Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ολα τα μικρα οταν τα πιασεις , ητε ειναι κοτσυφοπουλα , η τρυγονια , η ορτυκια , περδηκοπουλα ,τοτε η μανα τους τα εγκαταληπη να πεθανουν , και το καταλαβενη απο την μυρουδια που αφηνουν τα χερια μας

ολα τα μικρα οταν τα πιασεις , ητε ειναι κοτσυφοπουλα , η τρυγονια , η ορτυκια , περδηκοπουλα ,τοτε η μανα τους τα εγκαταληπη να πεθανουν , και το καταλαβενη απο την μυρουδια που αφηνουν τα χερια μας
Φιλε νικο αυτα τα μικρα που κραταω στα χεριαμου ειναι πριν 2 χρονια σε κυνηγι επανω και οχι σε εκπεδευτικα. Μου τα φερμαριζε η ποιντερινα και μετα τα επιασε. Επισης μετα τα αφησα μεσα σε κατι καλαμιες

Στα κοτσύφια και στα τρυγονια δεν ισχύει αυτό στο λέω εκ πείρας και με σιγουριά για τα αλλά δεν ξέρω!ουτε στα γεράκια ισχυει

μια χθεσινη βωλτουλα καμια ωριτσα με την ποιντεριναμου για να δουμε τι παιζη με τα ορτυκακιαααα,,,,,,,σηκωματα πωλααααα και ενδιαμεσα και μικρα που πετανε σφεντονααααα,,,,,μωλις αρχησε να νυχτωνηηηη αρχησανε να βγαινουνε απο της καλαμποκιες και τα λιοσπορα και δεν σταματουσανε να φωναζουνεεεεε,,,,,παντως τα πραγματα τα βλεπω ωπος καθε χρονια,,και μηλαω για ντοπιαρικα πουλια.well done. how to screen capture .well done.

Σήμερα η δεύτερη εκπαιδευτική βόλτα στο κάμπο των Θηβών αφου η πρεμιέρα για φέτος έγινε την περασμένη Κυριακή.Για τους λάτρεις αυτου του θηράματος είναι ακόμη χειρότερη από πέρσυ αυτή την στιγμή αφου ούτε πουλί σηκώνεις αλλά ούτε που ακούς,όσο και να περπατήσεις.Τα λίγα επιστρόφια της άνοιξης που έμειναν λίγες μέρες δυστυχώς εγκατέλειψαν και αυτή είναι η χειρότερη χρονιά της ζωής μου όσο αφορά το ντόπιο θήραμα.Δεν θυμάμαι ποτέ να μην σηκώνω πουλί και ας ήταν αρκετά νωρίς.Τελικά υπάρχει πάτος αφου κάθε πέρσυ και πιο κάτω,εύχομαι να είναι στις φωλιές τους και να είμαι λάθος. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον παρτενερ μου Jimako για την σκυλίτσα του που σήμερα μετά από δυο χρόνια συνεχείς δουλειάς έχει ένα έτοιμο σκύλο που ξέρει πλέον τι ζητάει.

Σήμερα η δεύτερη εκπαιδευτική βόλτα στο κάμπο των Θηβών αφου η πρεμιέρα για φέτος έγινε την περασμένη Κυριακή.Για τους λάτρεις αυτου του θηράματος είναι ακόμη χειρότερη από πέρσυ αυτή την στιγμή αφου ούτε πουλί σηκώνεις αλλά ούτε που ακούς,όσο και να περπατήσεις.Τα λίγα επιστρόφια της άνοιξης που έμειναν λίγες μέρες δυστυχώς εγκατέλειψαν και αυτή είναι η χειρότερη χρονιά της ζωής μου όσο αφορά το ντόπιο θήραμα.Δεν θυμάμαι ποτέ να μην σηκώνω πουλί και ας ήταν αρκετά νωρίς.Τελικά υπάρχει πάτος αφου κάθε πέρσυ και πιο κάτω,εύχομαι να είναι στις φωλιές τους και να είμαι λάθος. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον παρτενερ μου Jimako για την σκυλίτσα του που σήμερα μετά από δυο χρόνια συνεχείς δουλειάς έχει ένα έτοιμο σκύλο που ξέρει πλέον τι ζητάει.
Λεωνιδα, μη βιαζεσαι να κρινεις τη φετινη χρονια με τις προηγουμενες λογω τοων ιδιαιτερων καιρικων συνθηκων που βιωνουμε φετος, ανοιξη και καλοκαιρι. Εχω την αισθηση οτι μετα την εναρξη θα αναθεωρησεις... ;)
Μπραβο στον Jimako, στον σκυλο του και σε οσους τους βοηθησαν για να φτασουν σε αυτο το αριστο αποτελεσμα! .congrats.

Εγω παντως φοβαμαι πολυ για φετος.Πρωτον επειδη βοηθησε ο καιρος το 90-95% των καλαμιων ειναι ηδη οργωμενο και δευτερο ακομα και σε εκεινα τα λιγα που εχουν μεινει η στα χερσα δεν εχω ακουσει ουτε σηκωσει τιποτα.Ελπιζω να διαψευσθω!!

Status
Not open for further replies.
Back