Mafia Calabria
Moderator
πηγα χθες λιγα πουλια , φενετε η λιγες βροχες που επεσαν τον χειμονα εκαναν την ζημια τους , και το καλικαιρι δεν ειχε τροφη και νερο για να αναπτυχθουν τα μικρα , ελπηζω να μπορεσουν σιγα σιγα να βελτιοθει ο αρηθμος τους , δεν χτυπησα ουτε μια , και ενα ορτυκι που επεσε ζωντανο το καταπιε αμεσως το κοπροσκυλο χωρης να το καταλαβω , και εγω συνεχησα να ψαχνω το ορτυκι , μηλαμε το καταπιε αμεσως αμασητω , αφου ελαγα δεν ειναι δυνατον καπου θα της επεσα παραδυπλα
Γεια σε ολους τους περδικαδες και καλο ξεκινημα ! Εχω να σας πως οτι η ανοβρια εδειξε τα δοντια της ! Στο οροπεδιο Λασιθιου συγκεκριμενα στον Λυμνακαρο , οι περδικες ειναι μετρημενες στα δαχτυλα και περυσι τα ιδια ηταν ! Στο κεφαλι ολο του Καταφυγιο μερχι που βγαινει στο μονοπατι πανω του Αφεντη Χριστου και στα Γκρεμια τα κοφτα μερχι που βγαινει στο οροπεδιο του καθαρου και ο Λαζαρος το βουνο μετρημενα πουλια εως καθολου !Τοποι που ειχαν παντα και κρατουσαν πουλια! Δυστυχος αυτη ειναι η αληθεια !
Αμα δεν κάμει και φέτος βροχές παιδιά δεν τα βλέπω καλά τα πράματα, μίλησα με ένα ξαδερφο μου στο νησί το Σάββατο έκανε μια πέρδικα και την Κυριακή τρεις θα πάει από ότι μου λέει άλλη μια φορά την Τετάρτη και μετά κρεμασμα το όπλο μέχρι του χρόνου δεν έχει κανένα νόημα να κυνηγάς τις μεγάλες που έχουν μείνει και λίγες αυτές είναι οι γονος.χανια επισης λιγα πραγματα. τα πουλια λιγα εως αφαντα απο πληροφοριες και οι περδικες πολυ αδυνατες. ανομβρια και ξηρασια εκαναν το θαυμα τους