Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερινή έξοδος για άσκηση. Πουρνάρια και γαυρα το τερέν.... τρία διαφορετικά πουλιά πολύ δύσκολα.... κρίμα να φτάνεις σε φέρμα του σκύλου στα 365 και στα 270 μέτρα και να μη βαράς αυτό το πουλί....το τρίτο ήταν ένα καλό μάθημα για τον κουταβο του κουμπάρου μου... δύο φορές το φερμαρε και μια το προγκιξε....

Και εγώ σήμερα ψηλά εκεί που πραγματικά ευχαριστιέμαι την αναζήτηση της μπεκάτσας. Στο πρώτο δεκάλεπτο μία ωραία φέρμα και από κει και πέρα τίποτα, εύκολο πουλί.
Πήρα τα ΣΕΑ μου την κόρη μου και περάσαμε ένα όμορφο πρωινό στο βουνό.

IMG_20210210_101756.jpgIMG_20210210_110311.jpgIMG_20210210_112426.jpgIMG_20210210_124943.jpg

Attachments

• IMG_20210210_112426.jpg
    IMG_20210210_112426.jpg
    723,8 KB · Προβολές: 5
Και εγώ σήμερα ψηλά εκεί που πραγματικά ευχαριστιέμαι την αναζήτηση της μπεκάτσας. Στο πρώτο δεκάλεπτο μία ωραία φέρμα και από κει και πέρα τίποτα, εύκολο πουλί.

View attachment 22701View attachment 22702View attachment 22704View attachment 22705
Μπραβο Γιώργο.
Είσαι μερακλής και λεβεντιά.
Το έχω κάνεικι εγώ να πάρω τις μικρές μαζί μου σε εύκολα τερέν όμως και τους άρεσε.
Τωρα με το όπλο πως θα τους φανεί δεν ξέρω, γιατι η μία έχει ένα θέμα και δεν θέλει να ακούει αποτομους και δυνατούς ήχους.

Μπραβο Γιώργο.
Είσαι μερακλής και λεβεντιά.
Το έχω κάνεικι εγώ να πάρω τις μικρές μαζί μου σε εύκολα τερέν όμως και τους άρεσε.
Τωρα με το όπλο πως θα τους φανεί δεν ξέρω, γιατι η μία έχει ένα θέμα και δεν θέλει να ακούει αποτομους και δυνατούς ήχους.
Ποσων ετων φιλε;
Το χα με τον μεγαλο μου.
Μετα απο Πασχα μικρος 2-3 ετων ηταν.

Θα το ξεπερασει με λιγη βοηθεια απο εσενα

Ποσων ετων φιλε;
Το χα με τον μεγαλο μου.
Μετα απο Πασχα μικρος 2-3 ετων ηταν.

Θα το ξεπερασει με λιγη βοηθεια απο εσενα
Στα 10 είναι φέτος.
Δεν το έχει με το κυνηγι.
Επειδή αγαπάει το σκυλακι μας και τις αρέσει να το βλέπει να τρέχει και να έρχεται για χαδάκια γι αυτό έρχεται μαζί μου.

Στα 10 είναι φέτος.
Δεν το έχει με το κυνηγι.
Επειδή αγαπάει το σκυλακι μας και τις αρέσει να το βλέπει να τρέχει και να έρχεται για χαδάκια γι αυτό έρχεται μαζί μου.
Να σας ζησουν να τις χαιρεστε κ παντα με υγεια .love. Δεν πειραζει. Ουτε κ μενα ο μεγαλος αγαπαει το κυνηγι. Προτιμα την δκοποβολη με το αεροβολο

Σημασια εχει να ξεπερασει τον φοβο για τους κροτους

View attachment 22701View attachment 22702View attachment 22704View attachment 22705
Ο ρε φιλε πραματα δες εδω ωραιος

Status
Not open for further replies.
Back