Και εγώ ένα πουλί τρεις φορές μόνο την πρώτη έμεινε στη φερμα.... φάντασμα.... μια φορά το είδα να κάνει χαμηλή ταχεία πτήση ξυριζοντας τα πουρνάρια... τέσσερις ώρες περπάτημα....
Σάκη καλησπέρα, να τον χαίρεσαι... έχει γίνει σοβαρός σκύλαρος!
ΜερακληςΝα περνάμε καλά.View attachment 22706όπως και να το κάνουμε.
γιασουυυ ρε γιωργαρααα φιλεμουυυ,,,,εση πηρες την κορησουυυ αλα εγω πηρα την μελιτα και περασα ωμορφααααΝα περνάμε καλά.View attachment 22706όπως και να το κάνουμε.
Μπραβο Γιώργο.Και εγώ σήμερα ψηλά εκεί που πραγματικά ευχαριστιέμαι την αναζήτηση της μπεκάτσας. Στο πρώτο δεκάλεπτο μία ωραία φέρμα και από κει και πέρα τίποτα, εύκολο πουλί.
Πήρα τα ΣΕΑ μου την κόρη μου και περάσαμε ένα όμορφο πρωινό στο βουνό.
View attachment 22701View attachment 22702View attachment 22704View attachment 22705
Ωραιος ,Μπραβο σου να περνατε καλα ,Απο που εισαι αν επιτρεπετε ;Να περνάμε καλά.View attachment 22706όπως και να το κάνουμε.
Ποσων ετων φιλε;Μπραβο Γιώργο.
Είσαι μερακλής και λεβεντιά.
Το έχω κάνεικι εγώ να πάρω τις μικρές μαζί μου σε εύκολα τερέν όμως και τους άρεσε.
Τωρα με το όπλο πως θα τους φανεί δεν ξέρω, γιατι η μία έχει ένα θέμα και δεν θέλει να ακούει αποτομους και δυνατούς ήχους.
Στα 10 είναι φέτος.Ποσων ετων φιλε;
Το χα με τον μεγαλο μου.
Μετα απο Πασχα μικρος 2-3 ετων ηταν.
Θα το ξεπερασει με λιγη βοηθεια απο εσενα
Να σας ζησουν να τις χαιρεστε κ παντα με υγειαΣτα 10 είναι φέτος.
Δεν το έχει με το κυνηγι.
Επειδή αγαπάει το σκυλακι μας και τις αρέσει να το βλέπει να τρέχει και να έρχεται για χαδάκια γι αυτό έρχεται μαζί μου.
Ο ρε φιλε πραματα δες εδω ωραιοςΚαι εγώ σήμερα ψηλά εκεί που πραγματικά ευχαριστιέμαι την αναζήτηση της μπεκάτσας. Στο πρώτο δεκάλεπτο μία ωραία φέρμα και από κει και πέρα τίποτα, εύκολο πουλί.
Πήρα τα ΣΕΑ μου την κόρη μου και περάσαμε ένα όμορφο πρωινό στο βουνό.
View attachment 22701View attachment 22702View attachment 22704View attachment 22705
Γεια σου Λάμπρο με τον όμορφο συνεργάτη και φίλο....