Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερινη εξορμηση με εναν φιλο σηκωσαμε ενα μπουλουκακι γυρω στα 15 πουλια πολυ δυσκολα γιατι μας κρεμαγαν γρηγορα στα γκρεμια αλλα την ζημια μας την καναμε..στην πρωτη φωτο φαινεται ο κυνηγοτοπος και το σημειο που χτυπηθηκε η περδικα σε μια φανταστικη royal τουφεκια..πραγματικα αξια ανεκτινητη το να εχεις τετοιο τοπιο και να κυνηγας την αρχοντισσα του βουνου

Σημερινη εξορμηση με εναν φιλο σηκωσαμε ενα μπουλουκακι γυρω στα 15 πουλια πολυ δυσκολα γιατι μας κρεμαγαν γρηγορα στα γκρεμια αλλα την ζημια μας την καναμε..στην πρωτη φωτο φαινεται ο κυνηγοτοπος και το σημειο που χτυπηθηκε η περδικα σε μια φανταστικη royal τουφεκια..πραγματικα αξια ανεκτινητη το να εχεις τετοιο τοπιο και να κυνηγας την αρχοντισσα του βουνου

Φανταστικό τοπίο Μίλτο, μόνο που είσαι εκεί κάνεις αυτό που αγαπάς με καλή παρέα και τα σκυλάκια σου ή αξία αυτών των στιγμων είναι ανεκτιμητη.

click image uploadphoto shareΑπο την σημερινη εξοδο με το φιλαρακι μου!!Ο συνκυνηγος μου σηκωσε ενα κοπαδακι με 5 πουλια και καταφερε και πηρε την 1.

Γεια σου φιλε, καλη συνεχεια κ καλως ηρθες στο φορουμ....shake hands. Αν θες περνα απο δω να μας πεις δυο λογια για σενα...
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-175#post-127848

DSC00042.jpg
[/url]photo storage[/IMG] photo storage
Εναρξη και για εμενα εχθες μετρια τα πραγματα ενα κοπαδακι 4 πουλια βρηκα δεν προλαβα να φτασω αρκετα κοντα αν και ο σκυλος τα ειχε φερμαρει μολις καταλαβανε οτι φτανω χυθηκαν στα γκρεμια αλλα για πρωτη μερα και την βολτα μας καναμε και η κουταβα μας καταλαβε πως πεζεται το παιχνιδι και εικονες αρκετες μαζεψαμε

ολα ωραια ωπος μας τα εγραψες μιλτο και μπραβω,,,,αλλα νομιζω πως της αξηζε μια πωλη καλητερη φωτο της περδικας ,μπωρουσες λιγο να την τεριαξης και να την βγαλης μια ωμορφη φωτο επανω σε ενα βραχο και με το τουφεκισου δυπλα η τα σκυλακιασου.xm..hair.

ολα ωραια ωπος μας τα εγραψες μιλτο και μπραβω,,,,αλλα νομιζω πως της αξηζε μια πωλη καλητερη φωτο της περδικας ,μπωρουσες λιγο να την τεριαξης και να την βγαλης μια ωμορφη φωτο επανω σε ενα βραχο και με το τουφεκισου δυπλα η τα σκυλακιασου.xm..hair.
Σακη εχεις απολυτο δικιο αλλα εκεινη την στιγμη δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο..ηταν τοση η κουραση απο το σκαρφαλωμα στα βραχια που κοντευε να με βρει εγκεφαλικο..αλλα υποσχομαι οτι στις υπολοιπες εξοδους θα βαλω πολυ καλυτερες και απο επαγγελματικη φωτογραφικη μηχανη

click image uploadphoto shareΑπο την σημερινη εξοδο με το φιλαρακι μου!!Ο συνκυνηγος μου σηκωσε ενα κοπαδακι με 5 πουλια και καταφερε και πηρε την 1.

Και στα ταίρια τους με υγεία!!!

Μίλτο στην Ιθάκη κυνήγησες?

Οντως ειναι φανταστικο..πλαγιες αποτομες με φοντο την θαλασσα και εχεις ολο το πρωι τον ηλιο να χτυπαει αλλα σπας τα ποδια σου να τις βρεις..α οσο ξερω ειναι γηγενεις πληθυσμοι και μερικα χρονια πιο παλια ειχαν κανει και μια απελευθερωση λογω μειωσης πληθυσμου απο λαθροθηρες...και μιλαμε για τσουκαρ παντα

καλησπερα παιδια.βλεπω λιγο ησυχο το φορουμ στις περδικες τι γινετε?που χαθηκανε οι περδικαδες?εξοδος την κυριακη βρηκα ενα κοπαδακι 8-10 πουλια την πρωτη φορα αν και πονταριζε ο μεγαλος δεν προλαβα να παρω θεση το ξανασηκωσα καμια τρακοσαρια μετρα μακρυτερα ανελαβε η μικρη και αυτη πονταροντας τα πουλια ακαταδεκτα ποδαρωναν πολυ αλλα προλαβα στο σηκωμα και κρατησα μια.
DSC_0192.jpg
[/url]post images[/IMG]
DSC_0193.jpg
[/url]image ru[/IMG]

