Μπεκάτσα-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πες το ψεματα...:p
Γι'αυτο ΠΟΤΕ μη παρετε Gordon....δεν τις βρισκουν και τις βαραν σε αλλες χωρες.....my man..sarcastic.
Έτσι όπως το είπες.... νόμιζα ότι θα τις ξεκληρίσουν και δε θα φτάσει καμία στην Ελλάδα.....

Last edited:
Πες το ψεματα...:p
Γι'αυτο ΠΟΤΕ μη παρετε Gordon....δεν τις βρισκουν και τις βαραν σε αλλες χωρες.....my man..sarcastic.
Δεν με χαλάνε τα Γκόρντον και γενικά πλέον δεν με ενδιαφέρει η ράτσα... με ενδιαφέρει να κυνηγάει το σκυλί...
Πάντως εκεί που πάνε στο ίσιο δάσος σίγουρα δεν θα βρησκαν οι άλλες χώρες νοτιότερα .yelling.
Έχουμε μια προπόνηση στο Πουρναρι με λιθάρι τώρα δεν ήμαστε τίποτα φλορακια.my man.

Ότι και να γίνει.....σε μας θα φτάσουν κάποιες..... αρσενικές μάλλον..... για σένα δεν ξέρω.....
Οι αρσενικές, πρωτα περνουν απο βορεια κ μετα καταλυγουν στο νοτο....any way γιατι μυριζομαι τουμπα την κουβεντα...:)
για σένα δεν ξέρω.....
.....καλυτερα...εγω επιτρεπω να με ξερουν, μεχρι εκει που θελω..:)
Έχουμε μια προπόνηση στο Πουρναρι με λιθάρι τώρα δεν ήμαστε τίποτα φλορακια.my man.
Ετσι ειναι...ο καθε ενας στον τοπο του κ τα τερεν του...;)

..καλυτερα...εγω επιτρεπω να με ξερουν, μεχρι εκει που θελω..
Εγώ φίλε μου Κώστα δεν υπονοησα κάτι..... είπα ότι είμαι βορειότερα από εσένα...... καθαρά γεωργαφικα..... και εγώ πάντως δεν τους επιτρέπω να πάρουν θάρρος..... όποια αρσενική πλησιάζει επικίνδυνα.... παίζει με τη φωτιά......

Χθες μου είπε φίλος από Κόνιτσα ότι σήκωσαν μπεκάτσα....αν μπήκαν και Δράμα είναι πολύ νωρίς.....θα δούμε...... ελπίζουμε να είναι καλή η χρονιά
Εκεί πρέπει να ξεκινάμε στης 15/9 και να κατεβαίνουμε μήνα μήνα εως Πελοπόννησο..
.terror.όλοι η σεζόν μπάσιμο...

Το νωρίτερο που έχω συναντήσει μπεκάτσα ήταν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου..... βέβαια για να πω την αλήθεια δεν βγήκα ποτέ νωρίτερα για να δω αν υπάρχουν πουλιά.... πάντως από αναφορές παλιότερα κάποιοι μιλούσαν για συναντήσεις σε κυνήγια πέρδικας στα τέλη του Σεπτέμβρη..... οπότε ίσως αληθεύουν οι φήμες....

Το νωρίτερο που έχω συναντήσει μπεκάτσα ήταν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου..... βέβαια για να πω την αλήθεια δεν βγήκα ποτέ νωρίτερα για να δω αν υπάρχουν πουλιά.... πάντως από αναφορές παλιότερα κάποιοι μιλούσαν για συναντήσεις σε κυνήγια πέρδικας στα τέλη του Σεπτέμβρη..... οπότε ίσως αληθεύουν οι φήμες....
Τιποτα δεν θα'νε τυχαιο Βασιλη...εμενα λογικο μου ακουγεται.

Status
Not open for further replies.
Back