Μάλλον έχεις βαλθεί να τους κάνεις όλους σεττεραδες....το σεττερ τις γεννάει εκεί που λες ότι δεν υπάρχει άλλη.
Και λες ωχ τι έγινε τώρα.....
χαχαχαχα
το μωνο κακκο που εχουνε τα σετερ λαμπρο γεμιζουνε κολτσιδες στον καμπο και γαμησετα μετα να τα καθαρησηςεγωωω? όλοι είναι κρυφοσετεραδες. δεν βλέπεις ρε ΑΡΙΣΤΟ. όλοι έχουν από ένα σεττερ στο κουμασι η φωτογραφία στο δωμάτιο τούς...... χαχαχαχα Χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα
Μα γι'αυτ σκουζουμε για να σε κάνουμε σεττερακια.χαχαχαβρεεε δεν πατε να σκουζετε ολησαςςς της μπεκατουλες της σηκωνο με την ποιντερινα και τον σετερακοοοο![]()
Ε μα το θέλεις το πείραγμα.χαχα
Σωστός ο παίκτης.φταίω εγώ τώρα???
τις μπεκατσουλες τις σηκώνεις με το σεττερ.
Την μπεκατσα την σηκώνεις με το ποιντερ. μην μπερδευόμαστε....
φταίω εγώ Χρυσάνθε.... α πες τωρα.
χαχαχαχα
ΝαιιιιιιιΜάλλον έχεις βαλθεί να τους κάνεις όλους σεττεραδες....![]()
Βρε σεττερμανιακ τη φωτιές ανάβεις βραδιάτικα. Είσαι ωραίος φίλε μου πάντα τέτοιες αναμνήσεις να έχεις.View attachment 24561 μια όμορφη ανάμνηση....
Μη γράφεις για τους μήνες,γιατί μας ποιάνει ψυχοπλάκωμα ως την έναρξη...όχι μόνο για τη μπεκάτσα.....άλλοι 7 μήνες Γιαννακο...
Υπομονή και πολύ ρε φίλε δεν παλεύεται.άλλοι 7 μήνες Γιαννακο... κάνουμε υπομονή.
σε ευχαριστώ φιλαράκι
Ναι σωστά!!!Μια που το έφερε η κουβέντα να βάλετε το ρολόι με την αντιστροφή μέτρηση έναρξη κυνηγίου.
ΥΓ.μαρεσει να το βλέπω πως περνάνε οι μήνες.
και τα χρονιαα;;Μια που το έφερε η κουβέντα να βάλετε το ρολόι με την αντιστροφή μέτρηση έναρξη κυνηγίου.
ΥΓ.μαρεσει να το βλέπω πως περνάνε οι μήνες.
Σ' ωραίος.View attachment 24561 μια όμορφη ανάμνηση....
Τι αρχιμαλάκας ειναι αυτός ρε; Σημαδεύει συνέχεια τους σκύλους....
Και εγώ δεν θα ρίσκαρα σε καμιά περίπτωση να έχω στραμμένο το όπλο πάνω στον σκύλο. Η shotkam δεν εξυπηρετεί για τέτοια πλάνα.Τι αρχιμαλάκας ειναι αυτός ρε; Σημαδεύει συνέχεια τους σκύλους....
Τούρκοι καζανοκέφαλοι τι περιμένεις....Τι αρχιμαλάκας ειναι αυτός ρε; Σημαδεύει συνέχεια τους σκύλους....
Πεστα ρε φίλε .Τούρκοι καζανοκέφαλοι τι περιμένεις....