Λίγο που είδα.... δύσκολα μέρη κυνηγάνε.....χαχαχαχαΑυτοί είναι παραδοσιακοί με κοκοροντουφεκο, κουδούνι και γαλότσες![]()
Λίγο που είδα.... δύσκολα μέρη κυνηγάνε.....χαχαχαχαΑυτοί είναι παραδοσιακοί με κοκοροντουφεκο, κουδούνι και γαλότσες![]()
Ναι ναι τα εκοψε η ανηφόρα και το λιθάριΛίγο που είδα.... δύσκολα μέρη κυνηγάνε.....χαχαχαχα
Αμα ξεκινησαν με Gordon στα βορεια, μη περιμενετε μπεκατσες φετος στην Ελλαδα....Τα ξεκίνησαν στα βόρεια.
Αυτοί μπα και δεν βρήκαν φέτος από εμάς την περσινή χρονιάΑμα ξεκινησαν με Gordon στα βορεια, μη περιμενετε μπεκατσες φετος στην Ελλαδα....![]()
Πες το ψεματα...Αυτοί μπα και δεν βρήκαν φέτος από εμάς την περσινή χρονιά![]()
Έτσι όπως το είπες.... νόμιζα ότι θα τις ξεκληρίσουν και δε θα φτάσει καμία στην Ελλάδα.....Πες το ψεματα...
Γι'αυτο ΠΟΤΕ μη παρετε Gordon....δεν τις βρισκουν και τις βαραν σε αλλες χωρες....![]()
Πηγαινε για ορτυκια φετος....ανελαβαν τα αρματα μαχης...Ετσ
Έτσι όπως το είπες.... νόμιζα ότι θα τις ξεκληρίσουν και δε θα φτάσει καμία στην Ελλάδα.....
Δεν με χαλάνε τα Γκόρντον και γενικά πλέον δεν με ενδιαφέρει η ράτσα... με ενδιαφέρει να κυνηγάει το σκυλί...Πες το ψεματα...
Γι'αυτο ΠΟΤΕ μη παρετε Gordon....δεν τις βρισκουν και τις βαραν σε αλλες χωρες....![]()
Ότι και να γίνει.....σε μας θα φτάσουν κάποιες..... αρσενικές μάλλον..... για σένα δεν ξέρω.....Πηγαινε για ορτυκια φετος....ανελαβαν τα αρματα μαχης...![]()
![]()
Οι αρσενικές, πρωτα περνουν απο βορεια κ μετα καταλυγουν στο νοτο....any way γιατι μυριζομαι τουμπα την κουβεντα...Ότι και να γίνει.....σε μας θα φτάσουν κάποιες..... αρσενικές μάλλον..... για σένα δεν ξέρω.....
.....καλυτερα...εγω επιτρεπω να με ξερουν, μεχρι εκει που θελω..για σένα δεν ξέρω.....
Ετσι ειναι...ο καθε ενας στον τοπο του κ τα τερεν του...Έχουμε μια προπόνηση στο Πουρναρι με λιθάρι τώρα δεν ήμαστε τίποτα φλορακια![]()
Εγώ φίλε μου Κώστα δεν υπονοησα κάτι..... είπα ότι είμαι βορειότερα από εσένα...... καθαρά γεωργαφικα..... και εγώ πάντως δεν τους επιτρέπω να πάρουν θάρρος..... όποια αρσενική πλησιάζει επικίνδυνα.... παίζει με τη φωτιά........καλυτερα...εγω επιτρεπω να με ξερουν, μεχρι εκει που θελω..
ακωμη δεν χωρτασαμε τα ορτυκια ρε αγγελε,,,θα μπουνε και αυτες σιγα σιγα λιγακι υπομωνηηηΚαλημέρα ανάβω τσιγάρο (που λέει ο λογος το έκοψα) και περιμένω τους απανταχού μπεκάτσαδες![]()
Εγώ δεν ξέρω ο άλλος που γράφει ότι την πετάλωσεακωμη δεν χωρτασαμε τα ορτυκια ρε αγγελε,,,θα μπουνε και αυτες σιγα σιγα λιγακι υπομωνηηη
![]()
εας την βαλσαμωση να την θυματεεεεΕγώ δεν ξέρω ο άλλος που γράφει ότι την πετάλωσε![]()
https://www.facebook.com/groups/170984816943695/permalink/1053770348665133/Καλημέρα ανάβω τσιγάρο (που λέει ο λογος το έκοψα) και περιμένω τους απανταχού μπεκάτσαδες![]()
Εκεί πρέπει να ξεκινάμε στης 15/9 και να κατεβαίνουμε μήνα μήνα εως Πελοπόννησο..Χθες μου είπε φίλος από Κόνιτσα ότι σήκωσαν μπεκάτσα....αν μπήκαν και Δράμα είναι πολύ νωρίς.....θα δούμε...... ελπίζουμε να είναι καλή η χρονιά
Τιποτα δεν θα'νε τυχαιο Βασιλη...εμενα λογικο μου ακουγεται.Το νωρίτερο που έχω συναντήσει μπεκάτσα ήταν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου..... βέβαια για να πω την αλήθεια δεν βγήκα ποτέ νωρίτερα για να δω αν υπάρχουν πουλιά.... πάντως από αναφορές παλιότερα κάποιοι μιλούσαν για συναντήσεις σε κυνήγια πέρδικας στα τέλη του Σεπτέμβρη..... οπότε ίσως αληθεύουν οι φήμες....