Όταν είδα οτι έχω ρεπό την Τετάρτη λέω εδώ είμαστε! Επιτέλους έξοδος για πέρδικα-λαγό! Όταν είδα τις χθεσινοβράδινες θερμοκρασίες (1η φωτο) λέω κυνήγι ή ..παραλία; Τελικά επέλεξα κυνήγι. Ξεκινάω με τον κολλητό και τα σκυλιά του (πιο πολύ για λαγό),τα σκυλιά να ζορίζονται κ να μην παίρνουν σκάρμη καθόλου..σε λίγα λεπτά ακούω κακαρίσματα..λέω έχω φύγει!! Ο κολλητός να επιμένει για λαγό και στα 500 μέτρα να κάνουν πάρτι οι πέρδικες. Κάποια φάση βρέθηκα σ ένα σημείο κ γύρω μου σε 3 σημεία σε ακτίνα 200 μέτρων οι πέρδικες! Να παίρνω τηλ τον άλλο και να μην πιάνει!! Περιμένω περιμένω..τίποτα! Πετάω πέτρες προς την κατεύθυνση της πιο κοντινής που κακάριζε,μάταια.Σταματούσε και κακάριζαν στα άλλα 2 σημεία,ειδικά στο ένα πρέπει να ήταν πολλά πουλιά.Εγώ να χω τρελαθεί! Μια ύστατη λύση είχα..να χαραμίσω ένα φυσίγγι μήπως σηκωθούν..έστω η απέναντι που ήταν μόνη.Περνάει ένας κοτσυφός,να η ευκαιρία!! Μπαμ! Πέφτει με το 7αράκι! Σε μερικά δευτερόλεπτα κάνει τη φυγή της η πέρδικα..Μπαμ! Πέφτει κ αυτή!! Λέω ναι μωρέ!! Αλλά πως;; Εκεί που έπεσε (όπως και ο κοτσυφός) ήταν ζούγκλα κανονική (2η φωτο στο κέντρο περίπου)..Τελικα μετά απο μια ώρα και κάτι,κάνοντας τον ταρζαν το αποτέλεσμα ήταν 0/2 και η χαρά μετατράπηκε σε απογοήτευση..Στην 3η φώτο απ το καθαρό περίπου στο κέντρο της φωτο η βολή και τα πουλιά ήταν,αριστερά πάνω στη φωτο,εκεί στις ελιές λογικά,στο βράχο κάτω δεξιά αυτή που έπεσε και λίγο έξω απ την πάνω δεξιά γώνια της φώτο ήταν οι πιο πολλές που ακούγονταν.Τα θετικά που κρατάω ήταν οτι ανακάλυψα νέο περδικομέρος (δεν ειχα ξαναπάει),οτι επιτέλους άκουσα αρκετές πέρδικες σε κάποιο μέρος φέτος (μια και στα υπόλοιπα που έχω πάει έχει πολύ λίγες) και ο ποδαρόδρομος-γυμναστική (περίπου 4,5 χλμ ανηφόρες-κατηφόρες μέτρηση με το sports tracker).Σας ζάλισα!! http://imgur.com/a/vPQqT

Δυστυχώς παρά το αρκετό περπάτημα δεν κατάφερα να σηκώσω κανένα πουλί,Τα μέρη γνώριμα από χρόνια όμως δεν είχα την τύχη..Δεν πειράζει την επόμενη φορά..:)
Έναν γνωστό περδικοκυνηγο καλημερισα το πρωί στο μονοπάτι του δρόμου κ τα σκυλιά έψαχναν από κάτω..Στο γυρισμό μου λέει είχες καλό ποδαρικό να σε καλά,Εκεί που με ειδες τουφεκισα ένα λαγό που μου έβγαλαν..Φυσίγγι Winchester AA 32γρ ν8..Κοντινή η τουφεκιά κ τον σακατεψε για τα καλά..Πέρδικα κ αυτός δεν σήκωσε καμια..
Το στιφάδο βγήκε όμως..:)

Το σκυλάκι σου το πήρε μαζι?

Χρύσανθε να το το μαναρι μου , ασπρόμαυρο ποιντερ ετοιμάζονται για κυνήγι περδικας.

images hosting
Να σε καλα Κωνσταντινο μου και υπομονη φιλαρακι να ρθει η ωρα να μπορει ενας χριστιανός να δουλεύει στην χώρα του να αμείβεται τον κοπο του και να χαίρετε την ζωη του εκει που γεννηθηκε.
Εχει και για μας Ο Θεος ΦΙΛΕ.
Ευχομαι ολοψυχα να μπορεσεις να ρθεις και να το χαρείς το καμαρι σου.

Δυστυχώς παρά το αρκετό περπάτημα δεν κατάφερα να σηκώσω κανένα πουλί,Τα μέρη γνώριμα από χρόνια όμως δεν είχα την τύχη..Δεν πειράζει την επόμενη φορά..:)
Έναν γνωστό περδικοκυνηγο καλημερισα το πρωί στο μονοπάτι του δρόμου κ τα σκυλιά έψαχναν από κάτω..Στο γυρισμό μου λέει είχες καλό ποδαρικό να σε καλά,Εκεί που με ειδες τουφεκισα ένα λαγό που μου έβγαλαν..Φυσίγγι Winchester AA 32γρ ν8..Κοντινή η τουφεκιά κ τον σακατεψε για τα καλά..Πέρδικα κ αυτός δεν σήκωσε καμια..
Το στιφάδο βγήκε όμως..:)
Τάσο το πρωί άκουσες κάνα κακάρισμα?

Status
Not open for further replies.
Back