Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
σημερα ειχε σηρα η ποιντερινα,,,ωντος με το καλημερα ασχωληθηκαμε με μια κυρια σηκωνονταστην δυο φωρες χωμενη μεσα στα παλουριαα ;) τα οπλαμας σημερα ητανε η κρανια στο χερι και το κλαδευτηρη ανοιγωντας καπια μονωπατια που σφηξανε αρκαιτααααα,,την βωλταμας την καναμε πηραμε της φερμεζμας και περασαμε ωμορφαααα.exciting.ΥΓ και καπιες λουστρεςςς που περνουνε το μπανακιτους τα γουρουνιααα ;)most popular baby names 1997exotic girls ;) ;)

σε εμένα αναφέρεσαι φίλε μού?
Ναι στο Στο αστειο σου για τα σεττερ ποιντερ
Ο καθε ενας μας εχει τις αδυναμιες του στην φυλη που του αρεσει
Δεν ειναι κακο :)
Αλλοι ΣΕΤΤΕΡ αλλοι ΠΟΙΝΤΕΡ αλλοι ΚΟυΡΤΧΑΑΡ αλλοι ΝΤΡΑΝΤΧΑΑΡ

εννοείται ότι ο καθένας έχει τις αδυναμίες του. Αλλά τι να κάνουμε ο Σάκης έχει 2. χαχαχα
Δυο μονο;!!!;;;
Σεττερ ποιντερ τσιπουρο κρεας μπεκατσα τσιχλα .... αντε να μην πω γυναικες αυτες ειναι για ολους μας .big smile.

Pointer - Setter = Αμερικάνικα - Ιταλικά όπλα.
Προσωπικά είμαι Σετεράκιας.
Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ τα πόιντερ υποδεέστερα.
Απλά μου αρέσουν εμφανισιακά τα σέττερ.

Πιο πολύ όμως μου αρέσουν τα αποτελεσματικά και έξυπνα σκυλιά.

Εχω εκπαιδευσει σεττερ για φιλους τα οποια εβγαλα μαζι μου και μια και δυο σεζον ολοκληρες για να μαθουν και αυτα και οι ιδιοκτητες τους

οποιος πει οτι δεν ειναι καλα τα σεττερ μαλλον δεν μπορεσε να παρει οσα ειχαν να δωσουν

ειναι αξια κυνηγοσκυλα και τρομερα
Απλα προσωπικα περαν απο καποιες γραμμες και χρωματα δεν μου αρεσουν ως φατσα και τριχωμα.καθαρα φατσα δηλαδη
Λατρεω ομως την φερμα τους και εχω δει εξαιρετικες!

ειμαι ανθρωπος που λατρευει τα σκυλια και ειχα την τιμη και την χαρα να δω πολλα και μα δουλεψω μαζι τους
Δεν ειμαι απολυτος ποτε για καμια φυλη
Γιατι υπαρχουν εξαισια ζωα απο ολες τις φυλες

Δεν υπαρχει ζωο καμιας φυλης που να μην με εξιταρει η εκπαιδευση και το κυνηγι μαζι του

δεν εχω κολληματα με ρατσες
Απλα σαν Χρυσανθος σαν φατσα λατρευω τα ποιντερ τα κουρσχααρ και τα ντραντχααρ ´´ελαφρυου τυπού´´

θα χαρω ομως εξισου να βγω με ενα σεττερ ειδικα εαν το εκπαιδευσα και ξερω τι εχει να μου προσφερει

εγω ειμαι λατρης της φερμας!!!
Οχι της ρατσας
Γιατι ανεξαρτητως αυτης αν εχεις ενα ζωο να εχει να δωσει και εσυ να ξερεις να παρεις θα την χαρεις

να στε καλα να χαιρεστε τα ζωα σας οτι και αν ειναι

στο τελος αυτο που μετρα ειναι οι στιγμες μαζι τους στο τελος μιας ομορφης κυνηγετικης μερας

Εχω εκπαιδευσει σεττερ για φιλους τα οποια εβγαλα μαζι μου και μια και δυο σεζον ολοκληρες για να μαθουν και αυτα και οι ιδιοκτητες τους

οποιος πει οτι δεν ειναι καλα τα σεττερ μαλλον δεν μπορεσε να παρει οσα ειχαν να δωσουν

ειναι αξια κυνηγοσκυλα και τρομερα
Απλα προσωπικα περαν απο καποιες γραμμες και χρωματα δεν μου αρεσουν ως φατσα και τριχωμα.καθαρα φατσα δηλαδη
Λατρεω ομως την φερμα τους και εχω δει εξαιρετικες!

ειμαι ανθρωπος που λατρευει τα σκυλια και ειχα την τιμη και την χαρα να δω πολλα και μα δουλεψω μαζι τους
Δεν ειμαι απολυτος ποτε για καμια φυλη
Γιατι υπαρχουν εξαισια ζωα απο ολες τις φυλες

Δεν υπαρχει ζωο καμιας φυλης που να μην με εξιταρει η εκπαιδευση και το κυνηγι μαζι του

δεν εχω κολληματα με ρατσες
Απλα σαν Χρυσανθος σαν φατσα λατρευω τα ποιντερ τα κουρσχααρ και τα ντραντχααρ ´´ελαφρυου τυπού´´

θα χαρω ομως εξισου να βγω με ενα σεττερ ειδικα εαν το εκπαιδευσα και ξερω τι εχει να μου προσφερει

εγω ειμαι λατρης της φερμας!!!
Οχι της ρατσας
Γιατι ανεξαρτητως αυτης αν εχεις ενα ζωο να εχει να δωσει και εσυ να ξερεις να παρεις θα την χαρεις

να στε καλα να χαιρεστε τα ζωα σας οτι και αν ειναι

στο τελος αυτο που μετρα ειναι οι στιγμες μαζι τους στο τελος μιας ομορφης κυνηγετικης μερας
Χρύσανθε καταρχήν όλα τα γραπτά σου είναι εξαίσια.
Αυτό δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου.
Χαιρομαι πάντα να σε διαβάζω.

Καλησπέρα ...

Σωστός!!!!!!!!!.RESPECT.ffff

φταίω εγώ τώρα???

τις μπεκατσουλες τις σηκώνεις με το σεττερ.

Την μπεκατσα την σηκώνεις με το ποιντερ. μην μπερδευόμαστε....

φταίω εγώ Χρυσάνθε.... α πες τωρα.

χαχαχαχα
Και με τα δυο λεει Λαμπρο τις σηκωνει .big smile.
Και μην τον ξεσηκωνεις γιατι δεν το χει και πολυ να παει με κανα ντραντχααρ σε καμια πυκνουρα αδιαβατη με βατα τετοια εποχη , να το βαλει μεσα και να αρχισουν να βγαινουν γραμμη απο κει μεσα τα πουλια

και μετα αλημονο μας .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back