Μπεκάτσα-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ Γιώργο για την κοινοποίηση..!!
Εύχομαι να σας αρέσει!!Enjoy ☺️
σιγα σιγααα με την ωρατους ολαααα,,που να πρωλαβουμε ορτυκια τρυγονια, και μετα η μπεκατσουλααααα νασε καλα φιλε να της κυνηγαςςςς εχης χρονια μπρωστασου απωτι βλεπωωωω εισαι παληκαρακιιιιιι.sex hard.;)

σιγα σιγααα με την ωρατους ολαααα,,που να πρωλαβουμε ορτυκια τρυγονια, και μετα η μπεκατσουλααααα νασε καλα φιλε να της κυνηγαςςςς εχης χρονια μπρωστασου απωτι βλεπωωωω εισαι παληκαρακιιιιιι.sex hard.;)
Σε ευχαριστώ Σάκη...ειδικά για το "παλικαράκι"..!!

Γεια σου Γιαννη κ καλη κυνηγετικη σεζον σου ευχομαι!!!
Μπραβο κ παλι για το βιντεακι σου...μεγαλο μπραβο κ στα 4 σκυλακια που συμμετεχουν.....η "φαση" που μου αρεσε, ηταν οταν, τη μπεκατσα του Boss πηγε να την "παρει" το pointer....ωραιο τζαρτζάρισμα μεταξυ τους!!!

Σε ευχαριστώ Σάκη...ειδικά για το "παλικαράκι"..!!
Έχω περάσει ατελείωτες ώρες με τα βίντεο σας, απίστευτα πλάνα, απίστευτα σκυλιά, τέλειες ντουφεκιες, καταπληκτική περιγραφή κ πάνω απ όλα διδακτικά. Να είστε καλά να μας εμπνέεται..

Γεια σου Γιαννη κ καλη κυνηγετικη σεζον σου ευχομαι!!!
Μπραβο κ παλι για το βιντεακι σου...μεγαλο μπραβο κ στα 4 σκυλακια που συμμετεχουν.....η "φαση" που μου αρεσε, ηταν οταν, τη μπεκατσα του Boss πηγε να την "παρει" το pointer....ωραιο τζαρτζάρισμα μεταξυ τους!!!
Μπορεί να ήταν ωραίο...αλλά ταυτόχρονα εντελώς ΛΑΘΟΣ..!!Ο σκύλος που έρχεται 2ος στη φέρμα ΟΦΕΙΛΕΙ να μείνει πίσω σε συναίνεση!!

Έχω περάσει ατελείωτες ώρες με τα βίντεο σας, απίστευτα πλάνα, απίστευτα σκυλιά, τέλειες ντουφεκιες, καταπληκτική περιγραφή κ πάνω απ όλα διδακτικά. Να είστε καλά να μας εμπνέεται..
Χαίρομαι πολύ που τις ευχαριστιέσαι φίλε μου!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!

Μαγικό κυνήγι, πολύ καλά σκυλιά, πολύ καλοί κυνηγοί με ωραίες τουφεκιές....μπράβο Γιάννη πολύ καλή δουλειά...ζήλεψα με την καλή έννοια..

Μαγικό κυνήγι, πολύ καλά σκυλιά, πολύ καλοί κυνηγοί με ωραίες τουφεκιές....μπράβο Γιάννη πολύ καλή δουλειά...ζήλεψα με την καλή έννοια..
Χαίρομαι που το ευχαριστήθηκες φίλε μου...σε ευχαριστώ πολύ!!🙂

Status
Not open for further replies.
Back