Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αύριο τελειώνει και επίσημα η κυνηγετική σεζόν. αυτόματα ξεκινάνε νέα σχέδια,νέα όνειρα για Την καινούργια σεζόν....

ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΟΛΛΈΣ ΕΛΠΊΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ.

ΣΠΑΡΤΑ 7 ΜΗΝΏΝ

View attachment 23502
Φτου μην στην ματιασω την κούκλα σου να είσαι καλά να την χαρείς στο βουνό. .love.

Σήμερα αν και τελευταία ημέρα κυνηγίου ήπιαμε καφέ στην ύπαιθρο με τν κολλητό μου,με τρελή ομίχλη που δν έλεγε να φύγει ως τις 11:00....Που σε άλλες περιπτώσεις έπρεπε να κυνηγάμε κανονικά......hair.

Βρείκαμε 2 πουλάκια κ η μία ήταν για γιλέκοοοο.....:eek::eek::eek::mad::mad::mad:.hair..hair.

Άντε να είμαστε καλά κ υγιείς,κ του χρόνου να ξανά περπατάμε τα πυκνά κ όχι μόνο, αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

20210228_124939.jpg

Τα εκπαιδευτικά στα πυκνά, λίγο ακόμη θα συνεχιστούν εννοείται .....!! .my man.

Καλησπέρα σε όλους

Σήμερα η Ομίχλη και Ο Βοριάς (5-6 Β) μας θύμισαν λίγο Χειμώνα
2 Πουλιά κράτησαν αρκετά φέρμα και μας έμειναν κάποιες φωτογραφίες
Το πουλί που ήταν φερμαρισμένα τα σκυλιά (Μπροστά 3-4 μέτρα) σηκώθηκε κάθετα πολύ αργά και ζορίστηκε για να πάρει πορεία προς τα κάτω κόντρα στον Βοριά.
Το βγάζω αυτό ή κάποιο άλλο, συνέχεια σε εκπαιδευτικά στο συγκεκριμένο μέρος για χρόνια..!!!

Κλείνοντας αυτή την τόσο άδικη για τους περισσότερους χρονιά δηλώνω τα παρακάτω :

Υποκλίνομαι μπροστά σε αυτούς που ενώ μπορούσαν να πάνε για κυνήγι χωρίς κανένα ρίσκο, δεν πήγαιναν για τους δικούς τους λόγους

Σέβομαι αυτούς που πήγαιναν , αλλά δεν προκαλούσαν τους υπόλοιπους με προκλητικές αναρτήσεις και φωτογραφίες.

Συμμερίζομαι και λυπάμαι όλους αυτούς που δεν μπορούσαν και δεν πήγαιναν συμπεριλαμβανομένου του γράφοντος.

Σιχαίνομαι όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την απουσία μας στα βουνά στους κάμπους και στον Βάλτο συνεχίζοντας την Λαθρο(θηρία) τους και πολύ περισσότερο τους ρουφιάνους που ηθελημένα δημιούργησαν πρόβλημα σε όσους πήραν τα ρίσκα τους .
Εύχομαι υγεία καλώ όλους σε αγώνα για να μην πάθουμε τα ίδια.
Θα επανέλθω με προτάσεις εκεί που γράφουμε για την επικαιρότητα.

Προσοχή στο Νομοσχέδιο με τα Ζώα , είναι αρκετά ονόματα του χώρου μπλεγμένοι , για να μην μπορούν οι ιδιώτες να κάνουν αναπαραγωγή από δικές τους γραμμές και να έχουν τα σκυλιά που επιθυμούν.
Να δείτε που σε λίγο ( το λίγο μπορεί να είναι 1-3 χρόνια ) με μαθηματική ακρίβεια οι "Σκυλάδες" θα αρχίσουν να πουλάνε κυνηγόσκυλα στειρωμένα για να ξαναγυρίζεις σε αυτούς.
Το έργο παίζει ήδη στην Αγγλία αλλά και αλλού εδώ και δεκαετίες.

Καλό σας Βράδυ

DSCN5007.JPG

Καλησπέρα σε όλους

Σήμερα η Ομίχλη και Ο Βοριάς (5-6 Β) μας θύμισαν λίγο Χειμώνα
2 Πουλιά κράτησαν αρκετά φέρμα και μας έμειναν κάποιες φωτογραφίες
Το πουλί που ήταν φερμαρισμένα τα σκυλιά (Μπροστά 3-4 μέτρα) σηκώθηκε κάθετα πολύ αργά και ζορίστηκε για να πάρει πορεία προς τα κάτω κόντρα στον Βοριά.
Το βγάζω αυτό ή κάποιο άλλο, συνέχεια σε εκπαιδευτικά στο συγκεκριμένο μέρος για χρόνια..!!!

