Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μια πρωινη εξωδος για να δουμε τι παιζη με τα ορτυκακια,,,,τα νεα καλα μιας και σηκωσαμε 3 ζευγαρακια,,πρωκητε για ντοπιαρικα πουλια και θα κανουνε κιαυτα την γενατουςςς.RESPECT. τι πιω ομωρφω να εχης στον τοποσου θυραματα και να βγαζης γουστα με το σκυλακισουυυυ,,,,,,ΥΓ φιλεμου ΒΙΚ οσα δεν φτανη η αλεπου τα κανη κρεμασταριαααααα.yelling..sarcastic..sarcastic. ΥΓ επισης μεσα απο το καναλι σηκωθηκανε και ενα ζευγαρι πρασινοκεφαλαααα,,και πετουσανε και 3 πελαργηηη.very shoked.

μια πρωινη εξωδος για να δουμε τι παιζη με τα ορτυκακια,,,,τα νεα καλα μιας και σηκωσαμε 3 ζευγαρακια,,πρωκητε για ντοπιαρικα πουλια και θα κανουνε κιαυτα την γενατουςςς.RESPECT. τι πιω ομωρφω να εχης στον τοποσου θυραματα και να βγαζης γουστα με το σκυλακισουυυυ,,,,,,ΥΓ φιλεμου ΒΙΚ οσα δεν φτανη η αλεπου τα κανη κρεμασταριαααααα.yelling..sarcastic..sarcastic. ΥΓ επισης μεσα απο το καναλι σηκωθηκανε και ενα ζευγαρι πρασινοκεφαλαααα,,και πετουσανε και 3 πελαργηηη.very shoked.
Μπράβο βρε Σάκη καλή νέα σεζόν να έχουμε

ειναι αυτο που φανταζομε το εγλεζηκο με μετατροπη σε GAL 36 η οχι
Είναι τυφέκιο Αγγλίας Lee enfield ΜΚ4 χορηγήθηκε από την υπηρεσία όταν ήμουν εν ενεργεία στρατιωτικός ως μουσειακό έχοντας πρώτα υποστεί αποστρατικοποίηση ( σπασμένο επικρουστήρα κα τρυπημένη κάννη)

Είναι τυφέκιο Αγγλίας Lee enfield ΜΚ4 χορηγήθηκε από την υπηρεσία όταν ήμουν εν ενεργεία στρατιωτικός ως μουσειακό έχοντας πρώτα υποστεί αποστρατικοποίηση ( σπασμένο επικρουστήρα κα τρυπημένη κάννη)

αμα το δουνε αυτο τα ορτυκια φιλε στεφανε θα εξαφανηστουνε απο τον καμποσαςςςς.buy buy..buy buy..sarcastic.

γιασας παιδεςςς,,απλα και σημερα αλη μια ωμορφη εξωδος σε ορτυκια με ωμορφες φερμες,,,,,,,,,,και πεξαμε λιγο με τις φωτο στο κινητομας μιας και μας δινη καπιες δυνατοτητες να της ωμορφαινουμε,,,,,,,,,ΥΓ αρε φιλεμου αρηηηηη εαν ειχα στα χεριαμου μια φωτογραφικη μηχανη αστερη θα εβγαζα πωλη καλητερεςςς,,,εχασα και χανω φωτο στιγμες σε μακρινες φασης που εως να τρεξω να πρωλαβω σηκωνονται τα ορτυκιααα,,ενω με ενα ζουμαριζμααααα καλο θα ειχα παρα πωληηηη ωραιες φερμεςςς,,,,,,,,,,,τελικως αρκουμαστε εστω εως στιγμης και με το κινητομαςςς.my man.,,,για ολους τους φιλους φερματζιδεςςς η φωτοοο και μια αμυγαλια ανθισμενηηη και οχι χιονισμενηηηη,,, .well done.

ωραιο οπλο θρυλος με ιστορια , το εχω δει απο κοντα , το ειχε ο θειος μου στην εθνοφυλακη , μεχρη το 1985 , μετα το αλαξαν με Μ1 και αυτο θρυληκο οπλο γεματο ιστορια ,

Status
Not open for further replies.
Back