Ευχαριστώ Γιώργο για την κοινοποίηση..!!
Εύχομαι να σας αρέσει!!Enjoy

Ευχαριστώ Γιώργο για την κοινοποίηση..!!
σιγα σιγααα με την ωρατους ολαααα,,που να πρωλαβουμε ορτυκια τρυγονια, και μετα η μπεκατσουλααααα νασε καλα φιλε να της κυνηγαςςςς εχης χρονια μπρωστασου απωτι βλεπωωωω εισαι παληκαρακιιιιιιΕυχαριστώ Γιώργο για την κοινοποίηση..!!
Εύχομαι να σας αρέσει!!Enjoy![]()
Πολύ ωραίο όπως και τα προηγούμεναΕυχαριστώ Γιώργο για την κοινοποίηση..!!
Να σαι καλά Γιώργο!!Χαίρομαι που το ευχαριστήθηκες!!Πολύ ωραίο όπως και τα προηγούμενα
Και πάνω από όλα πολύ ωραία σκυλιά......
Σε ευχαριστώ Σάκη...ειδικά για το "παλικαράκι"..!!σιγα σιγααα με την ωρατους ολαααα,,που να πρωλαβουμε ορτυκια τρυγονια, και μετα η μπεκατσουλααααα νασε καλα φιλε να της κυνηγαςςςς εχης χρονια μπρωστασου απωτι βλεπωωωω εισαι παληκαρακιιιιιι![]()
Γεια σου Γιαννη κ καλη κυνηγετικη σεζον σου ευχομαι!!!Ευχαριστώ Γιώργο για την κοινοποίηση..!!
Έχω περάσει ατελείωτες ώρες με τα βίντεο σας, απίστευτα πλάνα, απίστευτα σκυλιά, τέλειες ντουφεκιες, καταπληκτική περιγραφή κ πάνω απ όλα διδακτικά. Να είστε καλά να μας εμπνέεται..Σε ευχαριστώ Σάκη...ειδικά για το "παλικαράκι"..!!
Μπορεί να ήταν ωραίο...αλλά ταυτόχρονα εντελώς ΛΑΘΟΣ..!!Ο σκύλος που έρχεται 2ος στη φέρμα ΟΦΕΙΛΕΙ να μείνει πίσω σε συναίνεση!!Γεια σου Γιαννη κ καλη κυνηγετικη σεζον σου ευχομαι!!!
Μπραβο κ παλι για το βιντεακι σου...μεγαλο μπραβο κ στα 4 σκυλακια που συμμετεχουν.....η "φαση" που μου αρεσε, ηταν οταν, τη μπεκατσα του Boss πηγε να την "παρει" το pointer....ωραιο τζαρτζάρισμα μεταξυ τους!!!
Φτυστα ρε αβγουλοματη!Και πάνω από όλα πολύ ωραία σκυλιά......
Φτου σου να μην σε ματιάσω που θα με πείς και αβγουλοματηΦτυστα ρε αβγουλοματη!
Χαίρομαι πολύ που τις ευχαριστιέσαι φίλε μου!!Έχω περάσει ατελείωτες ώρες με τα βίντεο σας, απίστευτα πλάνα, απίστευτα σκυλιά, τέλειες ντουφεκιες, καταπληκτική περιγραφή κ πάνω απ όλα διδακτικά. Να είστε καλά να μας εμπνέεται..
Το κακό είναι ότι ξεχνιέμαι με τα βίντεο κ γκρινιάζει η γυναίκα. Χαχαχα καλά κυνηγιαΧαίρομαι πολύ που τις ευχαριστιέσαι φίλε μου!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Μαγικό κυνήγι, πολύ καλά σκυλιά, πολύ καλοί κυνηγοί με ωραίες τουφεκιές....μπράβο Γιάννη πολύ καλή δουλειά...ζήλεψα με την καλή έννοια..Ευχαριστώ Γιώργο για την κοινοποίηση..!!
Χαίρομαι που το ευχαριστήθηκες φίλε μου...σε ευχαριστώ πολύ!!Μαγικό κυνήγι, πολύ καλά σκυλιά, πολύ καλοί κυνηγοί με ωραίες τουφεκιές....μπράβο Γιάννη πολύ καλή δουλειά...ζήλεψα με την καλή έννοια..
Χομπίστες......τι περιμένειςΤα ξεκίνησαν στα βόρεια.
Αυτοί είναι παραδοσιακοί με κοκοροντουφεκο, κουδούνι και γαλότσεςΧομπίστες......τι περιμένεις