Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καθε χρόνο τα ίδια συζητάμε....δεν εχω καταλάβει γιατι κρίνουν καποιοι συνκυνηγοί που κάποιοι κυνηγανε με GPS..... καποτε κυνηγαγα με κοκερ μπεκατσες γιατι αυτο ειχα και δεν του ειχα ουτε κουδουνι οταν ομως εχεις σκυλο στα 200μετρα δασος που ξερεις που ειναι αυτο το σκυλι? Εχει ολος ο κοσμος παρει iPhone 12 ρολογια με παλμογραφους κλπ και συζηταμε γιατι να εχεις στο συντροφο σου συσκευη εντοπισμου....
Υπαρχουν πολλοί έμπειροι κυνηγοι στη βελουδοματα εδω μεσα ανταλλαξτε γνωσεις να μαθουμε τιποτα και αφηστε τον εξοπλισμο...

Είναι πολύ απλό ρε παιδιά πας κυνήγι. το δρομολόγιο το ξέρεις που κάνεις και εσύ και ο σκύλος. αν έχεις ένα κοντινό σκυλί στο σημείο που είναι η Μπεκατσα θα κάνεις 15 λεπτά να φτάσεις βαση το δρομολόγιο που κάνεις. αν έχεις ανοιχτό θα κάνεις 5. γιατί θα πάει 500 μέτρα έρευνα. πάντως από το σημείο θα περάσεις μα σε 5 μα σε 10 λεπτά θα περάσεις. και το μπιμπερ γιαυτο το λόγο βγήκε. την ίδια δουλειά κάνουν. απλά το gps είναι για περισσότερα μέτρα που χάνεται ο ήχος........
Ακριβώς αυτό που λέει ο Λάμπρος..... αφήστε τη θεωρία και τις αμπελοφιλλοσοφιες.... βγείτε στο βουνό.... όπως μπορεί ο καθένας και όπως τον ευχαριστεί. Κυνηγήστε με τα σκυλάκια σας και απολαύστε τις στιγμές. Φροντιστε μόνο για κάθε πουλί που συναντάτε και δεν το καρπωνεστε να δείτε τι έκανε και ξέφυγε,πως συμπεριφέρθηκε ο σκύλος πάνω στο πουλί και τι λάθος κάνατε εσείς.... μόνο έτσι θα γίνετε καλύτεροι κυνηγοί και μόνο έτσι θα συνεργάζεστε με τα σκυλιά σας σαν ένα σώμα... συγγνώμη αν σας κούρασα

Παιδια βγαινουμε να συναντησουμε και να κυνηγησουμε αντρικια την μπεκατσα να χαρουμε τα σκυλακια μας να κυνηγανε, να ματωσουμε στα γαυρα γιατι το γουσταρουμε,να ξεφυγουμε απο την καθημερινοτητα..ο καθενας με οτι τον ευχαριστει την κυνηγαει ειτε κουδουνι μπιπερ gps..αρκει οταν θα γυρναει ατο αμαξι να νιωθει γεματος με τις συναντησεις που θα εχει την εργασια των σκυλων του και αν εχει καρπωση ενα παραπανω σαν επιβραβευση για το/τα σκυλακια του..και για να ελαφρυνω το θεμα βαζω το δικο μου νεο αποκτημα για το κουρτσχααρακι μου
received_373053363846956.jpegreceived_804444387065412.jpeg

Παιδια βγαινουμε να συναντησουμε και να κυνηγησουμε αντρικια την μπεκατσα να χαρουμε τα σκυλακια μας να κυνηγανε, να ματωσουμε στα γαυρα γιατι το γουσταρουμε,να ξεφυγουμε απο την καθημερινοτητα..ο καθενας με οτι τον ευχαριστει την κυνηγαει ειτε κουδουνι μπιπερ gps..αρκει οταν θα γυρναει ατο αμαξι να νιωθει γεματος με τις συναντησεις που θα εχει την εργασια των σκυλων του και αν εχει καρπωση ενα παραπανω σαν επιβραβευση για το/τα σκυλακια του..και για να ελαφρυνω το θεμα βαζω το δικο μου νεο αποκτημα για το κουρτσχααρακι μου
View attachment 17962View attachment 17963
Ωραίο avatar κύριε.... :cool:
Καλορίζικο κ το κουδουνάκι σου......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραία κ τα αρχικά σου....;);)

Ωραίο avatar κύριε.... :cool:
Καλορίζικο κ το κουδουνάκι σου......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραία κ τα αρχικά σου....;);)
Ευχαριστω πολυ μεσιε..στο πα κανω στροφη στην ποιοτητα..το κουδουνακι τα σπαει και χαραξε τα αρχικα ρε φιλε χωρις να του πω και τιποτα..επομενη αγορα τραγιασκα και πλαγιο

Ευχαριστω πολυ μεσιε..στο πα κανω στροφη στην ποιοτητα..το κουδουνακι τα σπαει και χαραξε τα αρχικα ρε φιλε χωρις να του πω και τιποτα..επομενη αγορα τραγιασκα και πλαγιο
Πήγαινε στο ανάλογο τόπικ κ πες μας τη πλάγιο σκέφτεσαι να πάρεις..
Εγώ αν παραγγίλω κουδουνάκι θα με παρεξηγήσουν κ θα με μαζέψουν σούμπιτο από τα αρχικά μου γράμματα...θα δουν στο κουδουνάκι (Κ.Κ.) κ θα νομίζουν πως είμαι του γνωστού κόμματος...κ μετά πάρτε διάολοι βάγια. .sarcastic.

