποιοδήποτε θέμα δεν είναι ίδιες...Αλλά αν μπορείς και τα φιλτράρεις όλα, και να παίρνεις τα σωστά, μόνο κερδισμένος θα βγεις!...δογματικός, αιρετικός και απόλυτος να μην είσαι...
Φιλικά πάντα,
Γιάννης
Last edited: