Πασχαλινό τραπέζι ( αρνί-κατσίκι-κοκορέτσι-κοντοσούβλι -μεζεκλίκια-συνταγές κτλ )

αρνάκι σούβλας περίσσεψε πολύ μπήκε λίγο στην κατάψυξη μαζί και μαγειρίτσα για τον αδερφό μου που έρχεται 20 το μήνα από Αφρική
ζήτησε να είναι του Πάσχα και της Ανάστασης και όχι να φιάχναμε φρέσκα όταν θα έρθει ;)
φάγαμε χθες λίγο και σήμερα το ψιλόκοψα και με 2 αυγά μιχ κίτρινων τυριών φέτα μαιντανο δυόσμο άνιθο φρέσκο κρεμυδάκι έφιαξα μια πίτα με έτοιμο φύλλο κουρού
την συνταγή την είδα στην tv .big smile.
free image hosting
image hosting 5mb
είναι τέλεια.....αν την φιάξετε προσοχή μην τσιγαρίσετε τίποτα
την συνόδεψα μ ένα καταπληκτικό ποτό hippo


 
αρνάκι σούβλας περίσσεψε πολύ μπήκε λίγο στην κατάψυξη μαζί και μαγειρίτσα για τον αδερφό μου που έρχεται 20 το μήνα από Αφρική
ζήτησε να είναι του Πάσχα και της Ανάστασης και όχι να φιάχναμε φρέσκα όταν θα έρθει ;)
φάγαμε χθες λίγο και σήμερα το ψιλόκοψα και με 2 αυγά μιχ κίτρινων τυριών φέτα μαιντανο δυόσμο άνιθο φρέσκο κρεμυδάκι έφιαξα μια πίτα με έτοιμο φύλλο κουρού
την συνταγή την είδα στην tv .big smile.
free image hosting
image hosting 5mb
είναι τέλεια.....αν την φιάξετε προσοχή μην τσιγαρίσετε τίποτα
την συνόδεψα μ ένα καταπληκτικό ποτό hippo

steak
.shake hands.
 
αρνάκι σούβλας περίσσεψε πολύ μπήκε λίγο στην κατάψυξη μαζί και μαγειρίτσα για τον αδερφό μου που έρχεται 20 το μήνα από Αφρική
ζήτησε να είναι του Πάσχα και της Ανάστασης και όχι να φιάχναμε φρέσκα όταν θα έρθει ;)
φάγαμε χθες λίγο και σήμερα το ψιλόκοψα και με 2 αυγά μιχ κίτρινων τυριών φέτα μαιντανο δυόσμο άνιθο φρέσκο κρεμυδάκι έφιαξα μια πίτα με έτοιμο φύλλο κουρού
την συνταγή την είδα στην tv .big smile.
free image hosting
image hosting 5mb
είναι τέλεια.....αν την φιάξετε προσοχή μην τσιγαρίσετε τίποτα
την συνόδεψα μ ένα καταπληκτικό ποτό hippo

Αρχηγός! Καλοφάγωτη! .shake hands.
 
αρνάκι σούβλας περίσσεψε πολύ μπήκε λίγο στην κατάψυξη μαζί και μαγειρίτσα για τον αδερφό μου που έρχεται 20 το μήνα από Αφρική
ζήτησε να είναι του Πάσχα και της Ανάστασης και όχι να φιάχναμε φρέσκα όταν θα έρθει ;)
φάγαμε χθες λίγο και σήμερα το ψιλόκοψα και με 2 αυγά μιχ κίτρινων τυριών φέτα μαιντανο δυόσμο άνιθο φρέσκο κρεμυδάκι έφιαξα μια πίτα με έτοιμο φύλλο κουρού
την συνταγή την είδα στην tv .big smile.
free image hosting
image hosting 5mb
είναι τέλεια.....αν την φιάξετε προσοχή μην τσιγαρίσετε τίποτα
την συνόδεψα μ ένα καταπληκτικό ποτό hippo

