Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δοκίμασε και πες Μίλτο τα έχω μεγάλη καψούρα
Δεν μπορώ να ξεχάσω ένα με απίστευτο ήχο που μου το έκλεψαν
Κάποιο τσογλανι έπιασε την σκύλα που είχα τότε πολύ ανοιχτή πήρε το κουδούνι και εγώ έψαχνα σαν τον μαλακα να βρω σκύλα τουλάχιστον δεν πήρε και αυτήν
και εγω το καλο μου το εχασα προπερσι το ξεχασα στο σκυλοκουτο μετα το κυνηγι ,το ειχα διαλεξει αναμεσα σε πολλα χειροποιητο ,Απο τοτε δεν εχω βρει καποιο να μου αρεσει ,Ουτε τα γαλικα με βολεψαν , Ειναι δυσκολο να βρεις καλο κουδουνι

Δοκίμασε και πες Μίλτο τα έχω μεγάλη καψούρα
Δεν μπορώ να ξεχάσω ένα με απίστευτο ήχο που μου το έκλεψαν
Κάποιο τσογλανι έπιασε την σκύλα που είχα τότε πολύ ανοιχτή πήρε το κουδούνι και εγώ έψαχνα σαν τον μαλακα να βρω σκύλα τουλάχιστον δεν πήρε και αυτήν
Θα το δοκιμασω και θα γραψω την γνωμη μου αν και απ οσα λενε εχουν πολυ καλη ακουστικοτητα..ειναι κριμα παντως και δυστυχως υπαρχουν πολλοι γυφτοι που πιανουν τα σκυλια και περνουν οτι βρουν απο πανω..ειχαν πιασει μια φορα και εναν σκυλο απ υην παρεα μου και πηραν το gps αλλα ηταν τοσο κατσαπλιαδες που το αφησαν ανοιχτο και τον βρηκαμε γρηγορα..τι να πεις

Γι'αυτό πρέπει να τα πάρουμε όλα Νίκο από όλα τα μέρη της γης μέχρι να βρούμε το ιδανικό :cool:
Υπαρχουν μαστορια που φτιαχνουν καλα κουδουνια Στα Γιαννενα στην Αρκαδια και στην Κρητη ειναι ενας φοβερος μαστορας

Να σαι καλα φιλε..κοιτα το χω δει σε πολλα βιντεο ενος Ρωσου και μ αρεσει ο ηχος..Σαρδηνιας κουδουνι ειναι με κοκκαλινη γλωσσα και σε τετοιο σχημα βγαζει μπασο αρκετο..οταν το παραλαβω θα σας πω
Αν επιτρέπεται από που το έχεις παραγγείλει;;;

.ειχαν πιασει μια φορα και εναν σκυλο απ υην παρεα μου και πηραν το gps αλλα ηταν τοσο κατσαπλιαδες που το αφησαν ανοιχτο και τον βρηκαμε γρηγορα.
Έπρεπε να του βάλετε στν πάτο του, και να ξέρεται μετά, που σκατά θα πηγαίνει για κυνήγι.... .sarcastic.

Έπρεπε να του βάλετε στν πάτο του, και να ξέρεται μετά, που σκατά θα πηγαίνει για κυνήγι.... .sarcastic.
Μην αγχωνεσαι..τον κανονισε ενα ξαδερφακι μου ολιγων τι οξιθυμο και βαρεων βαρων..μετα περναγε ο τυπος και ηθελε να κερασει και καφεδες!

Μην ασχολείστε με αυτούς. Όσο ασχολείσαι τόσο ικανοποίηση νιώθουν. Όταν τους απαξιώνεις καταλαγιαζουν...
Εγω ρε συ τοσα χρονια παω μπεκατσα περσυ εμαθα οτι υπαρχει και το πρωινο καρτερι απο ανθρωπο που αν λεω αν κυνηγαγε δυο χρονιες μπεκατσα και ηξερε ολα τα καλα φαντασου

αυτοί που θέλουν να το παίζουν κυνηγαραδες μέσα σε 2 χρόνια όλα τα γράμματα τα ξέρουν. Προσωπικά πέρασαν 24 χρόνια από όταν βαρεσα την πρώτη μου Μπεκατσα με ένα μονοκανο του παππού μου.ακομα και σήμερα μαθαίνω κάθε μέρα μαθαίνω. για τι απλά το πουλί αλλάζει συνήθειες με τα χρόνια. μέχρι να πεθάνουμε θα μαθαίνουμε τολη.....
Εμεις φιλε γουσταρουμε τα σκυλια πρωτα απ ολα οχι τα νουμερα και το σκυλι με τα μεγαλα πεντιγκρι στην κουτα

@sakis pointer ωραια δεν ειναι με τα ακριβα ρουχα οπλα τζιπ σκυλια ατσαλακοτοι τρια τεσερα πουλια με το φραπε στο καπο μια χαρα και μετα θα παμε εμεις 9 η ωρα να μαζεψουμε και τους καλυκες γτ θα κατηγωρουν εμας κιωλας στην τελικη

Στον εβρο κατι αλανια να δειτε σφαγη στα ρεματακια που καταληγουν στη θαλασσα οταν πεσουν οι παγωνιες εχουνε και την αδεια χριστουγενων μια χαρα τους καθετε το εχω ξαναπει και θα το λεω
Και αλλού.

Status
Not open for further replies.
Back