Κλείνοντας αυτή την τόσο άδικη για τους περισσότερους χρονιά δηλώνω τα παρακάτω :

Υποκλίνομαι μπροστά σε αυτούς που ενώ μπορούσαν να πάνε για κυνήγι χωρίς κανένα ρίσκο, δεν πήγαιναν για τους δικούς τους λόγους

Σέβομαι αυτούς που πήγαιναν , αλλά δεν προκαλούσαν τους υπόλοιπους με προκλητικές αναρτήσεις και φωτογραφίες.

Συμμερίζομαι και λυπάμαι όλους αυτούς που δεν μπορούσαν και δεν πήγαιναν συμπεριλαμβανομένου του γράφοντος.

Σιχαίνομαι όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την απουσία μας στα βουνά στους κάμπους και στον Βάλτο συνεχίζοντας την Λαθρο(θηρία) τους και πολύ περισσότερο τους ρουφιάνους που ηθελημένα δημιούργησαν πρόβλημα σε όσους πήραν τα ρίσκα τους .
Εύχομαι υγεία καλώ όλους σε αγώνα για να μην πάθουμε τα ίδια.
Θα επανέλθω με προτάσεις εκεί που γράφουμε για την επικαιρότητα.

Προσοχή στο Νομοσχέδιο με τα Ζώα , είναι αρκετά ονόματα του χώρου μπλεγμένοι , για να μην μπορούν οι ιδιώτες να κάνουν αναπαραγωγή από δικές τους γραμμές και να έχουν τα σκυλιά που επιθυμούν.
Να δείτε που σε λίγο ( το λίγο μπορεί να είναι 1-3 χρόνια ) με μαθηματική ακρίβεια οι "Σκυλάδες" θα αρχίσουν να πουλάνε κυνηγόσκυλα στειρωμένα για να ξαναγυρίζεις σε αυτούς.
Το έργο παίζει ήδη στην Αγγλία αλλά και αλλού εδώ και δεκαετίες.

Καλό σας Βράδυ

View attachment 23581
Πολύ σωστός σε οτι είπες,
ειδίκα γι αυτούς που πήγαιναν για κυνήγι χωρίς να προκαλούν.
Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί που δεν κυνηγούν για τον εαυτό τους αλλα για τον κόσμο.

Σήμερα αν και τελευταία ημέρα κυνηγίου ήπιαμε καφέ στην ύπαιθρο με τν κολλητό μου,με τρελή ομίχλη που δν έλεγε να φύγει ως τις 11:00....Που σε άλλες περιπτώσεις έπρεπε να κυνηγάμε κανονικά......hair.

Βρείκαμε 2 πουλάκια κ η μία ήταν για γιλέκοοοο.....:eek::eek::eek::mad::mad::mad:.hair..hair.

Άντε να είμαστε καλά κ υγιείς,κ του χρόνου να ξανά περπατάμε τα πυκνά κ όχι μόνο, αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

View attachment 23573

Τα εκπαιδευτικά στα πυκνά, λίγο ακόμη θα συνεχιστούν εννοείται .....!! .my man.
Νά είσαι καλά φίλε Κώστα εσύ και η κουκλάρα σου και πάνω από όλα πανέτοιμη για του χρόνου.

Νά είσαι καλά φίλε Κώστα εσύ και η κουκλάρα σου και πάνω από όλα πανέτοιμη για του χρόνου.
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου!!
Να είσαι καλά κι εσύ με τα σκυλάκια σου... :)
Του χρόνου περιμένω περισσότερα από αυτήν....

Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου!!
Να είσαι καλά κι εσύ με τα σκυλάκια σου... :)
Του χρόνου περιμένω περισσότερα από αυτήν....
Σου βρηκε μεσημερι το τρυγονι του πρωινου αν θυμαμαι καλα
Οποταν εγω περιμενω απο εσενα περισσοτερες εξοδους και ευκαιριες συναντησης με το θηραμα
Αμα θες σε ξυπναω εγω στις 4μιση καθε μερα .big smile. Ο σκυλος μας θελει εξοδους

Σου βρηκε μεσημερι το τρυγονι του πρωινου αν θυμαμαι καλα
Μια χαρά θυμάσαι..... ;) ;) ;)

Αμα θες σε ξυπναω εγω στις 4μιση καθε μερα .big smile. Ο σκυλος μας θελει εξοδους
Δν λέω όχι.......sarcastic.
Αλλά να ξέρεις πως η δουλειά μου είναι με σπαστό ωράριο...σχολάω 14:00 κ ξανά πάω στις 17.30...εεε....λοιπόν τα μεσημέρια την έβγαζα βόλτα γεμάτη 1,5 ώρα κ χώρια τις παρασκευές που είχα ρεπό και χώρια οι κυριακές που η βόλτες αυτές ήταν 4 ωρες....δν έχω παράπονο για φέτος....αν κ πολύ πολύ ανήσυχα τα πουλιά, η μικρή τις εντόπιζε....:)
Ευελπιστώ σε καλύτερο μέλλον...

