Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δύσκολα λες αντιο σε αυτες τις ματαρες
free image uploader
Αλλα ας ειναι , και του χρόνου με υγεια παιδια
Ποιό αντίο Σταύρο, σ' όλη την παραλιακή Θράκη τις έχουν κόψει τον σπόρο οι "φερματζήδες" του χιονιά! .no.

Ποιό αντίο Σταύρο, σ' όλη την παραλιακή Θράκη τις έχουν κόψει τον σπόρο οι "φερματζήδες" του χιονιά! .no.
Το ξέρω αλλα εγω δεν βρίσκω ευχαριστηση σε αυτο , μια μπεκατσα στο βουνο σε γεμίζει οπως τίποτα αλλο
Τωρα αυτοι που κανουν σφαγές ειδικα στα παραλια μια ανασα απο τη θάλασσα ειναι οτι χειροτερο και λογικα ειναι οι ιδιοι που εκαναν σφαγες με τα μηχανάκια με τα ορτυκια και τωρα πλεον δεν βλεπουμε μπασιματα ορτυκιων, αυτο φοβάμαι και για τη μπεκατσα

Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν το δούμε και από ψυχολογικής - ψυχιατρικής άποψης, βαρώντας 20 πουλιά τη μέρα, ίσως προσπαθούν να αναδείξουν τον ανύπαρκτο ανδρισμό τους...ή να βγάλουν το άχτι τους από το ξύλο που τρώνε από την γυναίκα και την πεθερά τους κάθε μέρα... .big smile.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν το δούμε και από ψυχολογικής - ψυχιατρικής άποψης, βαρώντας 20 πουλιά τη μέρα, ίσως προσπαθούν να αναδείξουν τον ανύπαρκτο ανδρισμό τους...ή να βγάλουν το άχτι τους από το ξύλο που τρώνε από την γυναίκα και την πεθερά τους κάθε μέρα... .big smile.
Οι αλλιώς μικροτούτσουνοι....

Αφού οι σύλλογοι και θηροφυλακες ξέρουν τι γίνεται, γιατί δεν πιάνεται κάνεις, ειδικά στο ορτυκι;;
Πιάνονται και ορισμένοι αλλά πέφτουν στα μαλακά δεν γαμησαν και κανέναν άσχημα μπας και σφίξουν οι κωλοι των υπολοίπων
Για να κοπεί δεν κόβεται αλλά να ελλατωθει όσο το δυνατόν περισσότερο τουλάχιστον

Και εμείς σήμερα ένα πουλί φάντασμα τρεις φορές το φερμαραν τα σκυλιά και έφευγε 50 μέτρα μπροστά.... δεν πειράζει.... κάναμε την γυμναστική μας με το συγκυνηγο μου.... γράψαμε από 15-16 χιλιόμετρα εμείς και από 34-35 τα σκυλιά....

Status
Not open for further replies.
Back