Βασιλη επιτρεπονται τα εκπαιδευτικα στην Κωπαϊδα τον Απριλιο?Δεν γνωριζω γι αυτο ρωταω...Σήμερα στην Κωπαϊδα το φιλαρακι μου με το θειο του σηκωσαν 6 ορτυκακια και 2 μπεκατσινια. Ειδαν και 3 τρυγονακια...
Θοδωρή δεν ξέρω, δεν εχω σκυλο!! Και σημερα πηγε το φιλαρακι μου σηκωσανε και ορτυκακια και μπεκατσινια παλι και ηταν και αλλος στην περιοχη για εκπαιδευτικο!! Τι να σου πω!!Βασιλη επιτρεπονται τα εκπαιδευτικα στην Κωπαϊδα τον Απριλιο?Δεν γνωριζω γι αυτο ρωταω...
Το ορτύκι συχνάζει κυρίως σε περιοχές με χαμηλή βλάστηση και ανοιχτούς χώρους με μικρό χορτάρι. Ιδιαίτερη προτίμηση δείχνει στο τριφύλλι , σε καλλιεργημένες εκτάσεις με φασόλια, σιτάρια και μποστάνι.Πότε κάνει φωλιά το ορτύκι; Μάιο;
Την παίρνει η αλωνιστική του γεωργού μαζί με τ' αυγά!!Που πάει ξαφνικά η...ηθική του χειμώνα και της μπεκάτσας;![]()
Έχεις πολύ μυαλό ρε μπαγάσα!Την παίρνει η αλωνιστική του γεωργού μαζί με τ' αυγά!!
φιλε νικολα εαν δεν ενωχλουντε εντατικαααα δεν εχουνε θεμα,,εγω βγαζω την ποιντερινα ανα 15 μερες μια βωλτα για να ξεμουδιαση και οχι για τα ορτυκια, πλεων η σκυλα τα ξερη 5 ετων ειναι και δεν χρειαζεται εκπευδευτικα,,,,,,,,,εδω κατα καιρους μου εχη πιαση ζωντανα ορτυκακια ημερων και μου τα απωρταρησε χωρις να τα πηραξη, και βεβαια τα αμωλησα παλι στα κρυφα εκη κοντα,,,,παντως απο ορτυκια εδω σε εμας εχη καθε χρονιαααα ντοπιαρικα και κανουνε γενεςςςς και καθε εναρξης σεζων με αυτα ξεκιναμε το κυνηγι και μετα εχουμε τα περασματα,,,,,,, και εγω φιλικα σε απαντω φιλε νικοΦιλε Σάκη φιλικά σε ρωτώ, δεν ενοχλούνται τα ορτύκια αυτή την περίοδο που κάνουν φωλιές ;