Εινσι και μερικοί που συνεχίζουν πάλι τον Νοέμβρη τότε που οι περισσότεροι το γυρίζουν στην μπεκατσα ,τσιχλες κλπ..
Η πέρδικες εχουν ηρεμήσει και ξανά τα ίδια...
Η πέρδικες εχουν ηρεμήσει και ξανά τα ίδια...
Βαλε w40 και εισαι οκ Δημητρη παει σφαιρα μετα δεν βρησκει πουθενα λεμεΕυριπίδη το κελαηδάμα τους μπροστά στις graeca είναι σαν σκουριασμένο ρουλεμάν.Κοτοφέρνουν.
Οντως περισσότερο σε chukar φέρνει...Ευριπίδη το κελαηδάμα τους μπροστά στις graeca είναι σαν σκουριασμένο ρουλεμάν.Κοτοφέρνουν.
Ωραίο βιντεάκι και το σεττερακι αστέρι αλλα βρε παιδιά άκουσα καλά; το σεττερακι το λέει γύφτο;
Στιγμές που ονειρεύεται ο κάθε περδικοκυνηγος, αν και κάθε χρόνο που λείπω από το νησί τέτοια εποχή είμαι στις μαυρες μου, φέτος παρηγορουμε λίγο λόγο κακής χρονιάς, ο περσινός χειμώνας εντελώς ανυδρος και είχε μεγάλο αντίκτυπο και στην περδικα φυσικά. Τα κλασσικά περδικοτοπια άδεια από ζωή, η κοπαδακια τον 5 ως 7 ατόμων όλα ενήλικα και από ότι μαθαίνω από τα φιλαράκια που μιλάμε καθημερινά μόνο σε μερικά μέρη που γειτονιαζουν με στανες έβλεπαν κάποιες γέννες κι αυτές με λιγοστά άτομα.
Ούτε εγώ αλλά η τσουκαρ πρέπει να είναι πιο αλλοπροσαλη από την ορεινή , αν κρίνω από το avatar τώρα μάλλον έχεις επανιελάκι και κυνηγάς μπεκατσα η κανω λαθος.Πολυ ωραιο βιντεακι.
Οταν ησουν πισω απο τον σκυλο και ο σκυλος στο πλανο κοκκαλο με τεντωμενει ουρα και να φαινονται τα κροσια (που ηταν κ ωραια κουρεμενα) ανατρχιασα.
Ορεινη δεν εχω κυνηγησει αλλα την τσουκαρ που ετυχε σε νησι που ημουν ενα φεγγαρι ηταν πολυ ωραια αισθηση.
Με σεττερακι βεβαια που ειχα τοτε.
Το χα σχολιάσει και γω Γιάννη σε ένα άλλο βιντεακι που είχα βάλει με το ίδιο σεττερ, αν είχα τέτοιο αιλουρο θα του έκανα μασάζ στις πατούσες μετά από κάθε κυνήγι όχι να τον φωνάζω γυφτοΩραίο βιντεάκι και το σεττερακι αστέρι αλλα βρε παιδιά άκουσα καλά; το σεττερακι το λέει γύφτο;
Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα.
Ορτυκι και μπεκατσα πηγαινα οταν ειχα το επανιελακι μου.Ούτε εγώ αλλά η τσουκαρ πρέπει να είναι πιο αλλοπροσαλη από την ορεινή , αν κρίνω από το avatar τώρα μάλλον έχεις επανιελάκι και κυνηγάς μπεκατσα η κανω λαθος.
Με το καλό φίλε μου άλλη φάση το κυνήγι με σκυλο.Ορτυκι και μπεκατσα πηγαινα οταν ειχα το επανιελακι μου.
Πλεον χωρις σκυλο μονο τρυγονι προς το παρον. Απο την αλλη βδομαδα ελπιζω να ξεκινησω σιγα σιγα με καινουριο συντροφο (μεσα στο σκ) το ορτυκι.
Σε ευχαριστώ φίλε Μυρο, στην αυλή τις έχεις ?σε λίγο που θα πλουμισουνε θα σε τρελανουν στο κακαρισμα.Για το φίλο τον Κωνσταντίνο που είναι το αγαπημένο του θήραμα!image hosting over 10mb
Φίλε Μύρο είμαστε κι εμείς φανατικοί αυτού του υπέροχου πλάσματος!Για το φίλο τον Κωνσταντίνο που είναι το αγαπημένο του θήραμα!image hosting over 10mb
Ξερει ο Μυρος τι κάνει, εσύ θα τις χαρεις φέτος εγώ μόνο τις βλέπω με το μακαρόνι και από φωτογραφίες.Φίλε Μύρο είμαστε κι εμείς φανατικοί αυτού του υπέροχου πλάσματος!
Για εμάς τίποτα;
Ναι στην αυλή αλλά δεν ξέρω αν είναι ζευγάρια! Ξέρεις πώς τις ξεχωρίζουμε τώρα που είναι μικρές;Σε ευχαριστώ φίλε Μυρο, στην αυλή τις έχεις ?σε λίγο που θα πλουμισουνε θα σε τρελανουν στο κακαρισμα.
Άντε πάρε και εσύ μία!Φίλε Μύρο είμαστε κι εμείς φανατικοί αυτού του υπέροχου πλάσματος!
Για εμάς τίποτα;
Από τον κόμπο πάνω στο πόδι, μπορεί και από το μέγεθος λίγο μεγαλύτεροι οι αρσενικοι.Ναι στην αυλή αλλά δεν ξέρω αν είναι ζευγάρια! Ξέρεις πώς τις ξεχωρίζουμε τώρα που είναι μικρές;