Ποιό αντίο Σταύρο, σ' όλη την παραλιακή Θράκη τις έχουν κόψει τον σπόρο οι "φερματζήδες" του χιονιά!Δύσκολα λες αντιο σε αυτες τις ματαρες
free image uploader
Αλλα ας ειναι , και του χρόνου με υγεια παιδια

Ποιό αντίο Σταύρο, σ' όλη την παραλιακή Θράκη τις έχουν κόψει τον σπόρο οι "φερματζήδες" του χιονιά!Δύσκολα λες αντιο σε αυτες τις ματαρες
free image uploader
Αλλα ας ειναι , και του χρόνου με υγεια παιδια
Προπερσινη χαχαχασταυρο περσινά είναι τα ματάκια???? χεχεχε
Ναι.Ποιό αντίο Σταύρο, σ' όλη την παραλιακή Θράκη τις έχουν κόψει τον σπόρο οι "φερματζήδες" του χιονιά!![]()
Το ξέρω αλλα εγω δεν βρίσκω ευχαριστηση σε αυτο , μια μπεκατσα στο βουνο σε γεμίζει οπως τίποτα αλλοΠοιό αντίο Σταύρο, σ' όλη την παραλιακή Θράκη τις έχουν κόψει τον σπόρο οι "φερματζήδες" του χιονιά!![]()
Οι αλλιώς μικροτούτσουνοι....Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν το δούμε και από ψυχολογικής - ψυχιατρικής άποψης, βαρώντας 20 πουλιά τη μέρα, ίσως προσπαθούν να αναδείξουν τον ανύπαρκτο ανδρισμό τους...ή να βγάλουν το άχτι τους από το ξύλο που τρώνε από την γυναίκα και την πεθερά τους κάθε μέρα...![]()
Και όχι μόνο.Ποιό αντίο Σταύρο, σ' όλη την παραλιακή Θράκη τις έχουν κόψει τον σπόρο οι "φερματζήδες" του χιονιά!![]()
Πλέον πια και στης 3 μια χαρά είμαιΚαι το χειρότερο τύποι χορτασμένοι πραγματικά από μπεκάτσες ,εγώ ρε πουστη μου εάν κάνω 5-6 πουλιά πετάω απο την χαρά μου .
Πιάνονται και ορισμένοι αλλά πέφτουν στα μαλακά δεν γαμησαν και κανέναν άσχημα μπας και σφίξουν οι κωλοι των υπολοίπωνΑφού οι σύλλογοι και θηροφυλακες ξέρουν τι γίνεται, γιατί δεν πιάνεται κάνεις, ειδικά στο ορτυκι;;
Στις ψητές βάζεις από πάνω κ φέτα πορτοκάλι όταν τις ψήνεις;;;
Αυτά είναι γλέντια τίποτα σε κοψιδι δεν κυκλοφορεί.Καλά που έχουμε και τα βουνά γιατί στις πόλεις θα ήμασταν για κλάματα.View attachment 23215View attachment 23216View attachment 23217
Τι να λέμε τώρα γκουρμέ εστιατόριο.
Πιο νησί?Καθημερινα συναντησεις εδω στο νησι, εδω και δεκα μερες... Πολλα αλλα ανυσηχα πουλια πολυ δυσκολα