Καλη αρχη φίλε......ΑΡΧΊΣΑΜΑΝ.......
2 πουλάκια βρήκαμε τα καταγράψαμε και τα πήραμε.
το πρώτο έβγαλε φτερά αλλά έπεσε πιο κάτω 50 μέτρα. ακούγετε και η αντίδραση μού. ΟΧΙ... ΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
Καλη αρχη φίλε......ΑΡΧΊΣΑΜΑΝ.......
το πρώτο έβγαλε φτερά αλλά έπεσε πιο κάτω 50 μέτρα. ακούγετε και η αντίδραση μού. ΟΧΙ... ΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
Και γω Γιάννη με ταλαιπωρεί η μέση κάνα εξάμηνο με 2 δισκοκήλες και με ισχιαλγία αριστερά, και το κακό επιδεινώνεται με το περπάτημα, τώρα στα ορτύκια που να ξεκινήσει και η Μπεκάτσα..... Χλωμό το βλέπωΠρώτη βόλτα σήμερα του κουμπάρου μου σημερα με τα επανιελ του, εφω δεν ακολούθησα λογω ενος θέματος με τη μέση που εχω. 2.5 ώρες μετα τη βροχή, μια μπεκατσουλα βρηκαν οι σκυλιτσες αλλα η κοπέλα δεν ειχε όρεξη για πολλα πολλά, εκανε συνέχεια φτερό μπροστά απο τα σκυλιά μεσα στη ρεματιά. Δυο φορές τξν ειδε μακριά ο κουμπάρος μου, στο τέλος κάποια στιγμή φερμαρίστηκε αλλα η προσέγγιση ηταν αδύνατη κάτω βαθιά στο ρεμα.
Ξεκινάμε σιγα σιγά.......
Καλή αρχή αρχή Γιάννη να έχεις την υγεία σου και τα κορίτσια θα έρθουν κοντά σου.Πρώτη βόλτα σήμερα του κουμπάρου μου σημερα με τα επανιελ του, εφω δεν ακολούθησα λογω ενος θέματος με τη μέση που εχω. 2.5 ώρες μετα τη βροχή, μια μπεκατσουλα βρηκαν οι σκυλιτσες αλλα η κοπέλα δεν ειχε όρεξη για πολλα πολλά, εκανε συνέχεια φτερό μπροστά απο τα σκυλιά μεσα στη ρεματιά. Δυο φορές τξν ειδε μακριά ο κουμπάρος μου, στο τέλος κάποια στιγμή φερμαρίστηκε αλλα η προσέγγιση ηταν αδύνατη κάτω βαθιά στο ρεμα.
Ξεκινάμε σιγα σιγά.......
Καλή αρχή Λαμπρό κ καλές αγκαλιες με της βασίλισσες.ΑΡΧΊΣΑΜΑΝ.......
ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
Και πολύ άργησες.ΑΡΧΊΣΑΜΑΝ.......
ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
Ευχαριστώ φίλε......Καλή αρχή αρχή Γιάννη να έχεις την υγεία σου και τα κορίτσια θα έρθουν κοντά σου.
Μια χαρά ήταν τουλάχιστον την αγκάλιασες για σκέψου κ εμάς που έχουμε να την δούμε από πέρυσι.Το μόνο σίγουρο σήμερα ήταν άμα είχα GPS θα ντουφεκούσα πιο πολλά πουλιά.
Αλλά προσωπικά δεν χαλάστηκα και τόσο.
Κατάφερα και πήρα ένα πουλί το οποίο το αφιερώνω στο Σάκη.View attachment 17851View attachment 17852View attachment 17853View attachment 17854
ΑΡΧΊΣΑΜΑΝ.......
ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
Πολύ καλά τα λες.Ένα πράγμα θα σου πω ότι με το gps δεν τουφεκας περισσότερα πουλιά. είναι μύθος.
αν το πουλί είναι να καθίσει θα καθίσει. η παραμικρή ανησυχία και ο θόρυβος φεύγει το πουλί. το gps είναι μόνο για εύρεση του σκύλου και της δικιά σού πορείας.