Μάκη γιατί πίνεις τέτοιες μαλακίες ?
Στο έχει επιβαλλει ο γιατρός
ή απλά το παίρνεις μονος σου για ανακούφιση ?
1000 φορές να πιεις μια στημενη λεμονάδα παρά αυτά τα σκουπίδια που πασάρουν στον κόσμο
ΥΓ
Η πίτα απαιχτη steak
 
Μάκη γιατί πίνεις τέτοιες μαλακίες ?
Στο έχει επιβαλλει ο γιατρός
ή απλά το παίρνεις μονος σου για ανακούφιση ?
1000 φορές να πιεις μια στημενη λεμονάδα παρά αυτά τα σκουπίδια που πασάρουν στον κόσμο
ΥΓ
Η πίτα απαιχτη steak
Κώστα έχεις απόλυτα δίκιο συνήθως πίνω λεμόνι με σόδα αλλά αυτή την φορά ήταν φοβερός ο πόνος στο στήθος από την καούρα
την πάτησα χθες που έφαγα τα παίδια από το αρνί όπου έκανα το λάθος κι έβαλα όταν το έδενα μπόλικο πιπέρι και αρκετές σκελίδες σκόρδου
:(
το πήρα 1η φορά με συμβουλή φαρμακοποιού ο οποίος μου είπε όχι στο losec που του ζήτησα
 
1959426_362322493906832_2083859801_n.jpg

αυτα εχευνε σειρα τωρα.σαββατο ψαρεμα και μαγγαλι αμεσοςςςςςςςςςς
 
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΑΠΟ …ΧΡΥΣΑΦΙ!
33 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ! :cool:
Αρκετά ήταν τα μαγαζιά που άνοιξαν στη Χαλκίδα την Κυριακή του Πάσχα για να πουλήσουν ψητό αρνί σούβλας το οποίο είχε την τιμητική του λόγω και της ημέρας…
Η τιμή κυμαινόταν από 23 εως 25 ευρώ το κιλό σε ψητοπωλεία, παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια, ενώ «πρωταθλήτρια» στη τιμή αναδείχτηκε ψαροταβέρνα της παραλίας η οποία χρέωνε το αρνί σούβλας προς 33 ευρώ το κιλό.
Δείτε τι έδειξε η έρευνα αγοράς του EviaZoom.gr που πραγματοποιήθηκε σε 5 επιχειρήσεις της πόλης:
Ψαροταβέρνα «Δελφίνια» = 33 ευρώ το κιλό
Ψητοπωλείο «Ο Κούλης» = 25 ευρώ το κιλό
Ταβέρνα «Ο Μίχος» = 25 ευρώ το κιλό Εστιατόριο «Faros 10» = 23 ευρώ το κιλό Εστιατόριο «La Stiada Diverso» = 23 ευρώ το κιλό. πηγη eviazoom.
 
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΑΠΟ …ΧΡΥΣΑΦΙ!
33 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ! :cool:
Αρκετά ήταν τα μαγαζιά που άνοιξαν στη Χαλκίδα την Κυριακή του Πάσχα για να πουλήσουν ψητό αρνί σούβλας το οποίο είχε την τιμητική του λόγω και της ημέρας…
Η τιμή κυμαινόταν από 23 εως 25 ευρώ το κιλό σε ψητοπωλεία, παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια, ενώ «πρωταθλήτρια» στη τιμή αναδείχτηκε ψαροταβέρνα της παραλίας η οποία χρέωνε το αρνί σούβλας προς 33 ευρώ το κιλό.
Δείτε τι έδειξε η έρευνα αγοράς του EviaZoom.gr που πραγματοποιήθηκε σε 5 επιχειρήσεις της πόλης:
Ψαροταβέρνα «Δελφίνια» = 33 ευρώ το κιλό
Ψητοπωλείο «Ο Κούλης» = 25 ευρώ το κιλό
Ταβέρνα «Ο Μίχος» = 25 ευρώ το κιλό Εστιατόριο «Faros 10» = 23 ευρώ το κιλό Εστιατόριο «La Stiada Diverso» = 23 ευρώ το κιλό. πηγη eviazoom.
που είναι το πρόβλημα ρε Κώστα;;;;; στα χρόνια του Χριστού το πουλούσε .sarcastic.
 
