Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυριο το απογευμα θα βγω Δ Θεσ/νικη αλλα θεωρω οτι το ορτυκι τελειωσε στα περισσοτερα μερη.Θα φανει αυριο;)
Δεν τα οργωσαν εκει τα μέρη;
Πρεπει να ετοιμαζοντα σιγα σιγα για την σπορα της νεας χρονιας.
Αν και βροχες δεν ειχε και πηγε πισω η σπορα.
Προς γαλλικο βλεπω καθε μερα πηγαινοντας για δουλεια εναν τυπο στα χερσα να γυριζει.

Δεν τα οργωσαν εκει τα μέρη;
Πρεπει να ετοιμαζοντα σιγα σιγα για την σπορα της νεας χρονιας.
Αν και βροχες δεν ειχε και πηγε πισω η σπορα.
Προς γαλλικο βλεπω καθε μερα πηγαινοντας για δουλεια εναν τυπο στα χερσα να γυριζει.
Οπως το λες Αγγελε.Λογω ανομβριας εχουν παει πισω τα οργωματα κατα ενα μεγαλο ποσοστο.Λογικα τα πουλια θα επρεπε να εχουν μαζευτει στα εναπομειναντα χωραφια οπως αλλες χρονιες.Δυστυχως δεν φαινεται να υπαρχουν πουλια σε εμας φετος

Καλημέρα σας σήμερα πήρα τη μικρή μου Siba μόνο και κατεβηκα στον κάμπο τα περισότερα χωράφια οργώθηκαν και όσα ορτύκια υπάρχουν λιγοστά βεβαια πιάσαν στα σύνορα με βαμβακιές η σε χέρσα με πολύ χόρτο μέσα, στην αρχή μπήκα σ ενα χωράφι το οποίο ήταν πνιγμένο στη κολτσίδα το σκυλάκι γυρόφερνε τα σύνορα δεν έμπαινε με τίποτα σε ένα ανοιγμα μικρο μου πετάχτηκαν 3 μαζί και με λαχτάρισαν έφυγαν ατουφέκιστα μετά άλλαξα σε άλλα χωράφια σήκωσα άλλα 4 τα δύο ζευγαράκι όλα σε σύνορα βαμβακιάς και γυρίσαμε με 2 πουλάκια . Το κέφι έγινε αλλά ο κάμπος άλλαξε λόγω οργωμάτων και τα πουλάκια πλέον ελάχιστα......

Μπράβο Στέφανε σε σένα και τα σκυλάκια σου δεν πειράζει που τα πουλιά είναι πλέον ελάχιστα γιατί οι βασίλισσες έρχονται! Πέρυσι την πρώτη την είδαμε στις 29 του Οκτωβρίου, ας είναι καλά το hunterslife είναι το καλύτερο ημερολόγιο για μένα . Πάντως η χρονιά για εσένα ήταν καλή στα ορτύκια και τα σκυλιά σου είναι μία χαρά προπονημενα από ότι βλέπω.

Καλημέρα σας σήμερα πήρα τη μικρή μου Siba μόνο και κατεβηκα στον κάμπο τα περισότερα χωράφια οργώθηκαν και όσα ορτύκια υπάρχουν λιγοστά βεβαια πιάσαν στα σύνορα με βαμβακιές η σε χέρσα με πολύ χόρτο μέσα, στην αρχή μπήκα σ ενα χωράφι το οποίο ήταν πνιγμένο στη κολτσίδα το σκυλάκι γυρόφερνε τα σύνορα δεν έμπαινε με τίποτα σε ένα ανοιγμα μικρο μου πετάχτηκαν 3 μαζί και με λαχτάρισαν έφυγαν ατουφέκιστα μετά άλλαξα σε άλλα χωράφια σήκωσα άλλα 4 τα δύο ζευγαράκι όλα σε σύνορα βαμβακιάς και γυρίσαμε με 2 πουλάκια . Το κέφι έγινε αλλά ο κάμπος άλλαξε λόγω οργωμάτων και τα πουλάκια πλέον ελάχιστα......

[/Qμωνο που κανης την βωλτασου φιλε στεφανε φτανηηηη,εμης η φερματσιδες τι θελουμε να δουμες;; 5 6 φερμες ωραιες και τα σκυλακιαμας να δουλευουνε σωστα και φτανηηηη εεε θα βαλουμε και 5 6 ορτυκακια γυλεκο για να πιουμε το τσυπουρακιμαςςςςς.my man. εγω αυριο θα βγω μια βωλτα μιας και περυσι τετειο καιρω ειχαμε περασματα περσι ωμος καθε χρονια δεν ειναι ειδια ιδωμεν λοιπων.my man.

ερωτηση ,μεχρη ποτε μπορουμε να ελπηζουμε για κανενα ορτυκι , μεχρη 10 νοευβριου η ειναι πολυ σπανιο , εχω ενα κουταβι και τωρα γηνετε 6 μηνων , και θα ηθελα να το βγαλω πρωτα στα ευκολα , και μετα στα δυσκολα περδηκες μπεκατσες

ερωτηση ,μεχρη ποτε μπορουμε να ελπηζουμε για κανενα ορτυκι , μεχρη 10 νοευβριου η ειναι πολυ σπανιο , εχω ενα κουταβι και τωρα γηνετε 6 μηνων , και θα ηθελα να το βγαλω πρωτα στα ευκολα , και μετα στα δυσκολα περδηκες μπεκατσες
καμια απαντηση υπαρχει

Πάντως δεν είναι δυνατόν να έχει περάσει ο κυρίως όγκος των πουλιών. Φέτος είναι πολύ χάλια τα πράγματα και η καλοκαιρία γενικά στις περιοχές αποδημίας τους, έχει κρατήσει πιστεύω πολλά πουλιά καθηλωμένα.Ας ελπίσουμε να σφίξει λίγο ο καιρός εκεί απάνω.....

Σήμερα σε μια κουρεμένη Κωπαίδα από άκρη εως άκρη από καλαμπόκια και τριφύλλια και σε μεσημεριανή αναζήτηση πουλιών 2 ωρων 3 φερμες με τα 2 πουλια να μπαινουν στο ντουρα .Μεχρι τελος του μηνα οτι γινει και οποιος τα παρει χαμπαρι εκει που θα πεσουν .

Status
Not open for further replies.
Back