Ακριβώς αυτό που λέει ο Λάμπρος..... αφήστε τη θεωρία και τις αμπελοφιλλοσοφιες.... βγείτε στο βουνό.... όπως μπορεί ο καθένας και όπως τον ευχαριστεί. Κυνηγήστε με τα σκυλάκια σας και απολαύστε τις στιγμές. Φροντιστε μόνο για κάθε πουλί που συναντάτε και δεν το καρπωνεστε να δείτε τι έκανε και ξέφυγε,πως συμπεριφέρθηκε ο σκύλος πάνω στο πουλί και τι λάθος κάνατε εσείς.... μόνο έτσι θα γίνετε καλύτεροι κυνηγοί και μόνο έτσι θα συνεργάζεστε με τα σκυλιά σας σαν ένα σώμα... συγγνώμη αν σας κούρασα
Οχι φιλε να μη βγουνε γιατι πανε πολυ νωρις και φευγουν πολυ αργα ειδικα αν τους τσιγκλισουν κιωλας ελπιζω να με καταλαβες

Αυτο να το δω και ας πεθανω..........pray to God.
Μην το λες Τασο..το πλαγιο μ αρεσει πολυ και καποια στιγμη ισως παρω ενα 20αρη..ο λογος που προτιμαω καραμπινα ή ποζε ειναι γιατι τοσα χρονια εχω συνηθισει αυτη την σκοπευτικη εικονα..εχω χασει μεχρι τωρα πολλες ευκαιριες για πλαγιο παντα τυχαιναν οικονομικες δυσκοιλιοτητες

Πανέμορφο κουδουνάκι........... Να το χαρείς!
Από ήχο το λεει καλά;

Πήγαινε στο ανάλογο τόπικ κ πες μας τη πλάγιο σκέφτεσαι να πάρεις..
Εγώ αν παραγγίλω κουδουνάκι θα με παρεξηγήσουν κ θα με μαζέψουν σούμπιτο από τα αρχικά μου γράμματα...θα δουν στο κουδουνάκι (Κ.Κ.) κ θα νομίζουν πως είμαι του γνωστού κόμματος...κ μετά πάρτε διάολοι βάγια. .sarcastic.
Προς το παρον θα μεινω εκει που ειμαι φιλαρακι..οταν θα ρθει η ωρα για πλαγιο θα το ανακοινωσω στανταρ..προς το παρον η επομενη αγορα που μπορει να γινει μεσα στο 21 ειναι ή ενα 725 ή μια maxus..
Για το κουδουνακι μπορεις να του πεις να γραφει οτι θες..πχ Contradosi ή un razzo (μια ρουκετα)

Πανέμορφο κουδουνάκι........... Να το χαρείς!
Από ήχο το λεει καλά;
Να σαι καλα φιλε..κοιτα το χω δει σε πολλα βιντεο ενος Ρωσου και μ αρεσει ο ηχος..Σαρδηνιας κουδουνι ειναι με κοκκαλινη γλωσσα και σε τετοιο σχημα βγαζει μπασο αρκετο..οταν το παραλαβω θα σας πω

Οχι φιλε να μη βγουνε γιατι πανε πολυ νωρις και φευγουν πολυ αργα ειδικα αν τους τσιγκλισουν κιωλας ελπιζω να με καταλαβες
Αυτοί δεν θέλουν και πολύ τσιγκλισμα το έχουν μέσα τους δυστυχώς

Να σαι καλα φιλε..κοιτα το χω δει σε πολλα βιντεο ενος Ρωσου και μ αρεσει ο ηχος..Σαρδηνιας κουδουνι ειναι με κοκκαλινη γλωσσα και σε τετοιο σχημα βγαζει μπασο αρκετο..οταν το παραλαβω θα σας πω
Δοκίμασε και πες Μίλτο τα έχω μεγάλη καψούρα
Δεν μπορώ να ξεχάσω ένα με απίστευτο ήχο που μου το έκλεψαν
Κάποιο τσογλανι έπιασε την σκύλα που είχα τότε πολύ ανοιχτή πήρε το κουδούνι και εγώ έψαχνα σαν τον μαλακα να βρω σκύλα τουλάχιστον δεν πήρε και αυτήν

Τι κουδουνάκι είναι

Status
Not open for further replies.
Back