Ψαράκι στην σούβλα πλούσιο σε ω3 για να σπάσει τα λίπος και την χοληστερίνη 

Περυσι εφαγα χέλι καπνιστό και έπαθα πλάκα.Το εκανε ενας ξάδερφος πιυ ήταν πολλά χρόνια ση Γερμανία ,τα έμαθε καλά τα κόλπα και τωρα που επέστρεψε εχει φτιάξει καπνιστήριο.Κανει διάφορα ψάρια.Συνήθως πέστροφες οι οποίες αν ειναι και πανω απο 700γρ. ειναι καταπληκτικές.απο αυριο χελια στα καρβουνα και κανα τσιπουρο ....
Ω3 ειπαμε;;;;στα ποσα χελια ενεργει;;![]()
ετσι και τα λιαστα ειναι υπεροχα.με μπαχαρια 3-4 ημερες στον ηλιο και μετα στα καρβουνα ..και μετα ελα να μου πεις.....βεβαια αυτο γινετε σε χοντρο χελι για να εχει χοντρο δερμα..Περυσι εφαγα χέλι καπνιστό και έπαθα πλάκα.Το εκανε ενας ξάδερφος πιυ ήταν πολλά χρόνια ση Γερμανία ,τα έμαθε καλά τα κόλπα και τωρα που επέστρεψε εχει φτιάξει καπνιστήριο.Κανει διάφορα ψάρια.Συνήθως πέστροφες οι οποίες αν ειναι και πανω απο 700γρ. ειναι καταπληκτικές.
Γιώργο προέλευση γνωρίζεις;;;;;Το κατσίκι φέτος ήταν από τα πιο νόστιμα που έχουμε κάνει!
12άρι ήταν και ήταν φοβερό.
κάποτε είχε φέρει ένας φίλος από Αρναία(αν θυμάμαι καλά)ένα κατσικάκι το βάλαμε γεμιστό στο φούρνο και γλείφαμε τα δάκτυλα μαςΧαλκιδική Μάκη.
και εναν γυρο ακομα με αρνι και το βραδι μην εχεις απολειες......Εγώ πάντως χτύπησα το μεσημέρι ξανά μια επανάληψη του χθεσινού με αρνί κοκορέτσι αλλά τσίμπησα το ποδήλατο κι έκανα μιάμιση ώρα Αγ.Δημητριος Βούλα παραλία και πίσω σύνολο 22 χιλιόμετρακια και τα εκαψα!
Έτοιμα όλα γι αύριο:
η κυρά έχει σχεδόν έτοιμη την μαγειρίτσα,απομένει μόνο το ρύζι που θα το ρίξει γύρω στης 23.00 και κάτι
πριν λίγο τέλειωσα κι εγώ με τις τυλιχτές μπόλιες,φρυγαδέλια τα λένε αλλού,αλλά δεν βάζουν σκόρδο και δυόσμο
με την βοήθεια του μικρού γιού μου σουβλίστηκε και το αρνάκι 12,300 με την συκωταριά
και του χρόνου φίλοι μου να είμαστε καλά με υγεία και δικαίωμα χαράς για την αυριανή ημέρα
![]()
Εγώ πάντως χτύπησα το μεσημέρι ξανά μια επανάληψη του χθεσινού με αρνί κοκορέτσι αλλά τσίμπησα το ποδήλατο κι έκανα μιάμιση ώρα Αγ.Δημητριος Βούλα παραλία και πίσω σύνολο 22 χιλιόμετρακια και τα εκαψα!
Φρυγαδέλι στην Ήπειρο ειναι συκώτι απο μοσχαράκι σε μικρα κομάτια περασμένο στη σούβλα ανα ένα με μικρο κομάτι μπόλιας.
Πρώτη φορά ;Χθες έφαγα για πρώτη φορά σπληνάντερο!!! Το πήραμε από φίλο κρεοπώλη. Εξαιρετικός μεζές!!!
Ναι δεν είχε τύχει στο παρελθόν!! Και αυτό το έφαγα γιατί μου το έδωσε δώρο ο κρεοπώλης.Πρώτη φορά ;
Αυτός κι αν μεζές!
Καλα ρε μαστορα? Τοσα χρονια Κρήτη δεν είχες φαει σπληναντερο?εισαι υποψήφιος για αποχωρησηΝαι δεν είχε τύχει στο παρελθόν!! Και αυτό το έφαγα γιατί μου το έδωσε δώρο ο κρεοπώλης.
Όχι γιατί? Το έχετε συνήθειο? Στο Ηράκλειο πάντως πέρα από το αντικριστό έμαθα το απάκι μόνο...Καλα ρε μαστορα? Τοσα χρονια Κρήτη δεν είχες φαει σπληναντερο?εισαι υποψήφιος για αποχωρηση![]()