που είναι το πρόβλημα ρε Κώστα;;;;; στα χρόνια του Χριστού το πουλούσε .sarcastic.
Λες να ήταν συμβολικό το ποσό ?
.sarcastic..sarcastic.
Πάντως και 23 και 25 ευρώ το κιλό είναι πολύ ακριβα αν σκεφτείς ότι τα περισσοτερα εχουν οργωσει τα βαλκανια και τα αγοράζουν μέχρι 4 ευρώ το κιλό :cool:
 
Σε τι υπερτερεί η Ελληνική εκτροφή σε σχέση με την Αλβανική ή την Βουλγάρικη;
Έχουμε πιό αγνές ζωοτροφές εμείς ή πιό παρθένα φύση; Νομίζω ότι η δική μας ύπαιθρος είναι μακράν πιο μολυσμένη από των γειτόνων.
 
Σε τι υπερτερεί η Ελληνική εκτροφή σε σχέση με την Αλβανική ή την Βουλγάρικη;
Έχουμε πιό αγνές ζωοτροφές εμείς ή πιό παρθένα φύση; Νομίζω ότι η δική μας ύπαιθρος είναι μακράν πιο μολυσμένη από των γειτόνων.
Οι περισσότερες συσκευασμενες ζωοτροφές έρχονται απο έξω εξάλλου !!! Αν βγαίνουν τα ζώα στην φύση ναι υπερτερούν στην γεύση αν είναι σε ενα σταύλο και τα ταιζεις ξηρά τροφή δεν έχουν μεγάλη διαφορα . και σας το λέω εγώ που έχουμε για το σπίτι μας ζώα απο όταν γεννήθηκα ...
 
Η ελληνική εκτροφή υπερέχει στο ζώο που τρώει ελεύθερα στη φύση και μόνο. Και εκεί πάλι υπερτερεί το παραθαλάσσιο αρνί από το ορεινό ;)
το Ελληνικό αρνί υπερτερεί για ένα λόγο:ΗΛΙΟΣ που δεν υπάρχει τόσο πλούσιος στα βαλκάνια με συνέπεια να τρέφεται περισσότερο χρόνο με χορταράκι η τριφύλλι μπάλλα το χειμώνα από ηλιόλουστες περιοχές
δεν έχουν οι βαλκάνιοι<λέγεται>την οικονομική άνεση να ταίζουν τροφές που ψεκάζονται.....το μεγάλο σε διαρκεια χειμώνα τι τρώνε;;;;βούρλα και μπακακούλια;;;;;
πιο κοντά στο τσερνομπιλ είναι η Ρουμανία η ή Ελλάδα;;;;;
γιατί δεν γίνεται εισαγωγή και λαχανικών από βαλκάνια;;;;όσα τέλος πάντων βγάζουν....μήπως γιατί γεωργικά φάρμακα που λόγω επικίνδυνης χρονικής δραστικότητας εδώ έχουν απαγορευτεί κι εκεί ακόμα εφαρμόζονται;;;;
το ορεινό και το παραθαλάσσιο σίγουρα είναι νοστιμότερα των καμπίσιων που είναι άγευστα
Ελληνικό μόνο κι ας είναι από βρωμιάρα στάνη γιατί για τον ΗΛΙΟ που έρχονται εκατομύρια τουρίστες εμείς τον έχουμε και στα ζώα μας :)
 
Last edited:
Back
Top