Μπεκάτσα-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τιποτα δεν θα'νε τυχαιο Βασιλη...εμενα λογικο μου ακουγεται.
Αν οι καιρικές συνθήκες βορειότερα τις ωθήσουν νωρίτερα σε μας.....θα δείξει. Βέβαια μεμονωμένα πουλιά μπορεί να μπαίνουν και νωρίτερα..... αλλά είναι μία εδώ μία στη Γερμανία.....οψομεθα.....

Φέτος θα την κυνηγήσω την μπεκάτσα με τον Σπρινγκερά. Στα ορτύκια τα πήγε περίφημα και περιμένω τώρα που κλείνει τα δύο χρόνια να συνεχίσει το ίδιο καλά και με τις μακρομύτες! Πέρσι είχε και συναντήσεις παρότι μικρός και χωρίς εμπειρίες...
IMG_20220129_131804.jpg

Φέτος θα την κυνηγήσω την μπεκάτσα με τον Σπρινγκερά. Στα ορτύκια τα πήγε περίφημα και περιμένω τώρα που κλείνει τα δύο χρόνια να συνεχίσει το ίδιο καλά και με τις μακρομύτες! Πέρσι είχε και συναντήσεις παρότι μικρός και χωρίς εμπειρίες...
View attachment 56072
Εδω έχω πάει με τα πόδια για μπεκάτσα...
Και εσυ με τον πύραυλο που έβαλε και 3ης στην φωτογραφία.. μια χαρά θα τα πάει.

Η πιο πρώιμη μπεκατσα που εχω δει εγω προσωπικά εδω Κέρκυρα ηταν αρκετά χρόνια πίσω.....7 ή 8 Οκτωμβρη...... παλαιότερα υπάρχουν αναφορές για μπεκατσες σε κυνήγια πέρδικας εδω στο νησί τέλη Σεπτέμβρη αλλα με καθε επιφύλαξη το γράφω.....

Το χω πει αλλά θα το ξαναπώ.
Στη ζωή μου έχω πιάσει όλη κι όλη μια μπεκατσα και έχω ρίξει σε τρεις όλες κι όλες.
Η πρώτη που έριξα ήταν και η μοναδική που έπιασα.
15 Σεπτέμβρη στην Κρήτη.
Τότε δεν ήξερα τα φόρουμ τα φβ κτλ....να έπεφτε τρελό γέλιο.

Το χω πει αλλά θα το ξαναπώ.
Στη ζωή μου έχω πιάσει όλη κι όλη μια μπεκατσα και έχω ρίξει σε τρεις όλες κι όλες.
Η πρώτη που έριξα ήταν και η μοναδική που έπιασα.
15 Σεπτέμβρη στην Κρήτη.
Τότε δεν ήξερα τα φόρουμ τα φβ κτλ....να έπεφτε τρελό γέλιο.
15 Σεπτεμβρη ειναι ΠΟΛΥ νωρις για μπεκατσα, ποσο μαλλον τοσο νοτια στη κρητη.
Εκτος και σν ηταν αναπηρη πολεμου που ξεκαλοκαιριασε αυτου. Σε καμια περιπτωση δεν ηταν φερμενο πουλι τοσο νωρις.

15 Σεπτεμβρη ειναι ΠΟΛΥ νωρις για μπεκατσα, ποσο μαλλον τοσο νοτια στη κρητη.
Εκτος και σν ηταν αναπηρη πολεμου που ξεκαλοκαιριασε αυτου. Σε καμια περιπτωση δεν ηταν φερμενο πουλι τοσο νωρις.
Νωρίς μου φαίνεται ίσως τραυματισμενη..
13 Οκτωβρίου 2012 στο Μαίναλο αλλά είχε στην κορυφή λίγο χιόνι... τωρα χιόνι ρίχνει τέλος Νοεμβρίου...

Εκτος και σν ηταν αναπηρη πολεμου που ξεκαλοκαιριασε αυτου.
Πολύ πιθανό έως βέβαιο... Στην ορεινή Αρκαδία υπάρχει αυτήν τη στιγμή μπεκάτσα που τη βρίσκει τσοπανης σε ένα ρεματάκι κάθε μέρα από το Φλεβάρη μέχρι και σήμερα. Το ένα φτερό της είναι μισό μου λέει, αλλά το πουλί φαίνεται υγιέστατο...

Status
Not open for further replies.
Back