Άλλες φορές καθονται κλαρίνο με 3 μπιπερ πάνω από το κεφάλι τους ..και άλλες φορές δεν δέχονται σκύλο με gps στα 50 .μέτρα......όντως φίλε ...Το θέμα είναι να είμαστε καλά να περπατάμε τα βουνά ...Και ας μας φεύγουνΈνα πράγμα θα σου πω ότι με το gps δεν τουφεκας περισσότερα πουλιά. είναι μύθος.
αν το πουλί είναι να καθίσει θα καθίσει. η παραμικρή ανησυχία και ο θόρυβος φεύγει το πουλί. το gps είναι μόνο για εύρεση του σκύλου και της δικιά σού πορείας.
νασεεε καλα ρε φιλαρακιμουυυυ,,,τελειωνο και εγω με της ελιες και σιγα σιγα θα παρουμε τα βουνααααα,,αλλα ΧΑΛΑΡΑ φετως λογο υγειαςΤο μόνο σίγουρο σήμερα ήταν άμα είχα GPS θα ντουφεκούσα πιο πολλά πουλιά.
Κατάφερα και πήρα ένα πουλί το οποίο το αφιερώνω στο Σάκη.View attachment 17851View attachment 17852View attachment 17853View attachment 17854
Συμφωνώ αλλά εν μέρει. Όπως είπε ο Λάμπρος τα πουλιά που είναι να μείνουν στη φερμα θα μείνουν αλλά τώρα που είναι και ανήσυχες λόγω του ότι δεν ξέρουν καλά το μέρος και κάθονται και σε ποιο ανοικτά σημεία όσο λιγότερο θόρυβο και ενόχληση κάνουμε τόσο το καλύτερο. Επίσης επειδή βλέπεις και την πορεία του σκύλου μπορείς να κλείσεις καλύτερα ειδικά όταν είσαι μόνος. Βλέπεις που κοιτά το σκυλί κτλ. Τέλος πάντων σημασία έχει να τις συναντάμε.... και να καρπωνομαστε κάποιες για να ανταμοιβεται ο κόπος των σκύλων και ο δικός μας. Καλή συνέχεια σε όλους. Εγώ είμαι κλεισμένος μέσα λόγω ίωσης και περιμένω να βγω.... βράζω στον πυρετό και στο ζουμί μου.Ένα πράγμα θα σου πω ότι με το gps δεν τουφεκας περισσότερα πουλιά. είναι μύθος.
Μπραβο Γιωργο για την καρπωση..στις φωτο σου εχεις τις αδυναμιες μου..το ελατοδασος το κουρτσχααρ και το μανιταρι!Το μόνο σίγουρο σήμερα ήταν άμα είχα GPS θα ντουφεκούσα πιο πολλά πουλιά.
Μπράβο Γιώργο για το ωραίο κυνήγι και μπράβο για τις πολύ ωραίες φωτογραφίες!Το μόνο σίγουρο σήμερα ήταν άμα είχα GPS θα ντουφεκούσα πιο πολλά πουλιά.
Ομορφιές....Το μόνο σίγουρο σήμερα ήταν άμα είχα GPS θα ντουφεκούσα πιο πολλά πουλιά.
Μπράβο Λάμπρο..λεβεντη. Καλή αρχή.ΑΡΧΊΣΑΜΑΝ.......
ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
Γρηγορα περαστικαΣυμφωνώ αλλά εν μέρει. Όπως είπε ο Λάμπρος τα πουλιά που είναι να μείνουν στη φερμα θα μείνουν αλλά τώρα που είναι και ανήσυχες λόγω του ότι δεν ξέρουν καλά το μέρος και κάθονται και σε ποιο ανοικτά σημεία όσο λιγότερο θόρυβο και ενόχληση κάνουμε τόσο το καλύτερο. Επίσης επειδή βλέπεις και την πορεία του σκύλου μπορείς να κλείσεις καλύτερα ειδικά όταν είσαι μόνος. Βλέπεις που κοιτά το σκυλί κτλ. Τέλος πάντων σημασία έχει να τις συναντάμε.... και να καρπωνομαστε κάποιες για να ανταμοιβεται ο κόπος των σκύλων και ο δικός μας. Καλή συνέχεια σε όλους. Εγώ είμαι κλεισμένος μέσα λόγω ίωσης και περιμένω να βγω.... βράζω στον πυρετό και στο ζουμί μου.