Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά κάτι πρέπει να είχε σήμερα...μου το είπε ο πατέρας μου την ώρα που γύρησα από την δουλειά.Το άκουσε που το έλεγε κάπιος σε μια παρέα που ήταν δίπλα του στο καφενείο.Εγω δέν μπόρεσα να πάω ούτε το απόγευμα γιατί φτιάχνω κάτι μερεμέτια στο σπίτι.

Από το 2010 που θυμάμαι μέχρι πέρυσι τα καλύτερα περάσματα εδώ (έστω και ελάχιστα), έγιναν από αρχές Οκτώβρη μέχρι και 5 Νοέμβρη...
Φέτος έγινε ένα πέρασμα στις 2 Οκτώβρη. Περιμένω τουλάχιστον ακόμη ένα. Μακάρι να βγω αληθινός.
Γι΄αυτό πάντα λέω τα τελευταία χρόνια, μη ξεγράφετε τον Οκτώβρη μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη...

Last edited:
Και εγω που βγηκα σημερα το πρωι ειχα μια και μοναδικη φερμα την οποια η σκυλιτσα την κρατησε για αρκετη ωρα σε σημειο που πιστεψα οτι ηταν λευκη.Τελικα το πουλακι σηκωθηκε ο μπολσεβικος εβιξε χαλαρα αλλα η τουφεκια εμεινε πισω.Δεν πειραζει ομως ας μεινη μαγια για την ανοιξη.Το απογευμα πηρα την σκυλα και πηγαμε βολτα χωρις τουφεκιΠερνωντας απο το ιδιο χωραφι η σκυλα ξαναφερμαρησε 30 μετρα πιο περα απο το πρωι .Λογικα ηταν το ιδιο ορτυκι που βγηκε μεσα απο τα βαμβακια για απογευματινο κολατσιο.Φρεσκα πουλια γιοκ.Απ οτι καταλαβα μονο ο Σταυρος βρησκει ακομη καποια πουλια και μακαρι να συνεχισει ετσι.well done.

Σήμερα σε ένα κομάτι κάμπου παραποτάμια που δεν έχω επισκευθεί φέτος μόνο δύο φέρμες απο τον Dàby μου και τα βάλαμε στο σακίδιο .....όμορφες οι εικόνες του κάμπου το ξημέρωμα και πολύ δροσιά......πάντως το κέφι μας και το περπάτημα το κάνουμε ακόμα .!!!!!

Σήμερα σε ένα κομάτι κάμπου παραποτάμια που δεν έχω επισκευθεί φέτος μόνο δύο φέρμες απο τον Dàby μου και τα βάλαμε στο σακίδιο .....όμορφες οι εικόνες του κάμπου το ξημέρωμα και πολύ δροσιά......πάντως το κέφι μας και το περπάτημα το κάνουμε ακόμα .!!!!!

.well done.

.congrats..well done.

Σημερα λαυρεωτικη 3 τα ορτυκια που σηκωσα και 2 στο ντουρα και ισως να ειμαι και ο καλυτερος του βουνου..Αυτο το τριτο το σηκωσε 1 ο μεγαλος μακρια και 1 μικρη και δεν μπορεσα να το ντουφεκισω ουτε την μια ουτε την αλλη.Στο μετωπο και ο καψουροτζιμακος με την ωραια την σκυλιτσα του,εχει πιασει το νοημα για τα καλα.

ωραιωςςςς στεφανεεεε σαν τον καμπο τον δικομας εχης ετσι ειναι και εμας το πρωι,,,,,εγω εχω να βγω για ορτυκια μερες λογο δουλιας αλα ενα φιλαρακιμου που βγηκε μου ειπε οτι κατι επαιξε με παχουλα ορτυκακιαααα αλα οχι τιποτε συμαντυκο.pop. θα κανουμε και κανα 2 3 εξωδους ακωμη και μετα εχουνε σηρα η μακρωμητεςςςςςha haaa.terror.

Σημερινή βόλτα με υγρασία και πολύ κουνούπι, ούτε πούπουλο. Μόνο ένα νόστιμο
28BCE8540E97861FD21CE4DD8AFE38E1.jpg
:)

Καλημέρα και καλό Σάββατο, σήμερα πολύ ομίχλη στον κάμπο έψαξα κανα 2 χωράφια αλλά διπλα ακουγόταν μηχανες που μάζευαν βαμβάκι και τα μάζεψα και έφυγα . Άλαξα μέρος πήγα σε κάτι μπαΐρια με ξερικά βαμβάκια και πολύ μουχρίτσα μέσα σε ένα 10λεπτο πήρα τον Λαγό, πολύ τυχερός!!!!!!! στα κοντά χορταράκια μεσα είχε γιατάκι και τον πέταξε η μικρή μου η Siba ήρθε κατα πάνω μου και στα 5 μέτρα του τίναξα το 10ράκι και τούμπα κάτω.
Υπεροχα εξελίχθηκε η μερα μας......
Ήρθε και ένας συνάδελφος που έψαχνε πατήματα για γουρούνια και μου έβγαλε και μια φώτο να φαίνομε και γώ....

Καλημέρα και καλό Σάββατο, σήμερα πολύ ομίχλη στον κάμπο έψαξα κανα 2 χωράφια αλλά διπλα ακουγόταν μηχανες που μάζευαν βαμβάκι και τα μάζεψα και έφυγα . Άλαξα μέρος πήγα σε κάτι μπαΐρια με ξερικά βαμβάκια και πολύ μουχρίτσα μέσα σε ένα 10λεπτο πήρα τον Λαγό, πολύ τυχερός!!!!!!! στα κοντά χορταράκια μεσα είχε γιατάκι και τον πέταξε η μικρή μου η Siba ήρθε κατα πάνω μου και στα 5 μέτρα του τίναξα το 10ράκι και τούμπα κάτω.
Ήρθε και ένας συνάδελφος που έψαχνε πατήματα για γουρούνια και μου έβγαλε και μια φώτο να φαίνομε και γώ....

Εξαιρετικά κυνηγός, θήραμα, σκύλος και φωτογραφία!! Μπράβο! :)

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Εγώ κλασικά μια από τα ίδια,αντουφέκιστος μα ούτε που το είδε κανείς. Είμασταν παντού όλοι και όλοι 6-7 κυνηγοί και οι τρεις ήταν λαγαδες. Πουθενά μπαμ,απογοήτευση μόνο.
Αύριο πάλι και το επόμενο ΣΚ και μετά το αφήνω αυτό το κυνήγι,γιατί φέτος μας στεναχώρησε..περιοχή Μεγάρων.

Μπράβο φίλε!!! .well done.

Status
Not open for further replies.
Back