Ο σκυλος θελει θυσιες φιλε μου καλε
Και πολυ τρελα απο εμας
Και το χεις το μερακι το βλεπω .shake hands.
Οσο μικρες θυσιες και αν ειναι παντα κερδιζει το σκυλι και εμεις
Οσο μεγαλωνουμε και αλλαζουν οι υποχρεωσεις μας οικογενεια παιδια ωραρια κλπ αλλαζουν και οι δυνατοτητες στις θυσιες υπνου χρονου και σαφως χιλιομετρων
Αλλα παντα πρεπει να τις κανουμε εστω και αν ειναι λιγοτερες και σαφως να τις απολαμβανουμε
Το καλυτερο ζωο να χεις εαν δεν το βγαλεις απ το κλουβι δεν θα παρεις αυτα που εχει να δωσει
Στην ηλικια σου και μικροτερος χωρις παιδια χωρις οικογενεια και σαφως με ολο τον χρονο για μενα εκανα καθημερινα 40 χιλιομετρα πρωι πριν την δουλεια και αλλα τοσα μετα οταν σχολανα τις καθημερινες για εκπαιδευτικα
Τα σαββατοκυριακα ειμουν καθε βδομαδα στην νεκρα ζωνη παλι για εκπαιδευτικα
Σημερα σαφως δεν μπορω να κανω τα ιδια
Αλλα παλι τα κανω πιο κοντα και πιο λιγο
Αναπολω οταν ειχα ολο το χρονο για μενα
Αλλα χαιρομαι κιολας που τον λιγοτερο χρονο τον μοιραζομαι με την οικογενεια σημερα
Και στην οικογενεια θεωρω και τα σκυλια μας
Συνεχισε να βγαινεις εξω με το σκυλι σου
Οποτε μπορεις οσο μπορεις.shake hands.

Ο σκυλος θελει θυσιες φιλε μου καλε
Και πολυ τρελα απο εμας
Και το χεις το μερακι το βλεπω .shake hands.
Οσο μικρες θυσιες και αν ειναι παντα κερδιζει το σκυλι και εμεις
Οσο μεγαλωνουμε και αλλαζουν οι υποχρεωσεις μας οικογενεια παιδια ωραρια κλπ αλλαζουν και οι δυνατοτητες στις θυσιες υπνου χρονου και σαφως χιλιομετρων
Αλλα παντα πρεπει να τις κανουμε εστω και αν ειναι λιγοτερες και σαφως να τις απολαμβανουμε
Το καλυτερο ζωο να χεις εαν δεν το βγαλεις απ το κλουβι δεν θα παρεις αυτα που εχει να δωσει
Στην ηλικια σου και μικροτερος χωρις παιδια χωρις οικογενεια και σαφως με ολο τον χρονο για μενα εκανα καθημερινα 40 χιλιομετρα πρωι πριν την δουλεια και αλλα τοσα μετα οταν σχολανα τις καθημερινες για εκπαιδευτικα
Τα σαββατοκυριακα ειμουν καθε βδομαδα στην νεκρα ζωνη παλι για εκπαιδευτικα
Σημερα σαφως δεν μπορω να κανω τα ιδια
Αλλα παλι τα κανω πιο κοντα και πιο λιγο
Αναπολω οταν ειχα ολο το χρονο για μενα
Αλλα χαιρομαι κιολας που τον λιγοτερο χρονο τον μοιραζομαι με την οικογενεια σημερα
Και στην οικογενεια θεωρω και τα σκυλια μας
Συνεχισε να βγαινεις εξω με το σκυλι σου
Οποτε μπορεις οσο μπορεις.shake hands.
Χρυσανθε του τα χω πει του Κωστή @Kostas ContraDosi , τώρα που είναι μόνος του να μην αφήνει λεπτό ανεκμεταλλευτο και να οργωνει τους κάμπους και τα βουνά!

αύριο τελειώνει και επίσημα η κυνηγετική σεζόν. αυτόματα ξεκινάνε νέα σχέδια,νέα όνειρα για Την καινούργια σεζόν....

ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΟΛΛΈΣ ΕΛΠΊΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ.

ΣΠΑΡΤΑ 7 ΜΗΝΏΝ

View attachment 23502
Μέγκαν την ονόμασες??? (επίκαιρο σήμερα!!)

Status
Not open for further replies.
Back