Αυτή μάλλον ξέμεινε από την εποχή των παγετώνων.View attachment 17583Σήμερα κατάλαβα γιατί βρίσκω στα μπεκατσομέρη που κυνηγάω φυσίγγια 38 και 40 γρμ!!! Επιασε το τσέρνομπιλ!
Αυτή μάλλον ξέμεινε από την εποχή των παγετώνων.View attachment 17583Σήμερα κατάλαβα γιατί βρίσκω στα μπεκατσομέρη που κυνηγάω φυσίγγια 38 και 40 γρμ!!! Επιασε το τσέρνομπιλ!
Αθάνατα ΝΟΚΙΑ 6510...Αύριο δεν θα τις δείχνει έτσι...Πετά το και πάρε ένα με κουμπιά με μικρή οθόνη να σωθείς ...
Μην μου λες τετοια και δεν μπορω να κρατηθω στο σπιτι..λογικη η συμπεριφορα τους παντως μιας και πρεπει να ειναι καινουρια πουλια και ακομα δεν εχουν πιασει καλα καλα γι αυτο και πετυχε 6 σε συγκεκριμενο τοποΣήμερα ορεινή Ηλεία ένας πολύ καλός μπεκατσάς ντόπιος έκανε 6 σηκώματα σε έλατα κ κράτησε τις 2 με το ζόρι...μας είπε πως όλα τα πουλιά ήταν εντελώς και υπερβολικά ανύσιχα......είδωμεν στην πορεία.
Αύριο θα ξανά πάει πάλι Μίλτο....σίγουρα είναι καινούρια πουλιά...επίσης αύριο οι 2 μου συνκυνιγοί θα κάνουν την 1η έξοδο για φέτος στη βασίλισσα σε μεγάλο υψόμετρο.....είμαι στην αναμονή κ θα τρώγομαι με τα ρούχα μου..Μην μου λες τετοια και δεν μπορω να κρατηθω στο σπιτι..λογικη η συμπεριφορα τους παντως μιας και πρεπει να ειναι καινουρια πουλια και ακομα δεν εχουν πιασει καλα καλα γι αυτο και πετυχε 6 σε συγκεκριμενο τοπο
Ασε σε νιωθω ετσι ειμαι και γω..περιμενω πως και πως να ξεκινησω αν δειξει κατι ενθαρρυντικο εδω..αυριο θα παει και ενα φιλαρακι μου 30 χρονια αρρωστος μπεκατσας με το βαρυ πυροβολικο του αν μου πει οτι σηκωσε δεν θα μου κολλησει υπνος το βραδυ..εχω μια βδομαδα και αλλαζω διαταξη τα φυσιγγια στην αρμαθαΑύριο θα ξανά πάει πάλι Μίλτο....σίγουρα είναι καινούρια πουλιά...επίσης αύριο οι 2 μου συνκυνιγοί θα κάνουν την 1η έξοδο για φέτος στη βασίλισσα σε μεγάλο υψόμετρο.....είμαι στην αναμονή κ θα τρώγομαι με τα ρούχα μου..![]()
![]()
Θα πήγαινα κ εγώ αύριο...αλλά από αμέλια δν πήγα να θεωρίσω την άδεια κυνηγίου από τοπική σε περιφερειακή...οπότε λέω να κάτσω στ'αυγά μου αρχικά κ από 5/11 θα ξανά μπω στο group δυναμικότητας.........!!Ασε σε νιωθω ετσι ειμαι και γω..περιμενω πως και πως να ξεκινησω αν δειξει κατι ενθαρρυντικο εδω..αυριο θα παει και ενα φιλαρακι μου 30 χρονια αρρωστος μπεκατσας με το βαρυ πυροβολικο του αν μου πει οτι σηκωσε δεν θα μου κολλησει υπνος το βραδυ..εχω μια βδομαδα και αλλαζω διαταξη τα φυσιγγια στην αρμαθα
Και γω περιμενω να μου ρθει το μπεκατσοπαντελονο μου γιατι δεν χοραω σ αυτο που ειχα και το μπιπερ για να βγω..το κακο ειναι οτι τελειωνει η αδεια μου και οταν θα ξεκινησω θα με πανε οι βαρδιες εμπλοκη συν οτι θα ξεκινησω τις ελιες απο τις 10/11 μεσα στην καλη περιοδοΘα πήγαινα κ εγώ αύριο...αλλά από αμέλια δν πήγα να θεωρίσω την άδεια κυνηγίου από τοπική σε περιφερειακή...οπότε λέω να κάτσω στ'αυγά μου αρχικά κ από 5/11 θα ξανά μπω στο group δυναμικότητας.........!!
Ζυγώνει η ωρα Σταύρο....η Λώρη πανέτοιμοι;
Ετοιμη ειναι Γιαννη παθιασμενη οπως πανταΖυγώνει η ωρα Σταύρο....η Λώρη πανέτοιμοι;
Περαστηκα γιαννη και εγω νοκ αουτ ειμαι για 1 βδομαδα και βλεπουμεΠρώτη βόλτα σήμερα του κουμπάρου μου σημερα με τα επανιελ του, εφω δεν ακολούθησα λογω ενος θέματος με τη μέση που εχω. 2.5 ώρες μετα τη βροχή, μια μπεκατσουλα βρηκαν οι σκυλιτσες αλλα η κοπέλα δεν ειχε όρεξη για πολλα πολλά, εκανε συνέχεια φτερό μπροστά απο τα σκυλιά μεσα στη ρεματιά. Δυο φορές τξν ειδε μακριά ο κουμπάρος μου, στο τέλος κάποια στιγμή φερμαρίστηκε αλλα η προσέγγιση ηταν αδύνατη κάτω βαθιά στο ρεμα.
Ξεκινάμε σιγα σιγά.......
Καλή αρχή Λάμπρο!ΑΡΧΊΣΑΜΑΝ.......
2 πουλάκια βρήκαμε τα καταγράψαμε και τα πήραμε.
το πρώτο έβγαλε φτερά αλλά έπεσε πιο κάτω 50 μέτρα. ακούγετε και η αντίδραση μού. ΟΧΙ... ΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
Μπράβο Λάμπρο καλή αρχήΑΡΧΊΣΑΜΑΝ.......
το πρώτο έβγαλε φτερά αλλά έπεσε πιο κάτω 50 μέτρα. ακούγετε και η αντίδραση μού. ΟΧΙ... ΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
Μπράβο ρε Λάμπρο, αμα αρχισες με δυο φανταζομαι τι θα ακολουθησει χαχαχαΑΡΧΊΣΑΜΑΝ.......
ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
Mπραβο Λάμπρο. Καλή αρχή. Ωραία βιντεάκια. Να σαι γερός να χαίρεσαι τα σκυλάκια σου. Μόνο με τα gps έτσι;ΑΡΧΊΣΑΜΑΝ.......
ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
Καλη αρχη Λαμπρο και σε οσα παιδια ειχαν συναντησεις..αντε να βγουμε και μεις να ακουσουμε αυτο το φτερουγισμαΑΡΧΊΣΑΜΑΝ.......
ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.