Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το μόνο σίγουρο σήμερα ήταν άμα είχα GPS θα ντουφεκούσα πιο πολλά πουλιά.
Αλλά προσωπικά δεν χαλάστηκα και τόσο.
Κατάφερα και πήρα ένα πουλί το οποίο το αφιερώνω στο Σάκη.View attachment 17851View attachment 17852View attachment 17853View attachment 17854
Μπράβο Γιώργο και στα ταιρια της
Όμορφος τόπος και όμορφος σκύλος τέλειος συνδυασμός

άλλο ένα καλό κυνήγι παρέακι με τον αδερφό-κολλητό-φιλο μού BRIO.

2 πουλάκια δύσκολα,Αλλά τα καταφέραμε με πολύ κόπο.
View attachment 17913

View attachment 17914

Με ωραίες φάσεις καταγεγραμμένες στην κάμερα.
Αντε ανέβασε τα να τα δούμε ,Σάββατο θα κατέβω προς Τρίπολη ορεινά για καμιά μακρομυτα και θα ελπίζω για κανα θαύμα για τον κούταβο.

View attachment 17913

View attachment 17914

Μπράβο Λάμπρο....σταθερή αξια....
Η συμπάθεια μου ο Μπέμπης; δεν τον βγάζεις πλέον;

Διχ
Ένα πράγμα θα σου πω ότι με το gps δεν τουφεκας περισσότερα πουλιά. είναι μύθος.
αν το πουλί είναι να καθίσει θα καθίσει. η παραμικρή ανησυχία και ο θόρυβος φεύγει το πουλί. το gps είναι μόνο για εύρεση του σκύλου και της δικιά σού πορείας.
Διχως διάθεση αντιπαράθεσης......
Προσωπικά παιδιά πιστεύω πως καθε ηλεκτρονικό βοήθημα ειναι ενα + για εμας και ενα - για τις βασίλισσες...
Να σημειώσω οτι και εγω βαζω μπιμπερ.....
Και να το παω παρακάτω, ο πιο ορθός λόγος χρησιμοποιήσεις πουβεχω ακούσει ειναι οτι ο σκύλος ειναι αθόρυβος-αόρατος απο τους λύκους και μετα φυσκικα για να ξέρουμε που βρίσκεται πάντα ο σκύλος μας.....
Η πλάκα ειναι οτι αυτη, τη κατα τα αλλα σωστή χρήση, για τους λύκους μου την είπαν και εδω στο νησι μου.....Τώρα που βρέθηκαν οι λύκοι στη Κέρκυρα δεν ξερω.......χαχαχαχα.......

Είναι 11 Γιάννη. αργότερα θα τον βγάλω έτσι για να νιώσει όμορφα πανω σε αυτο που του αρέσει και με έκανε μάγκα..
Ετσι μπραβο φίλε, δεν ξεχνάμε τους παλαίμαχους.....μη σου πω οτι θα ξανανιώσει και εκείνος.....χαχαχαχα......

Όταν βλέπεις αυτά τα πράγματα στο βουνό από τα σκυλιά σου τα άλλα περισσεύουν. η είναι 1 η είναι 10.

ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ

Εδώ στο πρώτο βίντεο φαίνεται ο σκύλος όμως για μένα αυτό που έφερε την μπεκάτσα στο σακίδιο είναι η κίνηση που έκανες εσύ φίλε μου.... κατάλαβες ότι περπατάει προς το ξέφωτο ανέβηκες ποιο πάνω και την έκλεισες.... και πάλι μπράβο. Στο δεύτερο είναι μαγεία το τελευταίο ξαπλωμα του brio..... εύχομαι να είστε μαζί για πολλά χρόνια και να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο..... είστε ένα φονικό ζευγάρι

Last edited:
Έγινε και εδώ η αρχή. Καλή σεζόν με ασφάλεια σε όλους. 5 πουλιά εντοπίστηκαν...View attachment 17917
Όταν βλέπεις αυτά τα πράγματα στο βουνό από τα σκυλιά σου τα άλλα περισσεύουν. η είναι 1 η είναι 10.

ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ

Μπράβο παιδιά και ανάλογη συνέχεια εύχομαι

Έτσι είναι Μπιλ. Ο ένας συμπλήρωνει τον άλλον δουλεύουμε με κλειστά μάτια.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΠΡΟΣΘΈΤΩ.

ποιό gps. αν δεν βάλεις μυαλό και ψυχή στο βουνό δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Αυτή η Μπεκατσα για τι δεν καθότανε και άλλαξε 15 μερίες.

Είναι καθαρά θέμα πουλιού.....

Λάμπρο μπράβο.
Αυτό είναι το κυνήγι της μπεκάτσας! ένας κυνηγός και ένας σκύλος σε συνεχόμενη συνεργασία,... γιατί το πουλάκι δεν κάθεται, βλέπει και ξέρει πως θα αποφύγει το πρόβλημα με το παραμικρό λάθος... η ικανοποίηση τεράστια ανεξάρτητα αποτελέσματος!

View attachment 17913

View attachment 17914

Μπραβο Λαμπρο και στα ταιρια τους..πολυ ωραιο το ελατο..πεταει ο BRIO

Status
Not open for further replies.
Back